Fiat panda 750, imam je i mogu ti reci sve najbolje o njoj, registracija dzabe, odrzavanje veoma povoljno a potrosnja na otvorenom oko 4,5l naravno ako vozis normalno, 70-80km/h...
Treba mi jeftin auto koji mnogo malo trosi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by iwcham1979Golf/Jetta 1 dizel5l/100km dizel. Kasnije, pred prodaju, ubacis mu 'duboku lajsnu' branike i prodas ga za duplo vise!
iwcha, onda je svizac zamotao.... opet si me nasmijao svojom bozicnom pricom....da je tak, ljudi ne bi kupovali dionice vec bi kupovali faove krame i "duboke lajsne branike" i tak mlatili lovu.....
...koji car, nevjerovatno
"Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
-
Ja se malo coco salim a ti sve uzimas za ozbiljno. (Pogledaj recnik - ironija, sarkazam...) Svoj stav sam izlozio. Voznja svakog jeftinog auta matorog 20g, kupljenog za 800e = ruski rulet. Mogucnost gubitka posla nije iskljucena takodje. Hajde da zanemarimo vrednost ljudskog zivota! Da li takav auto moze izdrzavati torturu od 200km dnevno 5 puta u nedelju dana. Siguran sam da ne, barem bez ulaganja koja ruse racunicu totalno!!!!
Comment
-
-
@iwcha
slazem se. cak i najjeftiniji trazi ulaganja da ga se dovede donekle u red. ja sam predlozio, kao i neki prije mene r4 (sto se tice motora, jako ekonomican i kvalitetan). ali limarija ....ja sam mjesec dana popravljao limariju. potrosio sam poliestera za recimo 30% nekakvog chamca.
i opet, s r4, stvarno nemas potrebe za plinskom instalacijom."Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
-
@iwcha
ma kod vas fauve fahrera nikad nisi siguran. kad pitas fauve fahrera kolko trosi, odogovor je : ne trosi. kad pitas za kvarove, odgovor je ne kvari se. i svaki je presao max 100 000 km, ma koliko bio star...a skoljka zakucana u pod ali ne sa kracim oprugama vec sa voznjom gradjevinskog materijala u gepeku"Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
-
Originally posted by coco...
i opet, s r4, stvarno nemas potrebe za plinskom instalacijom.
@ Zloca
U čemu je onda poenta...želiš auto pored trenutnog...kao što si i sam rekao nekom maksimalnom štednjom bi uštedeo 700 evra godišnje. Od tih 700 evri odbiješ 150 do 200 ( u zavisnosti da li je benzinac male zaporemine ili dizelaš koji je veće ) evri za registraciju i osiguranje... godišnje predješ po mojoj oceni 2500 po mesecu * 12, što izađe 30000 km...tri servisna intervala, nek je svaki po 50 evri, 150 evri...već dolazimo do cifre 300 ili 350 evri.... jedan set guma definitivno za tih 30000 km, računaj minimum 150 evra, a to je već 450 ili 500...ostaje 200 evra razlike a gde su tu neminovne popravke kod 20 godina starog auta usled kvarova....
Koliko vidim, po mom skromnom mišljenju, uopšte se neisplati da ostavljaš jedan i uzimaš loš drugi za posao...uvek bih se lično JA ( znači moje mišljenje, a nemoraš ga prihavtiti, nego ga samo prezentujem ) odlučio prodati tog Renoa i uzeti Seicenta ili Pandu ako već treba da malo troči, pa nek bude noviji, i tehnički sigurniji....
Pozdrav.
Comment
-
-
Imam ja jednu genijalnu ideju...Ja sam iz Surdulice i u mom gradu 25%stanovnistva vozi na Bugarske tablice(inace su svi SRBI).Otvoris firmu u Bugarskoj(neke formalne zavrzlame)i to te kosta oko 150evra.Za 1000-1200 evra da biras Golfa dizelasa!!!Jos ako nadjes nekog ortaka za firmu(na konju si).Mozes da odes u Bosilegrad blizu do Bugarske granice i platis coveku neku sitnu proviziju i on ti sve zavrsi!U mom gradu su poludeli...
Mozes da pogledas automobile na www.mobilen.bg ako si zainteresovan.
Ja sam planirao da kupim nov auto ali ipak necu.Sledece godine punim 18god. uzecu neku tigru ili tako nesto da se malo zezam.
RAZMISLI....Zaista se isplati!
Kao sto sam vec napomenuo mnogo je sigurnije da kupis "BUGARINA" nego "CRNOGORCA" jer su Bugari poludeli sa automobilima od kad su usli u EU...Zivim blizu do puta gde Bugari cesto prolaze.Veruj mi da auto sa Bugarskim tablicama mozes da prodas kad god pozelis.
POzzz!
OVA DRZAVA JE RAJ!!!
