i da, slazem se za gume
bolje ce proci neki FWD sa M+S gumama, nego neki 4wd na celavkama
Naravno, gume su a must.
Niva po defaultu vozi kramponku u dimenziji (lupam) 175/80 na 16 dok sminkreski SUVovi poput Rav-a i CRV-a voze 225+ na 17tici.
Svakim kolima povecaj precnik gume i smanj joj sirinu i bice prohodniji po losem terenu za 20+%.
Ako su gume bile letnje/gradske eto ti jos 30+% ako stavis M+S saru.
Ko nije probao isti auto sa letnjom pa sa M+S gumom tesko da moze da pojmi razliku koju prave samo gume.
Originally posted by RANK
Originally posted by sErGiO
Sad mi spomenuse Hondu CRV, kaze kolega da je cuo da je bolja od Forestera. Kakvo je misljenje o Hondi?
bolja je ...
... i 10000eur skuplja.
Ne bih se slozio, ako pricamo samo o prohodnosti, Forester sije RAVa i CRVa u ovom domenu 100%.
ako se razmislja o Hilux-u, onda u izbor moze uci i Nissan Navara i Mitsubishi L200
ili kao mozda i najbolji izbor Isuzu D-Max, jer je manji od gorepomenutih, sto ga cini malo sposobnijim u gradu, i verujem znatno jeftiniji, a takodje je pravi terenac, koji odlicno izgleda i takodje se pravi u konfiguraciji double cab i u ponudi ima motore od 136 i 163ks
ali, problem kod vozila kao sto su Hilux, Navara, L200 i Isuzu je to sto na otvorenom nisu udobni i agilni kao neki smotaniji SUV, ali na to si vec i navikao sa Ladom
drugi problem sto oni nemaju gepek, vec tovarni sanduk
ali kao univerzalno i radno vozilo, moj glas ide za takav neki auto
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Predlozio sam shefu da razmotri Forestera i Hilux a videcjemo i za ovog Isuzua, deluje mi dosta dobro ovako na prvi pogled. Razmotricjemo pa vam javljam shta je poruceno U svakom slucaju hvala vam svima na pomocji
Comment