Fiat Panda, ljudi pomagajte :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • drug_clan
    CBC Početnik
    • 28.05.2008
    • 7
    • Novi Sad

Fiat Panda, ljudi pomagajte :)

Moj otac ka pripadnik titove zlatne generacije ima tako par teorija kojih se cvrsto drzi. Sada je odlucio da kupi automobil ali da nije previse star i pomogucstvu sto jeftiniji. Ja kao uzoran sin ga odvedem na internet i pokazem kako se krecu cene i objasnim mu koliko je dobro imati klimu, vazdusne jastuke i slicno. Ali to njega bas puno i ne zanima posto on cak ne dozvoljava da ima i muziku u autu posto onda ne cuje rad motora . Jedan od faktora koji ga ogranicava u kupovini je i to sto ne bi da da preko 3000 eura. I jedini automobil koji mu zadovoljava te kriterijume jeste Fiat Panda te je on cvrsto odlucio da ga kupi. Kaze to je auto uvozni, mlad a jos nije skup .

Ja sam ispu sve argumente u pokusaju da ga odgovorim ali nista ne pomaze. Ako neko ima bilo kakav savet nek se javi sto pre, castim pivu svakoga ko pomogne da ga odgovorim od ove kupovine .

Ili mozda neko ima neki komentar za kupovinu? Mozda auto stvarno nije toliko los kao sto ga ja dozivljavam? Necu da gresim dusu.

Na www.izaberiauto.com imaju tri pande a on se odlucio za bijelu od 2300 eur. Ja samo kada je vidim puknem od smeha.
  • neshaoct
    Banovan
    • 18.08.2007
    • 1754
    • Beograd, Rakovica

...a, koji bi auto ti hteo da kupis ?
    Kakav auto te interesuje ?

Comment

• Viper
      CBC Senator XXL
      • 25.11.2004
      • 700
      • Kać

Jedan moj kolega sa posla je imao isti problem i njegov otac je hteo da kupi istu takvu pandu i posle silnog odgovaranja ipak nije uspeo, epilog sve toga je da je njegov otac sad prezadovoljan kupovinom i on kad je seo i provozao pandu nije mogao da veruje kako lepo ide i koliko malo trosi.
      Ali sto se tice samog izgleda enterijera tu nema mnogo sta lepog da se vidi.
      I DONT NEED SEX
      goverment fucks me every day!

Comment

• ale944
        CBC Senator XXL
        • 20.03.2006
        • 1457
        • Beograd

imam ja pandu i prezadovoljan sam.
        moja je '95 900 ccm, i odlican mali autic, ukoliko ga koristis kao prevozno sredstvo a moze i dosta da se potovari u nju.
        prosta mala naprava, jednostavna, nekima ruzna ali meni savrseno simpaticna.
        naravno nema ni govora o nekakvom luksuzu, tuning/stylingu itd.. bukvalno prevozno sredstvo, pa sad zavisi sta ti treba.
        a za 3000 tesko da ces naci nesto pouzdanije novijeg datuma.
        http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off

Comment

• nijebitno
          CBC Senator XXL
          • 14.03.2006
          • 629
          • Modrica

Prosto ne vjerujem da su je toliko dugo proizvodili I to sa sve onim otvorima za ventilaciju kao kod Renoa 4.

Pusti oca da bira, covjek ocito zna sta hoce.
          Difference between man and boys is the price of their toys

Comment

• chikavili
            CBC Senator XXL
            • 11.02.2008
            • 732

Dobro si ti i prosao, ti titovi vojnici obicno gledaju samo zastave i lade, nis' drugo.
            Osim sto je krajnje siromasnog enterijera, panda je sasvim pristojan gradski auto, a i za te pare nema bolje, a da je novijeg datuma.

Comment

• bojanTI
              CBC Senator XXL
              • 04.01.2006
              • 870
              • Pancevo

Ovog puta moras da priznas da je problem u tebi... =]
              Nema niceg loseg uzeti Pandu, za nesto preko 2k eura dobijes 02. a sto se tice izgleda, nikako nije ruzna, samo malo specificna, uostalom to njemu coveku nije ni bitno, a ako tebi toliko smeta kupi mu neke lepe felne pa je onda pogledaj kako izgleda. =]
              Za taj novac nema bolje kupovine!

