Nesto sam danas razmisljao i preracunavao se: ja svakog dana prelazim oko 100km otvorenog puta do posla i nazad. Moj renault trosi oko 10l/100km plina, znaci dnevno dam 540 din x 22 dana u mesecu, znaci oko 12000 din mesecno. Kada bih nasao neki prdavac od auta koji trosi 4-5 l benzina i ugradim mu plin pa trosi npr 5-6 litara plina onda bi me odlazak na posao mesecno kostao oko 7000 dinara. To je usteda od 5000 din mesecno ili oko 750eur godisnje. Da ne pominjem amortizaciju auta, jeftinije odrzavanje... pa samo za moju zadnju gumu na renaultu mogu da kupim 4 gume za peglicu. Tako da bi mi se vrlo brzo vratila investicija.
Ja sam mislio neka peglica i slicno, ali ja ne znam nista o njoj, jel` ona ima vazdusno hladjenje motora? Da li moze da se ugradi plin? Imate li nekih ideja? Kakva je situacija sa metanom?
Znaci, ne treba mi komfor, udobnost, samo da ima dva sedista. Moze i kombic neki...
Imate li neki predlog?
Ja sam mislio neka peglica i slicno, ali ja ne znam nista o njoj, jel` ona ima vazdusno hladjenje motora? Da li moze da se ugradi plin? Imate li nekih ideja? Kakva je situacija sa metanom?
Znaci, ne treba mi komfor, udobnost, samo da ima dva sedista. Moze i kombic neki...
Imate li neki predlog?
Comment