Negde je pisamo da kod BMW-a preko 2001 godista mozesa na kljucu da proveris kilometrazu, zna li ko sto o tome?
Kupovina buljavka E200 W210 do 10k
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by nikola_VUKDa li je multiport ili multipleks?
no takava je i Pug 607 i vecina vozila iz ovoga veka pa nije to samo po sebi razlog.
Volvo decenijama nema adekvatnu servisnu mrezu, nema obucenih servisera, nema tehnicku podrsku, nema lager delova, nije imao svoju mrezu.
danas, VOlvo je deo Forda a time i Fordove politike, a to znaci servis je bez bitnog napretka, uostalom kao sto je i inace sa Fordovima.
Volvo nije premium u mnogo cemu danas sa vecinom modela, a ostale su premium cene za sve modele.
pomenuto je da je S60 mali, sto i jeste jer je baza kompakt S40 sa nesto vecim gepekom.
konkurencija za W210 bi mogao da bude S80 kao priblizniji.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Originally posted by Marko001Ja sam cuo da je kod A6 mnogo osetljivo ogibljenje za ove naše puteve... pa ga zato nisam uzimao u razmatranje, a i mislim da se malo vise krade...
Cene originalnih ramena jesu paprene, ali isto tako ne odlaze tako casto.
Imas zamenu za original koju proizvodi Swag-Nemacka, gornja su oko 30e a donja 40e. 8 ramena ima ukupno, znaci 4 donja i 4 gornja.
Ne verujem da se jos kradu toliko te starije sestice, ima i boljih auta za ''zaradu''.
Sto se tice odrzavanj A6-ice ako odrzavas sa originalnim delovima cenu jesu previsoke, sa nemackim sasvim prihvatljive, a cene turskih i kineskih delova su kao i za npr. Golf 3.
Comment
-
-
Originally posted by bojanTIMarko sta bi na kraju?!
Nisam vise mogao da budem bez auta pa sam na poslu jedva nekako izlobirao za najbolji auto na svetuTj. vozio sam ih ja i do sad, razne, ali od nedavno ga ne koristim samo u radno vreme nego ga teram kuci itd.
u pitanju je Peugeot 207 dizel, star 4 meseca
Ja sam naravno trazio 307 ili 407, al nisam uspeo da dobijem, nego sam se morao zadovoljiti sa 207.al dobro sluzbenom autu se u zube ne gleda
Comment
-
-
Ime firme ti mogu napisati na pp
Pa sad, nije los, a i nov je, ali ja sam ipak fan vecih automobila, limuzina...
Nazalost u firmi nemamo 607-ica, ali imamo 407-ice, samo sto su one dostupne jako malom broju ljudi, dok nama ostalima samo 207 i 307 restyling, a cak i 307 skoro nemoguce dobiti da teras kuci...
Vozio sam se u 607ici par puta,ali nazalost to je bilo samo taxijem,relativno kratke voznje po gradu, i mnogo mi se svidela, ali to je samo utisak, nemam pojma o odrzavanju, pouzdanosti, ceni delova itd.
A sto se tice ove velike nemacke trojke, Bmw mana nikasil motori, a novije godiste nemoguce naci za 10 000 da ista valja, mecka ispade ima problem sa korozijom,kompressor mnogo tesko naci, neke sto sam gledao ne svidjaju mi se, deluju mi kao da su bile i to duugo na taxiju ili kod nas ili u ino i da je bas mnogo vracana kilometraza, a audi se krade i ima osetljivo ogibljenjemada ovo sto je subicd napisao zvuci ohrabrujuce, ali sam cuo i drugacije tvrdnje. nisam pametan sta mi je ciniti
Comment
-
-
Comment
-
-
Konacno si objektivan!
Sto se tice odrzavanja, samo originalni delovi dolaze u obzir, sve ostalo je karabudzenje i ako bi uzeo taj cuveni "premium" svako ubacivanje Turskog, ili Bugarskog dela je stvarno neprihvatljivo!
Sto se tice viljuski, pa nije to bas tako... Ovde ima ljudi koji kazu da je 30 000 km top za viljuske na cetvorci, ali dobro da se ne pogadjamo...
Idi pogledaj neke od tih 607 koje su u oglasima, da steknes utisak kakav je to auto, pa ako ti se svidja onda ga uzmi, ovako napamet ne mozes nista znati!
Takodje ti predlazem da pogledas i probas 166, ako se do sada nisi vozio u njoj iznenaditices se kakav je to automobil! Gledanje slika ne moze da ti docara ni deo tog auta, prenosim ti iskustva drugih kojima se nije svidela dok nisu seli u nju!
