Nov automobil...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • X9
    CBC Senator XXL
    • 28.06.2005
    • 3179
    • Wien-Sabac
    • RX-8 i X-9

ajda da navlacim vodu na svoju kucu-mazda 3?
    "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• prolupator
      CBC Senator XXL
      • 02.09.2005
      • 3968
      • Zemun

Ne budite lencuge, nabacajte linkove, pomozite svom drugaru da se opet vozi ...
      I argumentujte svoje predloge ... i ako znate cenu redovnog servisa i sl.
      OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• GSi
        CBC Senator XXL
        • 15.04.2007
        • 1018
        • Zemun

Opel Astra G (Klasik II)
        Dr. Fritz Indra

Comment

• jevtic
          CBC Senator XXL
          • 26.11.2006
          • 729
          • beograd

cenovnik focusa
          ex - fabia 1.9 tdi
          golf 2.0 tfsi

Comment

• chikavili
            CBC Senator XXL
            • 11.02.2008
            • 732

^ po ovom cenovniku, najjeftiniji focus sa klimom je 19.500€ (kao sto sam i rekao), a focus dizelas sa klimom 21730€, sto se ne slaze sa onih pomenutih 18K.
            Mozda imaju neku akciju?

Comment

• Gruja
              CBC Senator XXL
              • 09.02.2006
              • 614
              • Bgd
              • Alfa 75 TS

Vrlo moguce, ponavljam da auto jos nisam video, juce mu je stigao...

Moguce da rasprodaju model pre restajlinga pa su ti modeli jeftiniji.
              Mada, po ovom cenovniku:

Focus 5vr 1.6TDCi 90KS Euro IV M5 18000 18240
              A Trend paket (ovaj skuplji) ima klimu serijski, opet po sajtu koji jevtic navodi...
              Tako da, ima, ima, i za 18k....

Sto se cene servisa tice, pitacu drugara koje su cifre, ali kao sto rekoh, zovi brate servis pa ih pitaj, direktno!
              Transaxle u krvi...

"ne mozu oni da nam oduzmu kol'ko mi moz' da namocamo..." - Pretty Diana

Comment

• jevtic
                CBC Senator XXL
                • 26.11.2006
                • 729
                • beograd

cenovnik pro cee'd-a

IMO jedna od boljih kupovina trenutno.

ono [to je bitno je 7 godina garancije. znači nema razmišljanja o ceni ovog ili ceni onog znači samo sedi vozi i nakon 7 godina prodaš auto i kupiš drugi .

plus auto izgleda sasvim lepo.
                ex - fabia 1.9 tdi
                golf 2.0 tfsi

Comment

• prolupator
                  CBC Senator XXL
                  • 02.09.2005
                  • 3968
                  • Zemun

Sto se ceed-a tice .. pise i na zidu ...
                  Kia i Hyundai imaju neku kombinatoriku s tom garancijom. Max je 150K km na 5 godina, ako se ne varam, a 7 je uz neke druge uslove...
                  Nije to da ti sad 7 godina deres auto i ne mislis.. pa ja za 7 godina napravim 350K km...

Sutra imam brdo telefoniranja pre podne, a kasnije odoh do osiguranja. Necu stici da zivkam za kupovinu novig auta do Petka ... videcemo ... bitno je da suzimo krug...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Marcus
                    CBC Senator XXL
                    • 19.10.2007
                    • 631
                    • Novi Beograd - B62

Na jednom drugom forumu sam procitao da ti je corsa D preskupa, a ovde baratate ciframa preko 15000 e... mislim da za te pare ipak moze da se uzme nova korsa sa opremom koju si trazio...

E sad, i moj glas ide za ceed-a i i30...

Drugar je uzeo novog reno clia prosle godine, 1.5 dci, sa klimom i ostalim peripetijama, izasao ga je oko 14000.... sad koliko je pouzdan auto uopsteno ne znam, al meni je ok...

Comment

• prolupator
                      CBC Senator XXL
                      • 02.09.2005
                      • 3968
                      • Zemun

Zenomobil (bivsi) je placen 13.500 EUR po fakturi Opel dilera ..
                      Sad Corsa D 5v s popustom od 5% na aktuelnu cenu (za mene, jel'te) kosta 15.000 EUR a za koji evric vise (za 1000e) dobijem veci auto s vise KS, s duzom garancijom... kad se sve to razvuce na 5 godina otplate uopste nije ni bitno 1000e gore/dole...
                      Eh, ta ponudjena Corsa ima i fabricku muziku i elektro paket bez alu-felni...
                      S felnama izadje ~16.000EUR mnooogo brate...

