Boli glava, boli glava, boli glava...oću Auto sa velikim A!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • -Miki-
    Moderator
    • 09.11.2005
    • 708
    • Valjevo
    • Honda Accord coupe cg4

Ne moja je sa manuelnim menjacem , mada koliko znam i automatici su im odlicni. Sto se iskustva sa njom tice tek par meseci je kod mene ali sam odusevljen ,lepo lezi ,fantasticno vuce umerena potrosnja (mislim da je oko 8-12 ali nisam bas nesto precizno merio ,u svakom slucaju nista abnormalno) a par stvari koje treba da zamenim nasao sam po povoljnim cenama kod naseg clana Japanx-a (nego bre nikako da mi isporuci !) tako da je moje iskustvo (uostalom kao i vecine vlasnika Hondi) sa autom extra pozitivno.

Pozz
    Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

• malivuk406
      CBC Senator XXL
      • 04.04.2007
      • 490
      • Nbg

uzmi lepo 406 i bez da te boli glava...
      nije skup za odrzavanje, 2.0 HDi je extra pouzdan, udoban je, siguran, prostran, i ne brines da ce da ga kradu kao VW...
      motor i elektronika je kao u C5, a i dosta ostalih komponenti, ali je po meni lepsi, i neces moci da imas problema sa hidraulikom...
      za 10k mozes da nadjes 2003. i da se navozas...

Comment

• bgd
        CBC Član
        • 30.06.2008
        • 22
        • Beograd

Glava prestala da boli

Kupio juce Hondu Accord 2.0 ES (2001) u fulu, tek uvezena.

Sta reci, cim sam seo u kola i stisnuo papucicu gasa sve je bilo gotovo...ljubav na prvi pogled.

Videcemo sta ce reci Mile Pile ali meni deluje dobro. Vise detalja uskoro u Honda sekciji...

Comment

• sri98
          Admin od Trpeze
          • 24.10.2004
          • 7262
          • Republic of Konjarnik
          • Toyota Corolla E 210

Treba i meni jedna takva. Posto je to?
          Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• malivuk406
            CBC Senator XXL
            • 04.04.2007
            • 490
            • Nbg

ooo, cestitam!!! lepo nek te sluzi...
            aj daj koju slicicu...

Comment

• bgd
              CBC Član
              • 30.06.2008
              • 22
              • Beograd

Originally posted by sri98
              Treba i meni jedna takva. Posto je to?
              7K EUR + 24.000 dindzi registracija

2.0 ES V-TEC, silver metalik, automatska klima, GPS (intergrisani, videcu tek koji je sistem i da li ima da se skine sa neta dvd sa mapama), siber, BOSE fabricki audio sistem, sve na dugme, CB...

Comment

• sri98
                Admin od Trpeze
                • 24.10.2004
                • 7262
                • Republic of Konjarnik
                • Toyota Corolla E 210

Ajd organizuj to da se vidi uzivo, da bolje osmotrim cemu li je
                Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• -Miki-
                  Moderator
                  • 09.11.2005
                  • 708
                  • Valjevo
                  • Honda Accord coupe cg4

Bgd Sve cestitke na izboru ! cena je stvarno odlicna a to kako si je kupio potseti me na moju kupovinu honde . Neka te lepo sluzi i postavi neku slicku da je viidmo

Pozz
                  Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

• Alien108
                    CBC Veteran
                    • 03.06.2008
                    • 129
                    • Beograd

Bravo!

Comment

• zola_
                      CBC Senator XXL
                      • 24.06.2006
                      • 319
                      • Novi Beograd

Originally posted by bgd
                      HONDA ACCORD blazer

Jednostavno ovaj automobil NIJE ZA SRPSKE PUTEVE pune rupa zbog izuzetno tvrdog oslanjanja. Iako je ova Honda izuzetno pouzdana, NIJE JEFTINA za održavanje. Retko se kvari ali imajte u vidu da je razgranatost Hondine servisne mreže prilično slaba.
                      potpune dezinformacije, moj cale ima taj auto i imao je jedan jedini "kvar"
                      slucajno je nagurao cd u plejer u kom je vec bio cd i posle toga vise nije citao diskove, za sad je presao oko 150.000km i to je jedino sto se pokvarilo na kolima, inace u isto vreme smo ja i on radili "veliki" servis na 120.000km, ja na bori a on na accordu, mene je kostao 600e a njega 300e
                      a on ga je radio u ovlascenom servisu a ja ne... inace je u pitanju 2.2 iCTDI

edit:
                      tek sam sad video da je kupljen auto... sta da kazem, izabrao si pravi auto

Comment

• mudoje
                        CBC Početnik
                        • 11.04.2010
                        • 5
                        • ubuntu

Re:

Originally posted by subicd
                        Vidim ja poznat mi je stil pisanja.Acu vrlo dobro poznajem preko neta i jednog sajta i foruma.
                        Gresis da favorizuje Toyotu, sad je Hyundai najbolji auto na svetu.
                        Mogu samo reci da covek mrzi VW doslovce, a treba da bude nepristrasan. NJegov stil pisanja je lep za citanje, ali je to vishe smekersi i tekstovi su koncipirani da se svima svide i da ne budu dosadni.
                        Jednom prilikom je izjavio na forumu koji ji tad vodio: ''Pa ovde bi izgleda svi hteli da vozite VW i Audi, a ja nikad nisam rekao da je to dobar auto i dobra kupovina...'' xe xe
                        jeste, svađah se tamo sa njim, priznajem sada da sam pogrešio po pitanju njegove tvrdnje da su japanci sigurno pouzdaniji, bio je čovek u pravu, međutim, njegov tadašnji argument je bilo istraživanje tuva gde je razlika između prvog i dvadesetog automobila 5 % u pouzdanosti što stvarno ništa ne znači, ja tada nisam imao sadašnje znanje a što se tiče njegovog iritantnog napadanja nemačkih proizvođača samo jer srpski seljaci to vole, jasno je da čovek nije objektivan, mada je i on priznavao nekoliko puta vw-u neke dobre stvari, čak kada je poredio jettu i corolu nije rekao bio je prilično neutralan. lupetao je kada je poredio pasata b5 i audija a4 po čemu je ispao mnogo ozbiljniji i bolji a4 što je totalna ******ština
                        meni je njegov stil pisanja više štreberski nego šmekerski pošto čovek voli da koristi neke glupe fraze (tipa - lepša polovina) i voli da preporučuje automobile na osnovu pola zvezdice na kreš testu i zvezdice gore dole za gaženje pešaka i takvih banalnih sitnica

Comment

• overspeed
                          CBC Senator XXL
                          • 24.05.2005
                          • 2779
                          • Kosovska Mitrovica

Re: Boli glava, boli glava, boli glava...oću Auto sa velikim A!

Prijatelju otkud iskopa ovu temu, vidiš li ti da repliciraš na komentar iz 2008. godine?

Katanče...
                          http://www.bmw.tv

Comment

Working...
                          X