In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• milan_g1
                CBC Senator XXL
                • 07.02.2007
                • 863
                • Karaburma

Panda je odlican auto u odnosu ulozeno -> dobijeno!!!
                "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• drug_clan
                  CBC Početnik
                  • 28.05.2008
                  • 7
                  • Novi Sad

Vidim ja nista od mog odgovaranja . Kada malo bolje pogledam ove postove cini mi se da ta stara garda po nekada zna sta radi.

Javim vam se kada provozam. Uticao sam da makar ima klimu, ovako to cudo izgleda http://www.izaberiauto.com/main/search/ ... lTUnpsMQ==

Samo jos ne znam kakva ce mi biti reakcija kada je vidim parkiranu u dvoristu posto mi je fest smijesno auto

Comment

• kuntalo
                    CBC Senator XXL
                    • 02.03.2007
                    • 342
                    • Predgradje

Bele i crvene Pandice iz italijanskog telekoma i pošte nemaju klimu, nisam siguran ni za ove starije, "luksuznije" (u stvari 99% sam siguran da nemaju) kakvu vozi član foruma Cvrle.

Inače, BojanTI je sve rekao:

Originally posted by bojanTI
                    Za taj novac nema bolje kupovine!
                    Save the Panda!

Comment

• -Miloš-
                      CBC Senator
                      • 16.12.2007
                      • 269
                      • Beograd, Karaburma
                      • yugo tempo 1.1

Moz da se nadje alfa 155 za te pare sa sve servom i klimom. Ali rachunaj ispod 95 godishta.

Ma ja sam imao strahovitih problema sa matorcima koji su funkcionisali po principu ,,treba nam auto od tachke A do tachke B", a auto se kvari pa kvari. Nije tu svar da ti odluchujesh shta ce matori da uzme. Ako ocesh bolje, kupi sam i ne zanimaj se sa njegovim izborom.

Druga stvar je shto panda apsolutno ne moze da se poredi sa yugom i ostalom srpskom buranijom. Bolja je.

Automobil je okretan za svojih 900 kubika i jedini ekvivalent bi mogao da mu bude maruti. Jeftin za odzavanje, smeshno troshi i izdrzace svashta.

Jedina mana je shto nikad ne bi dao preko 2000 evra za takav auto, poshto razlike u godishtima jedino mozesh primetiti od raspolozenja vlasnika

Comment

• kuntalo
                        CBC Senator XXL
                        • 02.03.2007
                        • 342
                        • Predgradje

Originally posted by Miloš
                        Automobil je okretan za svojih 900 kubika i jedini ekvivalent bi mogao da mu bude maruti. Jeftin za odzavanje, smeshno troshi i izdrzace svashta.
                        Od kraja 2001. do prestanka proizvodnje, 2003., jedini motor u Pandi Classic je 1108ccm, MPI, isti kao u Puntu i prvim serijama nove Pande.

BTW, Super je Alfa, ali skup je to sport.
                        Save the Panda!

Comment

• -Miloš-
                          CBC Senator
                          • 16.12.2007
                          • 269
                          • Beograd, Karaburma
                          • yugo tempo 1.1

Siguran da je 155 skup sport? Okreni slobodno par prodavnica i iznenadicesh se cenama

Comment

• kuntalo
                            CBC Senator XXL
                            • 02.03.2007
                            • 342
                            • Predgradje

Znam, znam- svestan sam ja svih predrasuda, ali u odnosu na 10 godina mladju Pandu- jeste, skup je sport.
                            Save the Panda!

Comment

• sasha015
                              CBC Veteran
                              • 29.02.2008
                              • 153
                              • LOznica
                              • Hyundai i-20

Koliko vidim ubediste coveka da podrzi oca da kupi pandu.... Ukusi su razliciti....ako jos nisi uzeo auto ne uzimaj tu kanticu,bez obzira sto je stara par godina....nije sve u godistima auta,ima nesto i u vizuelnom.A ta panda nema ni L od lepote koja krasi skoro svakog italijana.Kao da je dizajnirao neki radnik zastave na obuci u Torinu....

Comment

Working...
                              X