Dzabe sto ce ti biti udobnije na putu, kad odes da vozis tih 20% onda ces da places, od ovde ponudjenih ja bi uzeo Hilux-a, probao sam i auto je extra za teren.
A pogledaj i Mazdu BT-50, uklapa se u budzet i auto je izdrzljiv i pouzdan, ide gde hoces, sve sto tebi treba.
Ja se ne bih dvoumio ni sekunde. FORESTER! Znam dobro šta podrazumeva profesionalna oprema za tvoju struku i mislim da forester radi posao sasvim ok. Toyota je prevelika, više troši a i ružna. Koliko ja znam postoji i forester sa dizel motorom ali ne znam kada će se pojaviti ko nas, možda ga već ima u prodaji.
E moji ljudi gde sam ja danas izasao sa Ladoooom Njivom Nesto mislim da nema teorije da bi neki Forester mogao tuda da prodje Mooozda Toyota Hilux ili ovaj Isuzu ali Forester je cini mi se prenizak a sto je najgore ovim mojim shefovima je neko napunio glavu da je Honda CR-V najbolja i sad ne mogu nikako da im dokazem da nisu u pravu
Ima li CR-V blokadu diferencijala? Pitam posto me to danas izvuklo samo tako iz blata do kolena
Forestera sam vozio i 1.8 i 2.0, prethodni model, idu kao nevreme, a sa 1.8 smo isli na lep off-road po jednom kisovitom danu, po blatu i planini, sve je lepo izvukao, nas 4 u autu.. (Romanticna svadba u crkvici na vrhu brda sa pogledom na more, u Grckoj...jedino im se kisha us*ala u dan)
Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem
na terenu gde mora da se prodje i nema pomoci vaze neka mnogo gruba pravila sta auto mora da otrpi, slicno kao sto kazes da si danas imao iskustvo.
Nissan, Toyota, Land Rover, Lada, UAZ, Puch,....mozda jos poneko ime i to su ti marke koje su dokazano u stanju da naprave auto koji ide i van asfalta, i po blatu i kroz vodu i po kamenju, i po Himalajima i po Sahari...
i da ide, ide i ne stane kao zaglavljen.
Subaru je jako dobar ali nisam siguran da moze da se krece po terenu.
jeste gadno kada si retko na terenu a vecinom u gradu zbog cene, udobnosti i ostaloga ali u gradu uvek i lako imas pomoc iza coska ili na poziv telefonom.
negde na terenu u bestragiji si ti sam, auto i prepreka na putu.
ja sam relativno malo prosao sa terencem km van puta, ali to sto sam prosao je extra tezak teren gde se jedva peske moze hodati da ne kazem verati.
od gotovo svih onih TV reportaza o testiranju terenaca, o ekspedicijama, o voznji po terenu jos nisam video niti jednu koja je bila bar pribilizno zahtevnog terena kao tamo gde sam prosao, osim Camel Trophy, relija Pariz -Dakar, prelaska pustinje Gobi i slicne prave terenske ture.
Srbija i Balkan generalno imaju toliko teskih i negostoljubivih terena da bi testiranja mogucnosti terenaca na svetskom nivou mogla komotno ovde da se obave, i pri tome 3/4 tzv terenaca bi verujem palo na ispitu prohodnosti.
tesko je biti pametan u odabiru necega da zameni Nivu a da je budzet ogranicen, Hilux je Land Crusier u drugom obliku i ima blokadu difa koliko znam (ali treba proveriti).
postoji Hilux i u zatvorenoj varijanti, jedino je uvek bas onoliko glomazan pre svega po sirini sto je hendikep za voznju po gradu.
neki od Nissana mozda da pogledas ?
da dodam i Mahindra, video sam na ulici i to uliva poverenje bar na izgled da je vrlo robusno pravljeno. ne znam koji je model, lici po izgledu kao Hilux varijanta pickupa. poveliki klirens, robusno vesanje po izgledu, tovarni sanduk...
ne znam sta ima od opreme za terensku voznju, blokadu ili ne, niti cenu ali potrazi info mozda bude i to opcija.
Forestera sam vozio i 1.8 i 2.0, prethodni model, idu kao nevreme, a sa 1.8 smo isli na lep off-road po jednom kisovitom danu, po blatu i planini, sve je lepo izvukao, nas 4 u autu.. (Romanticna svadba u crkvici na vrhu brda sa pogledom na more, u Grckoj...jedino im se kisha us*ala u dan)
Malo je off ali..
Forester sa 1.8 motorom ?
Koliko ja znam, uvek B4 i 2.0 i 2.5 sa i bez turba.
Anyway, forester sa m+s gumama odgovarajuceg sirine/visine prolazi kroz 95% terena gde ide Niva. Potpisujem. Onih 5% je problem koji pravi nesto nizi klirens u kombinaciji sa duzim medjuosovinskim.
Honda nije u ovoj prici, to nema veze sa terencem. To je SUV koji lici na terenac u najboljem slucaju.
E da, sad sam se setio. Suzuki je imao Samurai-a koji je prolazio svuda, ne znam sta moze Jimny.
Takodje, Daihatsu Feroza je bila prilicno sposoban "dzipic", a sada sam pogledao Terios.
Jeste da izgleda smesno ali vidim da postoji u opciji sa zadnjim i centaralnim LSD-om koji se po potrebi moze zakljucati. To garantuje da je ovo sposobnije o CR-V-a ili RAV4ke za mnogo manje para (i prestiza, svakako ).
Anyway, forester sa m+s gumama odgovarajuceg sirine/visine prolazi kroz 95% terena gde ide Niva. Potpisujem. Onih 5% je problem koji pravi nesto nizi klirens u kombinaciji sa duzim medjuosovinskim.
E pa to je juce bash i bio problem. Moj mladi, neiskusni vozac je uleteo u duboke tragove tako da je Lada legla na pod. Onda sam ja uzo' stvar u svoje ruke i izvukao auto Morao sam i nazad ja da vozim jer je bila poprilicna uzbrdica a morali smo preko istog mesta da prodjemo.
Sto se tice Honde izgleda da je to gotov posao Para vrti gde burgija necje ali zabole me. Ne mogu da se svadjam Kad ostanemo negde u divljini zaglavljeni ili kad moj neiskusni vozac odvali karter motora ili menjaca onda cje da ispadne frka ali to vecj nije moj problem
CR-V je Civic sa vecim klirensom bre. A pogoon je po defaultu napred dok se AWD pali po potrebi.
Ako je nesto odlika terenaca onda je to permanenttni pogon na svim tockovima.
Prvi link pokazuje samo da je vozac uspeo na jedvite jade da se iskobelja na terenu sa gumama koje nikako ne odgovaraju toj podlozi. Niva ili UAZ preko ovoga prelaze petom (bez redukcije)
Comment