Originally posted by sw.brick
u pravu si, tih 130 jesu pesnicka sloboda
gotovo nikada sebe ne dovodim u situaciju da moj zivot i zivot onoga u susret zavisi od njegove reakcije na moju sumanutu voznju i toga da li ce on stici da zakoci ili se skloni sa puta jer sam ja glupo preticao ili sekao krivinu
vec sam pomenuo da sam pre svega ziheras jer nemam zivota i novca na bacanje
na putu ima suvise ****** i suvise hrabrih, ali ja nisam jedan od njih
jesam dosta brz, ali ne preterano rizican vozac
niko ne pominje nadljudske osobine srpskih vozaca, vec pominje preterano ziherasku voznju ostalih kultura
ima i kod nas brdo ljudi koji daju migavac na praznom parkingu
toliko o njihovoj (ne)svesti za volanom
ne kazem da to nije dobro ( o tome govori i broj poginulih u skandiavskim zemljama ), ali se postavlja pitanje da li je neophodno
ne gine se od vozaca koji voze 20-30-40 preko ogranicenja, vec od onih koji u uslovima gustog saobracaja peglaju duplo, preticu kolone u desnim krivinama, voze kao da su sami i sve to dok sede u obicnim putnickim automobilima bez adekvatnog vesajna, motora i kocnica....
a to sto ja opeglam 200 na pravcu kod Celija gde vidis 3 kilometra ispred i gde cesto nema ni jedno vozilo ili to sto sa ovakvim autom koji imam vozim 90 ili 100 na mestima gde je ogranicenje 60 ili to sto na krivudavim putevima vozim ostrije, ali uvek sa dovoljno mesta za reakciju mislim da nije idiotski
za volanom sam od seste godine, sa 9 sam seo u kamion i auto, od dvanaeste ili trinaeste vec vozim bez nadzora starijih, vec 10 godina imam dozvolu....
i za svo to vreme sam imao jedno udaranje parkiranog auta po snegu i jednu koliziju sa Ladom, jer sam se nepromisljeno okrenuo pod rucnom ispred njega
ne zelim da se ureknem i da mi se desi nesto ruzno, ali mislim da ova statistika govori da znam sta smem, gde smem i koliko smem, za volanom
Comment