A sto mislis da bi ga taj motorcic od 1.2 litra sprecio da juri ortaka ili nekog ''Yuga''? Naravno da ne, ako si ga vaspitao kao pajsera ima da se zabode kao pajser.
auto za početnika?
Collapse
X
-
e, sad ovako.. izvinjenje svima što se nisam predstavio, uradiću to za par minuta. inače, na forumu nisam bio malo duže jer sam bio zauzet drugim stvarima, a inače taj budžet koji se gore spomenut je u džepu, tako da se ni za to ne brinite...
dalje... što se znanja oko automobila tiče, stvarno nisam neki profi, ali mogu da kažem da imam bar neko osnovno znanje vezano za njih...
znači, ne bih uzimao juga jer bih da sebi, a i drugima sačuvam glavu
e, sad... ne bih ni neki stariji, a malo "ozbiljniji" auto jer je moguće da to ispadne neki krš...
znači, nešto novije... max 3-4 godine staro... misilm da i sami kapirate šta mi treba... manji, gradski auto koji ide solidno, ne troši puno...
ne znam kako se cene delova za 206 kreću, možda to nije loša ideja, a sviđa mi se i ono da uzmem puna i da ga za ostatak para malo doradim po svom ukusu...
kao što je neko rekao, da znam šta tačno hoću, nikog ne bih pitao, znači, ako možete pomozite mi da dođem do još nekih ideja za neka kola po mom opisu...
što se onog offa u temi tiče, meni ne smeta, samo ako može malo pomoći oko odgovora na moju temu...
a da odgovorim i na off... sve stoji... "kola za početnika" ne postoje.. bolje da sam nazvao temu "kola za mlade"ako sam ja (ili neko) dijabola, meni ne znači ništa koja god kola da kupim...
hvala svima unapred!
Comment
-
-
Pa oteraste mi komsiju a josh nismo ni napravili neki uzi krug oko izbora, mojnete da offujete vishe...
E shta bi ja uzeo, po meni ovo je neki best buy kada pricamo o
odnosu ulozeno/dobijeno.
Potrosnja 5l ima klimu, bombona, jeftino odrzavanje, ma ludnica...
A ako te nervira kako stekce dizel motor kao mene shto malo iritira onda
Najstedljivija i najbolja varijanta po meni je TNG
kao ovako neshto.
Ja cim budem imao neki kesh odmah prelazim bash na ovakvu varijantu,
nije mi bitno da jurim nenormalno, tako da ovakav jedan sa klimom i koju godinu mladji bi me zadovoljio u potpunosti. Tako neshto je best buy, e sad mozesh da uzmesh malo mladjeg ako mozesh finansijski.
Npr.
pa se izujesh josh oko 650e-700e za plin i to je to.Dovoljno je siguran i pouzdan auto, ako ga malkice cuknesh nije strasno, lako se pegla...
Toliko od mene...Masa, samo masa, masa je MAMA!!!
Comment
-
-
Ne bih opet da se prepirem, kao na nekim drugim mestima. Moj BX je avion za svakog golfa 2, 3, ili Punta. Jedino onaj HGT moze da mi primirise mozda. Ali u krivinu gde on udje sa 60, BX udje sa najmanje 70. Golf je dobro izradjen, ali je tvrd jako. Punto ima onu groznu plastiku unutra, nekvalitetnu, a samo je malo udobniji od golfa. E sad, druga je stvar sto je moj citroen duplo skuplji za odrzavanje od gore pomenutih, i sto majstori iz nepoznatih razloga beze od njih. Uostalom, svi koji ne veruju, neka dodju kod mene, provozacemo se, pa onda pricajte utiske...
Comment
-
-
u slucaju da ti se dopadne neki od puntica iz Koxterovih oglasa, znaj:
1. je bio van (100%)
2. mi je zanimljiv, ali nema klimu
3. potencijalni van, ne mogu sa like da vidim
to sto je bio van, nije strasno (i ja sam ga vozio prosle god.) ako je normalno odrzavan, ali cena mora jos dole.
sta preferiras benzin, TNG ili dizel?
Comment
-
-
Stvarno za te pare moze veci auto,ok pocetnik ko sto cu i ja biti uskoro,ali kad nauci na vecem da vozi sve ostalo je pesma.
Evo ti par primera sta moze da se kupi
http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=71722
http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=70148
http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=64485
Comment
-
-
Ma nemoj da se stidis kupi si auto koji hoces. Ja sam cim sam polozio poceo da vozim kiu sephiu koja je ogoromna,astru g karavan i astru h,pa sta mi fali? nisam ih nigde zakacio,ni ogrebao,ni polomio nesto. Drugar vozi corsu, i iskrivio spone,nosac motora,polomio branike,pa? Nije problem u autu,vec u glavi vozaca. dobro,osim kad sam hteo ja sam da budzim nesto,pa obrnuo redosled kablova sa razvodne kapeposle sam se sam sebi smejao,ortaci iskrsise jugice, stojadine,izlomise se a ja sam ga kvarim
Comment
-
-
Originally posted by AlekreZa te pare moze ''Corsa'', ''Clio'', pa cak i ''Megane''. Mozda ''Polo''? Na njemu ces najmanje izgubiti kada ga budes prodavao.
- OPEL Corsa C 1.2 16V (2004), 3v, metalik, klimatronik, felne, CD, el. paket, ABS, 4xairbag, 87.000km, na ime kupca, 6.800 EUR.
- OPEL Corsa 1.3 CDTi (2005), 3v, bela, 112.000km, servisna knjiga, klima, 2 kod ključa, urađen veliki servis, na ime kupca, 6.999 EUR.
- OPEL Corsa 1.3CDTi (2004), bela, 3v, klima, registrovan do VII 2009, 6.300 EUR.
I, to je sve što može od Corse sa traženim godištem...
Clio može za te pare, i ima ih u ponudi više nego Corse...
Megane za te pare teško. Ako je budžet do 8.000, onda se auto ne može platiti više od 7.300-7.400 eura
Comment
-
-
Ni jedno ni drugo! Dati velike pare za serpicu od auta je po meni malo bezveze... Ovo serpica nije iz podsmeha, nego je nasparm drugih automobila koji mogu da se kupe za te pare i Corsa i Punto onako...
Evo sta ima za te pare, ako ne i manje!
http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=70204
Comment
-
Comment