Na kraju opet ne mozes pogresiti sa restyle Omegom, ne znam samo radi li ti se to...In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
Originally posted by bojanTISto se tice viljuski, pa nije to bas tako... Ovde ima ljudi koji kazu da je 30 000 km top za viljuske na cetvorci, ali dobro da se ne pogadjamo...
Mislim da je od 2000. te poboljsano vesanje, tacnije cvrstoca tih silen blokova na ramenima.
Naravno da nema govora o turskim i bugarskim delovima, Swag je sasvim prihvatljiv i nije skup. Zasto ovo kazem, zato sto su te uplasili sa ti vesanjem, a A6 je dobar auto i prilicno kvalitetan ako se potrefi neki da nije prevalio par stonina hiljada km, a moze se naci pristojan oko 10.000e.
Comment
-
-
607 je sto se tice odrzavanja sigurno jeftiniji od Audija, BMW-a... naravno, sa orginalnim delovima. ne znam samo na koji bi motor ti isao...
benzinci su samo 2.2 (158 konja) i 2.9 tj 3.0 sa 210 konja.
dizeli
2.0 hdi 110
2.2 hdi 136
i onda od valjda 2005. je 2.2 hdi sa 170 konja, a 2.7 V6 sa 205...
od tih bi trebali da otpadnu 3.0 i 2.0 HDi... super motor al bas slab za njega..
Comment
-
-
Pa tesko da je 607 jeftiniji za odrzavanje. I on ima taj multipleks sistem kao Volvo, pa si osudjen da auto odrzavas u ovlascenom servisu, za razliku od ovih drugih gde mozes i u boljim radionicama da zavrsis posao.
Od svih ovih po meni je najbolji izbor e39 ili restilizovana Omega.Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
Pretpostavljam da vi sto mu predlazete omegu ustvari nikada niste probali da je vozite, brate mili lezi na putu kao balvan kad kotrljas, skrece kad ona hoce i kako ona hoce, pre neko vece sam zurio u hitnu, a kako sam stalno vozio 146-icu, udjem u krivinu sa omegom malo brze samo je produzila nije bilo sanse sa skrene...
Comment
-
-
Ja svasta nesto napisah o raznim kolima ovde, valjda zato sto i sam volem tako neki veliki auto da imam (a nemam).
Stoga, ocu jos malo da pobiberim napisano:
607 ne bi kupio jer nije lako sa Veranom da se jurcas za delove, a multipleksa se bojim, nema ih bas previse prodatih kod nas, tesko naci majstora da ume i oce da ih radi. Da ima mesta unutra - ima.
Omega deluje da je racionalan izbor - auto koji se pravi godinama (negde od '94), uzimas neki primerak iz poslednje serije, klasicna konstrukcija, zadnja vuca (neko ne voli), nije atraktivan za lopove, siroka paleta motora... Vozio sam se vise puta u modelu od 3.2 litra, i sve najlepse utiske imam, osim izgleda auta, sto je subjektivna kategorija.
A6 se i sam bojim da mi neko ne ukrade kad doteram sluzbeni - inace je super auto, veliki, udoban, pouzdan, kvalitetan, lak za voznju, super motor V6, 2.4l. Cista petica.
I nekako mi se cini da za bas dobar noviji veliki auto mora da se plati ozbiljno, i to znacajno vise od 10.000 eur, osim mozda za Omegu.
Comment
-
-
Ja bas ne bih preporucio 2.4 V6 sa 170ks. Puno trosi, prosek oko 13l sa tiptronikom ''brze'' voznje, a nekako mi ne ide kao da ima 170KS, mozda i zbog tog automatskog-sekvencijalnog menjaca i quattro pogona, ne znam ali sam stekao takav utisak. Dok je zvuk tog sestaka stvarno prelep.
Comment
-
-
Originally posted by nikola_VUKPretpostavljam da vi sto mu predlazete omegu ustvari nikada niste probali da je vozite, brate mili lezi na putu kao balvan kad kotrljas, skrece kad ona hoce i kako ona hoce, pre neko vece sam zurio u hitnu, a kako sam stalno vozio 146-icu, udjem u krivinu sa omegom malo brze samo je produzila nije bilo sanse sa skrene...
I ja se slazem sa prethodnim konstatacijama da bi Omega B restajling bila mozda najracionalniji izbor za te pare!MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität
Comment
-
Comment