Moj otac ka pripadnik titove zlatne generacije ima tako par teorija kojih se cvrsto drzi. Sada je odlucio da kupi automobil ali da nije previse star i pomogucstvu sto jeftiniji. Ja kao uzoran sin ga odvedem na internet i pokazem kako se krecu cene i objasnim mu koliko je dobro imati klimu, vazdusne jastuke i slicno. Ali to njega bas puno i ne zanima posto on cak ne dozvoljava da ima i muziku u autu posto onda ne cuje rad motora
. Jedan od faktora koji ga ogranicava u kupovini je i to sto ne bi da da preko 3000 eura. I jedini automobil koji mu zadovoljava te kriterijume jeste Fiat Panda te je on cvrsto odlucio da ga kupi. Kaze to je auto uvozni, mlad a jos nije skup
.
Ja sam ispu
sve argumente u pokusaju da ga odgovorim ali nista ne pomaze. Ako neko ima bilo kakav savet nek se javi sto pre, castim pivu svakoga ko pomogne da ga odgovorim od ove kupovine
.
Ili mozda neko ima neki komentar za kupovinu? Mozda auto stvarno nije toliko los kao sto ga ja dozivljavam? Necu da gresim dusu.
Na www.izaberiauto.com imaju tri pande a on se odlucio za bijelu od 2300 eur. Ja samo kada je vidim puknem od smeha.
.Ja sam ispu
sve argumente u pokusaju da ga odgovorim ali nista ne pomaze. Ako neko ima bilo kakav savet nek se javi sto pre, castim pivu svakoga ko pomogne da ga odgovorim od ove kupovine
. Ili mozda neko ima neki komentar za kupovinu? Mozda auto stvarno nije toliko los kao sto ga ja dozivljavam? Necu da gresim dusu.
Na www.izaberiauto.com imaju tri pande a on se odlucio za bijelu od 2300 eur. Ja samo kada je vidim puknem od smeha.

Comment