VW Lupo Kupovina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Rendjo
    CBC Senator XXL
    • 26.06.2006
    • 340
    • Zadar HR

čuj ako je auto u generalno dobrom stanju ne vidim zašto i bio lošiji od Pola?..osim ukoliko ne patiš od kvalitete izrade ugradbenih materijala..Taj 1.4 tdi se nije baš proslavio na testovima izdržljivosti na 100000 km u hr automagazinu(potrošnja ulja prevelika..bilo potrebno zamjeniti karike)..al tu je vjerojatno danak uzela nenormalno teška eksploatacija kad su se sami novinari hvalili kako su frustrirani njegovom slabosti na autoputevi ta vrijeme puttovanja u Španjolsu i Francusku non stop držali gas u podu jer su imali osječaj da nikad neće stić na odredište..ono po meni sasvim solidna v-max170..ali nekima oćito nedovoljno..Vjerojatno bi rezultat bio drukčiji da se nisu iživljavali na autu..

Comment

• dimitrix
      CBC Član
      • 26.04.2008
      • 24
      • PIZDICI

Imas pravo ipak ali jbg ja volim kvalitetnu untrasnjost.Meni bolje pase 1.7 SDI jer je izgleda ovaj TDI 3 cilindras a 1.7SDI 4 cilindras a i bolje podnosi lose gorivo i itd.A ako nije ovo tacno neka mi netko kaze

Comment

• Dren
        CBC Senator XXL
        • 24.08.2005
        • 1068
        • Sarajevo

Motor od 1.0 bi trebao biti taj Skodin konstrukcijski... Nemoj da te to samo po sebi odbije... Trom ??? Pa vozeci Visoko-Sarajevo-Visoko i nemas nekih mjesta za tjeranje... 130-140 km/h, i lagano, sve auto-put, a na ulasku i izlasku u/iz SA svakako saobracajni cep i kolaps, tako da u tim uslovima ja ne vidim veliku razliku potrosnje, posebno ako nadjes benzinca sa 100.000 km manje od dizela...

Posebno sto na benzinca moze plin...

Comment

• Rocky Balboa
          CBC Veteran
          • 11.06.2007
          • 165
          • Novi Beograd, BKII

1.7 SDI trosi evro dizel, meni licno sa 15" gumama trosi u gradu 5l a na otvorenom 3,7l. Sto se tice odrzavanja ulje menjam na 10 000 jer sipam Castrol Magnetic i dosta je skup ali se preporucuje a u njega ide 4,5l (oko 3000din 5l). Zupcasti se menja na 120000 i izadje sa rukama svim filterima i svim kajisevima + ruke oko 300 e. To jeste dosta ali osim tog ulaganja neces nista pipnuti. Ja sam mog kupio sa 94000km u avgustu 2007 evo sada sam presao 124000 km. Jedini servis je redovan veliki servis.

Comment

• dimitrix
            CBC Član
            • 26.04.2008
            • 24
            • PIZDICI

hvala to mi je trebalo .Dobro ali potrosnja dizela jel manja od benzinaca??To mi je sada odlucujuci faktor jer su kilometraze ove 2 ponude gotovo jednake.Nisu vracane bar tako mislim.

Comment

• Kenno
              CBC Senator XXL
              • 21.08.2006
              • 460
              • Zenica, BiH

Za svakodnevnu voznju 120-130kmh na autoputu razmislio bih i o vecem autu. Lupo je malo gradsko auto prije svega, a dieseli u njemu stvarno malo trose.

Comment

• Rocky Balboa
                CBC Veteran
                • 11.06.2007
                • 165
                • Novi Beograd, BKII

Mali jeste i ima kratko medjuosovinsko odstojanje iako ga je Vagen maximalno produzio ali se to oseti i pored toga je udobniji i meksi od Punta 2 kojega isto posedujem.

Comment

• dimitrix
                  CBC Član
                  • 26.04.2008
                  • 24
                  • PIZDICI

SLAZEM Se potpuno. AUTO JE beton a meni ne treba nesta specialno ja cu se sam voziti to mi je vazno.A kvalitet je za 10.Znaci dizel je bolji od benzinca??Ista kilomteraza.

Comment

• Dren
                    CBC Senator XXL
                    • 24.08.2005
                    • 1068
                    • Sarajevo

To ti je individualan savjet, ja bih recimo radje boljeg benzinca, pa ga ""uplinio" od dizela, posebno SDI-a, ali to sam ja... Vidi sta vise volis, pa tako i odluci...

Comment

• Rocky Balboa
                      CBC Veteran
                      • 11.06.2007
                      • 165
                      • Novi Beograd, BKII

Probaj, provozaj, pa odluci. To je vec individualno. Ja dizel ne volim ali ga vozim, ekonomican mi je i ide dovoljno dobro.

Comment

• dimitrix
                        CBC Član
                        • 26.04.2008
                        • 24
                        • PIZDICI

Dobro nevolim ni ja dizel ali ide 10 puta bolje od benzinca a da stavljam plin u 1.0 motor ne isplati mi se nikako. hehe.Pa zato sada gledam dizel ovaj sto sam gledao imao je "problem".HEhe.A ko god ima sta da doda neka doda plz dok jos nisam uzeo.

Comment

• mrki
                          CBC Senator XXL
                          • 08.11.2006
                          • 550
                          • nis, serbia

izmedju 2 polovna auta biraj onaj koji je bolje ocuvan!

to su autici koji malo trose, tako da ce razlike izmedju benz. i dizela biti zanemarljive. uporedi cene odrzavanja i jednog i drugog.
                          osecaj u voznji je takodje bitan.

ja licno preferiram benzince i verovatno ne bih kupio polovnog zeldija od nepoznatog vlasnika sa sumnjivom kilometrazom i sl....

Comment

• dimitrix
                            CBC Član
                            • 26.04.2008
                            • 24
                            • PIZDICI

HEJ da li je velika razlika izmedu VW LUPA i SEAT AROSE??A ako jeste gdje i kako???

Comment

• overspeed
                              CBC Senator XXL
                              • 24.05.2005
                              • 2779
                              • Kosovska Mitrovica

Isprati linkove i videcesh u chemu su razlike:

Lupo

Arosa

Najveca razlika je u kvalitetu zavrshne obrade i upotrebljenih materijala. Shto je naravno bilo evidentno kroz cenu modela na trzhishtu.
                              http://www.bmw.tv

Comment

• Rocky Balboa
                                CBC Veteran
                                • 11.06.2007
                                • 165
                                • Novi Beograd, BKII

Konceptualno su identicni ali postoje manje razlikekod nutrasnje izrade i kod motora. 1.7 SDI je identican dok se benzinac kao sto i sam vidis 1.4 razlikuje. Mislim da je lepota na strani Arose ali da je enterijer ipak na strani VW. Vozio sam i Arosu pa sam se ipak odlucio za Lupo. Postoji i ona razlika sta ce se bolje prodavati kad budes odlucio da ga menjas.

Comment

Working...
                                X