Sto nisi onda reagovao do kraja?
Santa Fe je Hyundai, a Cherokee je Jeep
Jeep je nista, odnosno samo jedan mali marketinski trik - GP je ono na sta se misli (izgovara se kao Dzipi) - General purpose vehicle (vozilo opste namene).
A da li je i jedan od njih to, ili SUV?
P.s. Samo bih zeleo da me se ne shvati pogresno...
1. Ako vam izbezumljena supruga resi da izadje iz kola u voznji (uz pretnju razvodom), znajte da niste jedini, meni se to redovno desava.
2. Danas je Petak. To je dan kada se Beogradjani vracaju kuci.
3. Ima jedan grad, a pored je Beograd.
Ma batalite raspravu,skrenusmo sa teme...
I sta je bilo na kraju?Za sta se krstin odlucio?
I da primetim da smo prebacili cifru od 30000e sa predlozima.
Sto se lako trose tudje pare...
Santa Fe najverovatnije, vozio sam se u njemu, odgovara nam, a mozda i dobijemo neki popust posto zna cale vlasnika zastupnistva za hyundai
Postoji i varijanta da sacekamo da kod nas stigne Renault Koleos, posto cale najvise Renaulte voli...
Jeep je nista, odnosno samo jedan mali marketinski trik - GP je ono na sta se misli (izgovara se kao Dzipi) - General purpose vehicle (vozilo opste namene)
znači kad imam terenca pravilno je da kažem imam dži pija?
google kaže drugačije za definiciju general purpose vehicle-a....
Jos jedan SUV koji bi valjalo sacekati je Subaru Forester, mislim da ce mu cena ici oko 25.000, jedina stvar koju ne znam da li ce to biti sa onim 2.5 boxer-dizel motorom koji je sad dobio nagradu.
Santa Fe jeste odlican SUV, ali o visoj klasi u rangu sa X5, ML, Q7 - moze samo da sanja.
totalno se slazem, skoro je prijatelj uzeo Q7 ali u najjachoj opremi sa 20", sta reci sem brutalnost koja je totalno za mene u drugom svetu u odnosu na SUV tipa santa fe, ali jbga kupis 2.5x santa fe nova za cenu jednog q7.. i bas tako VISOJ klasi .. santa fe nije u toj ni prici ...
ja sam samo hteo da napisem da sa rav4 santa fe nikako ne moze da se poredi, a ako se teren gleda za SUV kao jedini faktor onda je isto glupo porediti, bitno je sta tebi treba.. komsija u krcedinu pegla ladu nivu gde zimi ni pajero, ni patrol, ni bilo sta ne moze da prodje tako da sve zavisi od ocekivanja, to santa fe sigurno ne moze..
Javicu, mislim da sam negde i napisao da ce se retko voziti van puta, tako da to i nije posebno vazno.
Znam da Santa Fe nije klasa sa Audijem, BMW-om i Mercedesom, ali nije ni klasa sa RAV4, Antarom i ostalim, barem velicine sto se tice...
(veci je dosta od njih)
komsija u krcedinu pegla ladu nivu gde zimi ni pajero, ni patrol, ni bilo sta ne moze da prodje tako da sve zavisi od ocekivanja, to santa fe sigurno ne moze..
ne bih se bas slozio sa ovim, idem cesto na dzipijade i gledam za sta su sposobne nive a za sta ostali dzipovi, mislim da je to jedan ruralni mit koji je prevazidjen, niva je previse zastarela za bilo sta osim za jeftino odrzavanje koje joj je izuzetno potrebno(lamela ne ide preko 20.000) i tako neke stvari, osim toga, niva je dobra samo sa svojim originalnim ruskim gumama koje nisu za asfalt
ma razumem ja skroz na sta mislis, niva je klasicno namensko vozilo i to stoji, ali ovo sto sam ja video je da lada redovno sve te moderne dzipove gura do kraja puta uzbrdo jer se oni redovno zaglavljuju. da ne odemo mi u raspravu o terencima napravimo neku drugu temu o tome da ne zagadjujemo ovu
Murano je teska perverzija, on definitivno sto se tice ekskluzinosti ide sa Q7 i X5, meni je on ludilo licno, a ovo je isti motor kao iz Z350, mislim da ne bi trosio na otvorenom preko 15..
đavola isti. u 350z razvija 280 ks a ovde samo 234.
a perverzija je do mojega.
uvreda je za x5 i q7 kad kažeš da je murano po exluzivnosti sličan kao oni. murano u punoj opremi košta 51.500 eura a to nije ni početna cena x5 i q7 sa nekim dizel motorom od 3 litra. a krajnje cene mogu da idu i preko 100k.
Comment