Ma 406 je extra auto i ja ga vozim 4 god.
Samo treba naci bas dobru i nakriviti kapu, ako me razumes.
Ne znam ali su mi neki rekli da je ford fokus 2006g 1.8 TDCI extra auto, ne znam...
neka fala... vozio sam mondeo 2.0 tdci iz 2005. i uopste mi ne lezi auto... tvrd je ko q... i ruzan je, i ne znam jednostavno mi se fordovi ne svidjaju...
Renault - ocajan DCi 1.9
C5 - ruzan
Opel -
Fiat - daleko mu lepa kuca
VW i ostali se kradu ko ludi (posle kradje Octavije sam se zakleo da vise VW necu kupiti {Skoda je VW})
ma i ja sam za peugeot 406 , samo ga treba naci.
A od ostalih pristupacnih bi ipak uzeo focusa nije kao mondeo, veruj. I meni se nije svideo mondeo, ali focus vec ...
Ali vratimo se mi pravim vrednostima 4 0 6 2003-2004
Gde ga naci?
Gledam po netu jako ih je malo u ponudi da vrede uglavnom su dosta presli i slicno.
Rekao sam ti za onaj u Svici 39.000 km ali nema neku opremu jeste 2004. U francuskoj je na ceni
u francuskoj je bas na ceni...
pa ima trenutno jedan kod nas u oglasima, u full opremi, 2003.
ne znam, videcu...
mislim, gledam po nasim oglasima (na placevima ih nema) za moj bih mogao da dobijem oko 7k... to mi je rekao i jedan decko iz Verana...
samo treba sacekati i naci dobar, pojave se s vremena na vreme...
pa ovi iz Verana bi te odrali, a doteruju kola iskljucivo iz filijale u Fr, starosti do 2 god...
a verovatno mozes da se dogovoris sa nekim da ti dotera... samo treba da se raspitas ko je dobar... ja moram da vidim kad budem isao u Sabac sa ovim iz Holliday-a kako, sta, koliko...
kakvi su ti iz Sapca. Vidim da kod njih su uglavnom dobri automobili. Da li su ljudi od poverenja da ti doteraju bas ono sto bi trazio.
I ja se razmisljam samo necu jos moci ali prikupljam infor.
pa jedan kolega se cuo sa njima za 406 i rekli su mu kao da im se ne isplati, posto je to vec prosao model, i tesko je naci dobar a ne previse skup, a zbog previse ostalih porudzbina ne mogu da postignu... mada mislim da ce mi vlasnik izaci u susret... moj odlican prijatelj je super s njim, a i znamo se, a kupio sam i ovaj kod njih...
Nadam se da hoce. Ali o tome ti pricam tako su i meni neki rekli za 406 ako hoces da je stvarno dobra malo manje ces je platiti od 407.
Video sam na njihovom sajtu 2 407 jedna je bila 14.500 ali je rezervisana i extra je bar na slikama
sva kola koja doteraju su stvarno extra... i ok su cene, a kilometrazu da li vracaju ne znam. u svakom slucaju, i da vracaju, to je da bi bila atraktivnija, nisu ona kola presla mnogo vise od onoga sto pise...
znas kako, moze da se nadje neki koji je presao oko 150k, u super stanju, sa ok opremom... da te izadje oko 10k na nase table... u Belgiji mi se cini da ne drze toliko cenu....
ja sam moj uzeo u Belgiji- Brisel. I uzeo sam ga od coveka koji je peugeotov fan. Ne bi verovao kakva mu je garaza sva u Peugeotu. U garazi je bila ova moja 406 (inace one je bio prvi vlasnik) i 206 za zenu.
Kad smo pogodili cenu covek nas je odveo u neki peugeot servis gde su zamenili sve filtere i ulje o njegovom trosku (jer je mislio da ce mo ga mi voziti do BG) i sa tugom se oprostio ali on je tada narucio 407 i zato je prodao 406 koja je tada imala 112k
aha
kralj!
najbolje je kad kupis od tako nekoga...
ee, da imam para doterao bih 406 iz engleske... imas svaki delic koji ti zatreba, a ako ti treba kinta uvek mozes da prodas neke delove...
al jbg...
ovaj prvi sam video i bas mi se svidja...
ovaj crni je extraaa!! zvao sam coveka da mi posalje jos koju sliku
onaj sto je sa snegom na braniku mi nesto smrdi, a i prodaje se mesecima...
iz NS-a mi se svidja ovako, al je 90 konja... a i rucica menjaca ne treba da bude onakva...
Comment