Ja bih najvise voleo da mogu da uzmem Corsu D 1.3 CDTi 75HP za neku normalnu cifru, ali ta normalna cirfa nije normalna...

Svakako cu ici da se raspitam sta i kako moze da se dobije u opremi koju sam i imao i koliko se ceka. Ali neko veliko cekanje ne ulazi u obzir...

Ipak je Corsa gradski auto, a ovde se gadjamo automobilima srednje klase... razlika je veeelika...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Corsa
                        CBC Senator XXL
                        • 22.09.2005
                        • 450
                        • Beograd

Pa, posle napisanog, ne vidim smisao u tome da juris auto van dvojca iz Koreje...Benzin + gas ili dizel, svejedno...
                        Ne znam da li si sedao u neki od ta 2 automobila, ali su stvarno xtra uradjeni.Hyundai mi je za nijansu bolje odradjen.Sta da ti kazem, kad se i drugar koji je zakleti Golfovac nalozio na Ceed.
                        Proceed je tek prica za sebe kako nadrkano izgleda.
                        Uglavnom, za slicne pare mozes dobiti samo manji auto, sa kracom garancijom.Nemoj imati predrasude prema tome sto su iz Koreje, jer nema govora o nekom ogavnom enterijeru.Slobodno mogu reci da su unutra bolje odradjeni, nego vecina konkurenata.
                        I da, neko je ranije napisao da se Hyundai za sada uvozi iz Koreje,a KIA proizvodi u Slovackoj.To ne treba da ti bude od znacaja.Ta fabrika u Slovackoj je skoro izgradjena i jedna je od najmodernijih na svetu,a sama proizvodnja je maximalno robotizovana.Drugar sa Saobracajnog faxa je nedavno bio u poseti toj fabrici i kaze da su je svi nahvalili maximalno...

Comment

• Bane R
                          CBC Senator XXL
                          • 27.03.2006
                          • 1769
                          • Beograd

Prolupator, ajd nešto drugo da te pitam. Jesi li siguran da je lizing prava stvar. Iako sam u tom svetu, na neki način, nisam duže vremena pratio situacije oko uslova kredita/lizinga, obaveza, kamata, ponašanja banaka i slično.

Jedan moj drugar koji radi u banci na odobravanju kredita mi je rekao da je sistem lizinga toliko loše (da ne kažem pravarantski) organizovan da je u ovom trenutku bukvalno bolje da se uzme keš kredit na ruke i plati auto kešom. OK, ne može toliko veliki keš kredit da se uzme, ali recimo možete ti i žena po 500k din, to je 12500eur, a za ostalo se već snađite.

Vidi, ne kažem da je sve ovo istina, za mene su to neproverene informacije. Samo ti kažem da proveriš dobro da li je lizing prava stvar.

PS. Što se tiče cele teme, vidim da se ceo većina grada prima na Ceed, a manjina na i30 i generalno nikada nisam imao ništa protiv koreanaca, ali mnogi zaboravljaju da je Impreza tu negde sa cenom. Pitajte me šta će manje da se kvari, manje da troši, bolje da ide, bolje da leži i kakvu će cenu imati kao polovnjak za 5 godina .

Comment

• Corsa
                            CBC Senator XXL
                            • 22.09.2005
                            • 450
                            • Beograd

Sta ce manje da se kvari je tesko reci.Medjutim, Subaru ce svakako biti skuplji za odrzavanje i vise trositi,a taj najjeftiniji 1.5 ne ide nista specijalno, jer automobil ima skoro tonu ipo...

Comment

• prolupator
                              CBC Senator XXL
                              • 02.09.2005
                              • 3968
                              • Zemun

Impreza 1.5 je dosta osetljiva na nase gorivoi ne znam ko je stavio plin na nju, a i to ce tek tesko da se proda za 5 i vise godina. To kupuju samo entuzijasti... 4WD mi zaista nije potreban i ne bih da ga placam...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Bane R
                                CBC Senator XXL
                                • 27.03.2006
                                • 1769
                                • Beograd

Ima dilera koji prodaju novu Imprezu sa plinom i garancijom. Bilo na TVu 100x .

Comment

Working...
                                X