Passat B5.5 do 14.000 e

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • iwcham1979
    CBC Senator XXL
    • 17.07.2007
    • 741
    • Nis
    • Seat Altea 2.0Tdi

Ugovor u kome garantuje legalnost. Nemojte se sastajati na pola puta.... Kod coveka odes kuci, zena mora da skuva kafu.... Ako nema zenu i svaka druga rec mu brate... begaj

http://www.nsautomobili.com/detalji_pol ... hp?id=8368

Koga zanima. Zadnja cena je 16000e. Najjeftiniji u Srbiji...
    Zena kaze da mi veliki pa sam odustao...

Poruku izmenio: sri98

Comment

• MOSLER
      CBC Senator XXL
      • 27.05.2005
      • 1064
      • Niš

Cena je povoljna,samo pravo je pitanje sta mi fali, havarisan,izraubovan.....

Comment

• neshaoct
        Banovan
        • 18.08.2007
        • 1754
        • Beograd, Rakovica

Originally posted by iwcham1979
        Ugovor u kome garantuje legalnost...
        To ništa ne znači.

Nije uopšte važno da li prodavac kao nešto garantuje ili ne...
        Garantovao on, ili ne.....- auto ti se oduzima ukoliko se ispostavi da je nelegalan.
        Garantovao on, ili ne.....- ti možeš od njega sudskim putem tražiti pare nazad...

Comment

• vulebg
          CBC Član
          • 11.08.2008
          • 64
          • Beograd

Znaci odem u SUP u 29. novembra da proverim, zatim u AMSS da jos jednom proverim i miran sam , jel tako?
          Vozio sam Elantru, a sad vozim Stila, koji sam ja shmeker majko moja mila.

Comment

• iwcham1979
            CBC Senator XXL
            • 17.07.2007
            • 741
            • Nis
            • Seat Altea 2.0Tdi

Ne mozes biti 100% miran dok posle nekog vremena ne predjes granicu i provere ti auto i vrate dokumenta.... Ima i "blizanaca" i svacega, ali dobro..., ne treba biti paranoik..
            To jest, ali nije lose da advokat sroci da prodavac prihvata punu odgovornost i garantuje za legalnost....i da je u slucaju otkrivanja nelegalnosti i oduzimanja vozila potpuno saglasan da isplati punu sumu....bla bla....

Comment

• subicd
              CBC Senator XXL
              • 20.06.2008
              • 463
              • Novi Sad

Kao sto si rekao nije lose, ali nista ne garanruje. Jedino mozda da na taj nacin vidis njegov stav o tom predlogu.

Comment

• neshaoct
                Banovan
                • 18.08.2007
                • 1754
                • Beograd, Rakovica

...ali nije lose da advokat sroci da prodavac prihvata punu odgovornost i garantuje za legalnost....i da je u slucaju otkrivanja nelegalnosti i oduzimanja vozila potpuno saglasan da isplati punu sumu....bla bla....
                Ti kao da ne čitaš ono što je napisano...

Prodavac je UVEK odgovoran u slučaju da je roba koju je prodao nelegalna...
                Nema on šta da se posebno obavezuje na nešto što već jeste njegova Zakonom definisana obaveza...

Comment

• ToNcA
                  CBC Senator XXL
                  • 31.01.2006
                  • 868
                  • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
                  • Mazda 6 2.0d

Ovi sa oglasa ne moraju da se proveravaju. Iz licnog iskustva sa polovnjacima, narocito vw, rekao bih da su ovi presli min. 300000km.
                  Provere su bacanje para. 99% IZ UVOZA IMAJU VRACENE KM.... Od 10 br. sasija vw-a koje sam pokupio za proveru pre god. dana, jer imam poznanika pa da ih proveri sve od jednom, SVI su bili vracani, i to zestooko, cak i po 150-180k km. Ovaj Hopsi automatik je tuga. Auto je silovan i presao je jedno 500000km, odokativno. Uzivo racunaj x2 gore da izgleda...

Po meni, ovo je mnoooogo bolja kupovina, recimo, i ako je benz:

Seat Leon Reference 1,6 2007 8,769 Km EUR 13.990,-
                  mis metalic...

i to ne prodaje bilo ko nego Porsche ada Beograd, sa svim garancijama...

Dorazradis i uzivkas. Druga opcija je kupovina nekog Passat-a sa 50k, tj. 500k i onda vozis.... pa crkne nesto, pa onda psujes Tdi kao krs crko na 100000km....

Kad sam ja pre 3 i po godine kupio Boru kraj 2002g sa 150000km, ne smem ni da pomislim na koliko su to godiste sad uvezeni...

A i, po meni 14000e je mnogo pare za tog Passata. Za te pare moze iz V.A.G, Skoda Octavia 2.0Tdi, za generaciju noviji, bolje oslanjanje...
                  Ako je Skoda Octavia bolji auto od Passata onda je VaG na niske grane spao...

niti ima bolje oslanjanje jer je to A5 osnova koja je ista kao na golfu 5 dok je Passatova osnova "za broj" veca i jos je taj B5 bassat radjen na Audi osnovi mada znatno modifokovanoj - dok je na primer B6 cisti Vagen sto mu i nije neka prednost...

U na stranu to sto Passat ima mnogo vecu kabinu o mnogo je kvalitetnije odradjen nego Octavia (sto se kabine tice) - u njemu se coke ipak vozi gospodski a u Octaviji je prilicno tesno mada je kod nje veliki pomak u odnosu na prvo generaciju koja je imala "ukrasno" zadnje sediste kao da se radi o nekom coupe-u a ne automobilu C segmenta.

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• AlNik
                    CBC Veteran
                    • 18.07.2008
                    • 144
                    • Beograd

Kakva je Skoda Superb po tom pitanju?

