pa sve sto je meni potrebno... automatska klima, podizaci, el. retrovizori sa grejacima, muzika i jos neke sitnice, samo mi felne fale ali ima vremena za to, kada budem imao pare kupicu originalne hondine, nisam u fazonu da stavljam aftermarket felne...
Nov auto
Collapse
X
-
Ako si visi i dosta putujes, cisto da znas da desna noga boli jer visi butuna zbog kratakog sedalnog dela. To je potvrdilo par vlasnika na drugim forumima. Kazu isto da se javlja ''cvrcak'' u instrument tabli ponekad, i da trucka na poprecnim neravninama.
Ostalim su extra zadovoljni, a kazu da je potrosnja na otvorenom sa klimom oko 5.5l a u gradu BGu oko 7-7.5l, znaci svaka cast Hondinim inzinjerima.
Comment
-
-
Ako si visi i dosta putujes, cisto da znas da desna noga boli jer visi butuna zbog kratakog sedalnog dela. To je potvrdilo par vlasnika na drugim forumima.
PS: Kupi naslon za ruke ako mozes - mislim da to kosta oko 250Eur-a dodatne opreme...
Kazu isto da se javlja ''cvrcak'' u instrument tabli ponekad
, i da trucka na poprecnim neravninama.
Ostalim su extra zadovoljni, a kazu da je potrosnja na otvorenom sa klimom oko 5.5l a u gradu BGu oko 7-7.5l, znaci svaka cast Hondinim inzinjerima.mada sve zavisi u koje se guzve uvlacis - ali je prosek oko 6 ako ne pazis a moze da ide i ispod 6 kombinovane voznje...
Comment
-
-
Originally posted by ljubamihMeni je sa CVTom potrosnja u gradu dosta manja nego na otvorenom putumada sve zavisi u koje se guzve uvlacis - ali je prosek oko 6 ako ne pazis a moze da ide i ispod 6 kombinovane voznje...
Comment
-
-
Pa honda je onda stvarno svemoćna ako je potrošnja manja u gradu nego na otvorenom.
Koliko airbag-ova ima?
Comment
-
-
Originally posted by r1cerPa honda je onda stvarno svemoćna ako je potrošnja manja u gradu nego na otvorenom.
Nije tipicna honda, i lepo se vozi na 2.5-3 soma obrtaja po gradu, mada ako krenes da je navijas...
Comment
-
-
Bem li ga, zavisi gde vozis, ja sam na relaciji nbgd-dedinje, tako da bar 2 puta dnevno prelazim gazelu, a u gradu sam mozda 2-3 puta nedeljno. U gradu skace potrosnja. Zena ga vozi drugacije, njoj trosi i po 7, ali kad se sve sabere prosecna potrosnja od 3-4 rezervoara bez resetovanja, tu se lomi na 6.4-6.5. Bukvalno je fora da ga ne vrtis preko 2.5-3000 (a tu mu je negde i max obrtni momenat, ako se dobro secam 2800.)
Ja kad ga vozim "mirno" na autoputu na 4000, ide do 7-7.5.
I jos nesto, kako je krenulo hladnije vreme, trosi vise, u hladnijim danima do 6.7.
Naravno, to je ono sto na njemu pise, mada sam jednom merio, i cini mi se da precizno prikazuje.
Poruku izmenio: sri98
Comment
-
-
ma ne znam, meni kada je guzva kreni stani na ukljucenju na gazelu od sajma skoci potrosnja po bordu za minimum 0.2 a svaki dan tuda prolazim...
inace je prilicno precizan bord kompjuter odskace maksimum 0.3 od realne potrosnje koju ja merim
Comment
-
Comment