Moj otac ka pripadnik titove zlatne generacije ima tako par teorija kojih se cvrsto drzi. Sada je odlucio da kupi automobil ali da nije previse star i pomogucstvu sto jeftiniji. Ja kao uzoran sin ga odvedem na internet i pokazem kako se krecu cene i objasnim mu koliko je dobro imati klimu, vazdusne jastuke i slicno. Ali to njega bas puno i ne zanima posto on cak ne dozvoljava da ima i muziku u autu posto onda ne cuje rad motora
. Jedan od faktora koji ga ogranicava u kupovini je i to sto ne bi da da preko 3000 eura. I jedini automobil koji mu zadovoljava te kriterijume jeste Fiat Panda te je on cvrsto odlucio da ga kupi. Kaze to je auto uvozni, mlad a jos nije skup
.
Ja sam ispu
sve argumente u pokusaju da ga odgovorim ali nista ne pomaze. Ako neko ima bilo kakav savet nek se javi sto pre, castim pivu svakoga ko pomogne da ga odgovorim od ove kupovine
.
Ili mozda neko ima neki komentar za kupovinu? Mozda auto stvarno nije toliko los kao sto ga ja dozivljavam? Necu da gresim dusu.
Na www.izaberiauto.com imaju tri pande a on se odlucio za bijelu od 2300 eur. Ja samo kada je vidim puknem od smeha.

Ja sam ispu

Ili mozda neko ima neki komentar za kupovinu? Mozda auto stvarno nije toliko los kao sto ga ja dozivljavam? Necu da gresim dusu.
Na www.izaberiauto.com imaju tri pande a on se odlucio za bijelu od 2300 eur. Ja samo kada je vidim puknem od smeha.

Comment