Comment

• iwcham1979
                      CBC Senator XXL
                      • 17.07.2007
                      • 741
                      • Nis
                      • Seat Altea 2.0Tdi

Pa Skoda Octavija A5 2004g- je za generaciju ispred Passata isto god. Oslanjanje je novije, multilink, klima je dvozonski climatronic, automatski menjac je DSG, jaci dizel 2.0tdi sa 140ks, 16v... Zavrsna obrada je malo bolja kod Passata.... Imam Octaviu A5. nazad mesta ima kolko oces.... Nije da je pomak napravljen, nego mesta ima ko u Passat-u....

Evo slika iz moje:
                      Suvozacevo je pomereno mnogo nazad. Obrati paznju na prostor ispod vozacevog i do zadnjeg... Kad se moj brat, koji ima skoro 2m ne zali na prostor nazad....

Za 14000e kupuje se 2.0tdi sa 140Ks, dual climatronic i opreme, i ja bih to uzeo pre Passat-a uvek. Plus ce to biti aktuelan model jos neku godinu, za razliku od Passat-a koji je vec odavno u penziji.... Mnogo lepih sitnih resenja, pregrada za sitnice, hladjenje pica, izvodi za klimu nazad...

Evo jos neke slike gde se ocigledno vidi generacijski pomak. A sto se tice zavrsne obrade, ona je odlicna, nista losija nego u Golfu, bolja nego u ceed i I30...

Comment

• sri98
                        Admin od Trpeze
                        • 24.10.2004
                        • 7262
                        • Republic of Konjarnik
                        • Toyota Corolla E 210

Zelite opet lock? Tema je passat, a ne pravljenje ugovora i octavia
                        Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Dragon
                          CBC Senator XXL
                          • 15.11.2006
                          • 963
                          • Beograd

Razmisli dobro o kupovini VW/Audi automobila, ukoliko ne zelis da ga kasko osiguras.

Ja nikada u Srbiji ne bih vozio toliko skup nemacki auto bez full kaska. Zato sam uostalom svojevremeno odustao od A4 i kupio Mondea. Na kraju, provozaj se malo u Mondeu TDCi 130 KS, pre nego sto prelomis. Siguran sam da ne zaostaje za Pasatom, a osetno je jeftiniji.

Zapravo, jedini plus koji vidim kod Vagena je mali gubitak vrednosti prilikom dalje prodaje.
                          Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• vulebg
                            CBC Član
                            • 11.08.2008
                            • 64
                            • Beograd

Originally posted by Dragon
                            Razmisli dobro o kupovini VW/Audi automobila, ukoliko ne zelis da ga kasko osiguras.
                            Osigurao bih ga ja kasko, samo ne znam da li osiguravajuce kuce prihvataju vozila starija od 3 god? Cuo sam da im je 3 god. starosti maksimum.
                            Vozio sam Elantru, a sad vozim Stila, koji sam ja shmeker majko moja mila.

Comment

• zola_
                              CBC Senator XXL
                              • 24.06.2006
                              • 319
                              • Novi Beograd

ma kakvi, moj bora je bio osiguran a 2002 je godiste, i veruj mi, kasko je OBAVEZAN kod kupovine vw-a, to ti kazem zato sto je meni ukraden...

u svakom slucaju sto se tice izbora auta, pogledaj jos neke opcije po oglasima suzi izbor na nekoliko modela npr. laguna, mondeo, passat...
                              i kada ubodes neki od tih da je u dobrom stanju - kupuj...

ja bih uvek pre kupio mondeo nego passat, zato sto mondeo svakako nudi vise za te pare tj. manja kilometraza, mladji auto, vise opreme... ili jednostavno kupi nov auto i zavrsi pricu...

Comment

• ToNcA
                                CBC Senator XXL
                                • 31.01.2006
                                • 868
                                • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
                                • Mazda 6 2.0d

Pa Skoda Octavija A5 2004g- je za generaciju ispred Passata isto god. Oslanjanje je novije, multilink, klima je dvozonski climatronic, automatski menjac je DSG, jaci dizel 2.0tdi sa 140ks, 16v... Zavrsna obrada je malo bolja kod Passata.... Imam Octaviu A5. nazad mesta ima kolko oces.... Nije da je pomak napravljen, nego mesta ima ko u Passat-u....

Evo slika iz moje:
                                Suvozacevo je pomereno mnogo nazad. Obrati paznju na prostor ispod vozacevog i do zadnjeg... Kad se moj brat, koji ima skoro 2m ne zali na prostor nazad....

Za 14000e kupuje se 2.0tdi sa 140Ks, dual climatronic i opreme, i ja bih to uzeo pre Passat-a uvek. Plus ce to biti aktuelan model jos neku godinu, za razliku od Passat-a koji je vec odavno u penziji.... Mnogo lepih sitnih resenja, pregrada za sitnice, hladjenje pica, izvodi za klimu nazad...

Evo jos neke slike gde se ocigledno vidi generacijski pomak. A sto se tice zavrsne obrade, ona je odlicna, nista losija nego u Golfu, bolja nego u ceed i I30...

Da a niko od nas nije nikada seo u Octavio u Passata. Jednostavno te dve stvari se ne mogu uporediti mada si sa te strane u pravu - pri izboru izmedju dva polovnjaka uvek bih izabrao onaj u boljem stanju a Octavia je to sigurno u odnosu na Passat.

A Superb je Passatov "brat blizanac" tako da je po meni bolja kupovina od Passata samo zato sto moze mozda da se nadje jeftinije zbog Skoda znaka. Mada sto se tice ponasanja na putu skeptican sam prema Superb-u zato sto je to B5 osnova koja je dodatno razvucena...

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

Working...
                                X