Comment
-
-
Ovako, ima dosta dobrih ideja i svi ste na neki nacin u pravu.
Ali nisam bas zainteresovan za dizel koji trosi 5-6 litara, jer je u novcu to slicno kao 10 litara plina koji trenutno trosim. Ni 5 litara benzina mi nije dovoljno interesantno, ali 5-6 litara plina jeste.
Voznja autobusom jednostavno ne dolazi u obzir, jer ne volim autobus, a i zaradjujem dovoljno da mogu bez opterecenja da idem kolima na posao.
I ta opcija da prodam renoa i kupim mali ekonomican auto ne pije bas vodu, jer to nisam ja! Brz i snazan auto mi je porok. Neko ne moze bez cigara, neko bez pica, ja ne mogu bez konja. Pre 2 godine zena mi je bila trudna i ja kontam trebace mi pare za bebu, moram da stedim, i odlucim da kupim punta od `96. do `98. god. po mogucstvu 1.7td, ako ne onda neki slabiji benzinac. Vratio sam se kuci sa renaultom 19 16v.
Auto tvrd, sa troja vrata, niti je za trudnicu, niti za bebu, ali eto... Mali, ekonomican auto trenutno je u igri samo kao drugi auto, tako da se vracamo na pricu.
Trenutno mi najbolje zvuci renault 4 ili yugo 45.
Mb12, nisi bas u pravu. Gledao si samo jednu stranu.
Znaci interesuje me auto iskljucivo za relaciju kuca-posao-kuca i to je ukupno 100km dnevno (ne 200km kako neko rece). Trebaju mi dva prednja sedista. Ako ce da trosi pola litra manje ako izbacim zadnje sediste i to cu da uradim (mozda). Mozda deluje smesno, ali na kontu tih pola litara dnevno imao bih ustedu od 600 din mesecno, tj 7200 din godisnje. Ne znam bas tacno koliko su gume za npr. juga 45, ali rekao bih da za te pare mogu da kupim bar dve nove gume godisnje, ako ne i sve cetiri. Samo na osnovu olaksavanja auta!
Trenutno vozim renoa na ovoj relaciji Trosi 10l plina. 30000km godisnje. Cetiri gume za njega (tigar prima) oko 250eur, sinteticko ulje 2-3 menjanja godisnje oko 150eur, lamela 100eur, plocice po 25eur, i to je samo osnovno odrzavanje. Da ne pominjem kvarove gde sam zbog nasih puteva letos menjao torziju za 170eur, a pre par nedelja radio prednji trap i stavio drugu servo letvu za 300eur. Amortizeri su jos dobri, ali koliko jos? I jos gomila drugih stvari...
Da ne pominjem bilans od dve sove, fazana, jednog zeca i jedne kokoske koja je ujedno i najveci haos napravila. Bila je jedna ostra, nepregledna krivina u levo. Ja skrecem i u sred krivine motor koji mi ide u susret uplasio kokosku koja je poletela pravo prema meni i ja je udaram. Ulubila mi je malo haubu izmedju desnog fara i znaka za reno (koga nemam) i pukao mi je spoj "bad look" parceta lima i haube.
A i hauba ima sve one sitne bele tackice od kamencica. Tako da...
Nema pojma da jedan R4 ili yugo 45 potrosi vise para za odrzavanje od 19-ice 16v, taman da im radim generalnu svake godine. Pa i isto da potrose na odrzavanje, ja sam dobar onih pominjanih 700eur godisnje. Neka od tih para platim 150eur registraciju, ostaje 550eur godisnje.
Ostace mi vise para, u svakom trenutku cu imati dva auta, ako se jedan pokvari nema opterecenja kako cu na posao, a master car (trenutno 19-ica) ce se manje voziti pa ce biti sredjeniji, utegnutiji, cistiji, i bice lepsi kad idem u svatove ili na vasare. =]MESTO ZA VASU REKLAMU!
Za samo 1000 din mesecno! :-)
Comment
-
-
Zloco
Zapamti zlatno pravilo ako ne das na mostu cuprija te ceka . To sto ti trazis bi svi voleli da vozimo - cena 1000e trosi 5l plina (znaci 3l benzina)ne kvari se eeee malo trazis.
Zaboravi krseve od 1000 e to da trosi i 3 litra daces sve pare za popravke - citaj vozno stanje jer za taj novac realno mozes kupiti samo trash i na kraju kad hoces da ga prodas vredi 300e a na popravke si dao 1500e recimo.
Moj Predlog ako ti je voznja skupa pretrpi se (bus i stopiranje i sl.) skupi kintu bar do 2kk i onda nesto pazari iole pristojno - ostalo ti je sve rdjava racunica!
Pozz i sa srecom u kupovini perpetumobileta
Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS
Comment
-
Comment