Ima neko neki predlog, mozda novi Santa-Fe koji za te pare pruza najvise ili Rav-4? U nemackoj su Mercedesi ML novi model vec od 22000 e, mozda to?
Sta mislite koji je najbolji SUV za te pare?
ja vozim Tucsona, tako da mogu o njemu vise da ti kazem. Auto od opreme ima kozna sedista, 4x podizace stakala, razne sisteme protiv proklizavanj , ne znam ni sam sta tacno. U pitanju je 2.0 motor sa 136 konja, dizel.
Ja sam prezadovoljan sa autom, prostran je unutra, cak vise nego sto bi se ocekivalo od auta te velicine, gepek je solidan, a sa obaranjem sedita postaje ogroman. Na otovrenomù putu se ponasa kao neka limunzina i udoban je za duga putovanja, u gradu nije toliko glomazan pa nije problem da se kreces kroz guzve i manevrises pri parkiranju.
Jedina mana mu je sto ponekad pri ubrzavanju hoce kao da rezne, tj. kao da proguta knedlu, zasto se to desava ne znam, a nisam ni raspitivao se u servisu, znam da im je to mana jel ovo je vec drugi da vozim u roku od godinu dana i na oba se desavo isto, takodje znam za jos dva primerka koji imaju isti problem, tako d averujem da je to mana kod svih Tucsona, sa ovim dizel motorom.
Sve u svemu auto ovde (Belgija kosta 25000€, nov sa paketom opreme koji ja vozim, ja sam zadovoljan.
Na svim testovima su bas nahvalili santa-fe, od konkurenata po ceni on je najveci, ima 7 sedista, mislim da je i najbolje opremljen. Benzin trosi previse, tako da 2.2 dizel dolazi u obzir. Ne znam da li neko moze da uporedi njega i scenic II sto se tice udobnosti i kvaliteta izrade, jer sad imamo senica i prilicno smo zadovoljni, ali cale je odlucio da uzme neki SUV.
E da i sto se tice sigurnosti, santa fe ima 4 zvezdice, a scenic 5, sta mislite da li je santa fe ipak sigurniji, jer ipak on ima skoro 2 tone, a scenic oko 1400kg?
To koliko je koji auto tezhak nije merilo njegove sigurnosti pri eventualnom sudaru, ima tu jako puno faktora i promenljivih u jednachini da bi se tako lako mogli donositi zakljuchci. Na kraju krajeva, cela koncepcija aktivne i pasivne zashtite na modern(ij)im automobilima je relativna, mozhe da sachuva glavu i zdravlje vozacha i saputnika ali ne mora da znachi da ce tako da bude. Ljudi i danas ginu u automobilima sa 5 zvezdica, bash kao shto su i pre 10-ak godina u autu bez ijednog airbaga, ili bez ikakvih deformabilnih zona na shasihi.
Da ne razvodnjavam prichu, poenta nije (samo) u tezhini auta. Scenic je bezbedniji po NCAP standardima i merilima testiranja, a uostalom francuzi su tradicionalno medju najbezbednijim automobilima. Druga je stvar shto uporedjujesh Santa Fe sa Scenicom, jer se radi o dva modela iz potpuno razlichitih segmenata.
Kad sam vec kod toga, nije mi jasno shta ti zapravo hocesh? U naslovu teme si napisao da trazhish neki SUV, a onda si stigao do Scenica koji veze nema sa SUV klasom. Koliko ti je zapravo bitna klasa, mislim da li je SUV jedina "tema", ili bi ti shto sigurniji auto bilo iz SUV, bilo iz MPV segmenta?
Nisi dobro procitao prethodni post, moja porodica vec ima renault scenic, a sad uzimamo neki SUV.
Bas sam sad gledao rezultate i ne mogu da verujem, skoro svi SUV-ovi imaju po 4 zvezdice
Find Euro NCAP latest ratings for recently tested vehicles sorted by publication date, star rating and make with standard equipment or safety pack
Jel mozda postoje neki veci kriterijumi za SUV-ove od obicnih automobila, nije mi jasno kako samo 3 od 18 imaju 5 zvezdica, a svi ostali po 4
P.S. - Znam da tezina ne mora da znaci sigurnost, ali je sigurno da ce tezi auto generalno bolje proci od lakseg pri udesu, to jest da ce vece sile delovati na laksi automobil.
Pa odrzavanje i potrosnja su veoma vazni, u fullu je 37, a privilege 2.2 je oko 34 hiljade, on ima skoro sve, sem automatskog menjaca i senzora za parkiranje i jos nekih perverzija...
Za scenica cemo valjda dobiti 14000, jer je u ekstra stanju, presao samo 60000 jos nesto dodamo i neki kredit i to je to.
Sve sto sam cuo i pronasao o Santa Fe-u je da je ekstra auto, pa cemo to najverovatnije i uzeti.
Zavisi koji su ti zahtevi od auta, u svakom slučaju pogledaj hondu cr-v, hyundai santa fe i toyotu rav4 to su najpopularniji. Od tih bih uzeo hondu cr-v nekako je najzanimljviji enterijer. Ali ako voliš brzu vožnju ubedi porodicu da je mazda cx7 najbolji izbor(doduše moraćeš da dodaš još koju hiljadu). Jeste da će trošiti mnogo, da nije najpraktičnija, ali zato po meni najbolje izgleda i može fino da povuče(i da se čipuje ))
što se tiče santa fe vs toyota rav4 i honda cr-v
hyundai je glomazniji što znači nestabilniji, znatno sporiji, više troši zbog full time awd-a, ta extra dva sedišta(kad se doplate) su realno neupotrebljiva.
Ali šta god uzeo nećeš pogrešiti i razlike između njih nisu tolko velike...
Muka mi je od RAV-ova koliko ih ima u NS. Na svakom parkingu, al' na svakom, bar jedan. Meni strasno bodu oci. Kad sam poceo da ih primecujem, rekoh: ok, zele ljudi pouzdan i lep suv, dobro prolazi na testovima, razumna kupovina. E, a onda sam provozao jednog i zapitah se kakvi su tek drugi kad je ovaj, najbolji, ovakav. Dobre strane: visoko se sedi, puno prostora za putnike, solidne performanse i umerena potrosnja. Lose: ima prostora ali se lose sedi, osrednji gepek, zvucna izolacija, ogibljenje, enterijer, ma opsti utisak! Avensis, kojeg sam dosta vozio, takav kakav je, a nema bas posebno cime da se podici u odnosu na konkurente, je bolji auto od RAV-a, bez trunke sumnje.
Nisam video glavno: Zasto zelis SUV? Scenic je odlican porodicni auto. Ako zelis nesto dinamicnije Ford S-max je odlican. Ja sam izneo moje misljenje o RAV-u, druge pomenute nisam vozio (CX-7 cu, verujem, isprobati uskoro, ali 2.4 turbo potrosnja ). I Honda i Hyundai nisu nista losiji od Toyote (sto se tice samih karakteristika vozila), ako bas zelis SUV neces pogresiti bilo koji da uzmes, mozda da ubacis i Kiu Sorento u razmatranje.
iskreno, iako volim korejance zbok odnosa kvalitet/cena, ipak za 30000 imas, recimo, vw tiguan, mislim da tucson i santa fe nemaju sta da traze pored njega. 2.0tdi 140ks trend&fun oko 29000. ili 1.4tsi 150ks oko 26000.
"dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"
Imao sam prilike i da vozim i da putujem u novom Santa Feu.
Auto je prosecno udoban,lepo izgleda,lepo ide.Nasloni sedista bi mogli biti duzi.
Meni se ne svidja to sto za 35-40000e dobijate auto koji ima ful plasticni enterijer/tablu od tvrde plastike/,ne dobijas ni parking senzore,navigaciju i sl.Ovaj koji sam vozio je 2.2CRDi automatik,bio je oko 38000e,nema parking senzore ni pozadi.Po meni veliki problem jer je prilicno nepregledan nazad.Ima treci red sedista koji nicemu ne sluzi.
Ono sto mi je cudno je i klima-uvek je mnogo hladno,cak i kada je napolju 26,a unutra podesis na 21?Inace,digitalna klima.
Cuo sam slicne komentare i za i30 i Kiu Ceed.
Ne znam dal' ulaze u razmatranje za isti krug kupaca,al' se meni vise svidja Sorento.Doduse,nisam ga vozio.
Tiguan je dobar,samo ce i njih izgleda,kao sto micko rece,na svakom cosku,ko RAV4.
Mozda nesto od ovoga:
Grand Vitara? Dosta jeftinija,oko 28000 solidno opremljena,nesto manja od Santa Fea?
NISSAN X-TRAIL???
Chevrolet Captiva/Opel Antara?
Comment