Zloco, si se odlucio za nesto? Ima li novosti? Pozzzz
Treba mi jeftin auto koji mnogo malo trosi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
I od mene jos jedan glas za renault4 ,uostalom sve sto te zanima u vezi cetvorke sto se tice potrosnje,rezervnih delova i ostalog mozes videti i na nasem sajtu www.renault4serbia.com
Ovih dana jedan nas clan prodaje svoj doduse za 1500e ali potpuno restauriran sa plinom dva sedista ,kao mini van a mozes i sam da pogledas na
http://forum.renault4serbia.com/index.p ... 294.0.html
pozdrav
Comment
-
-
Originally posted by Bane_SaabijachJa bih kupio Trabanta. Pošto se uglavnom voziš otvorenim putem jesi li razmišljao možda o bezbednosti u kršu od 1000 evra?
Ali ako budem uzeo neki krs kako ga zoves, on moze biti krs u smislu losije limarije, pocepano sediste i slicno, ali trapovi, kocnice, svetla i ostale stvari koje se ticu bezbednosti ce odmah u startu biti sredjene. U gore pomenutoj situaciji sa takvim autom ne bih isao 100, nego 60-70km/h i opet bi se zaustavio na vreme.
Najvaznije je biti svestan mogucnosti automobila koji vozis.
Jos se lomim sta bih uzeo, mada ne zurim nesto extra, razmisljam da li da ulecem sad u kupovinu ili da sacekam kraj novembra, posto mi je sinu 2. rodjendan u novembru, a to znaci gomila ljudi, baba, deda, prijatelja, i za to mi treba fina kinta.MESTO ZA VASU REKLAMU!
Za samo 1000 din mesecno! :-)
Comment
-
-
-
Ti drugar pobrkao nule ili nisi video cenovnik mislim ...
Cene date na ovoj strani su samo okvirne, a konačne se dogovaruju sa naručiocem
u zavisnosti od tražene opcije:
Turistička vozila od 20.000 do 75.000 eura
Turistički vozovi od 50.000 do 120.000 eura
Vozila zadovoljstva od 12.000 do 20.000 eura
Putnička vozila (bez homologacije) od 15.000 do 20.000 eura
Putnička vozila sa homologacijom od 40.000 do 70.000 eura
Ekstra sportska vozila od 100.000 do 150.000 eura
Komercijalna vozila od 15.000 do 25.000 eura
Mini busevi od 80.000 do 120.000 eura
Gradski autobusi (hibridni) od 150.000 do 200.000
Gradski autobusi (elektro) od 250.000 do 400.000 eura
Turistički autobusi (hibridni) od 220.000 do 300.000
Turistički autobusi (elektro) od 300.000 do 500.000
Cene za domaće tržište obračunavaju se po srednjem kursu eura NBS na dan plaćanja.
Cene za kupce iz inostranstva se posebno dogovaraju.
Mislim da je ova reklama debelo zalutala u ovom topiku...Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS
Comment
-
-
Jesam! Nocas sam ga sanjao! =]
E, gledam nesto oglase i vidim da je 101 dosta jeftiniji od yuga. Zna li neko razlog i koliko trosi kec? Opet moze da se uzma kec za manje pare a veci je i ima peta vrata ako vozim neke daske.MESTO ZA VASU REKLAMU!
Za samo 1000 din mesecno! :-)
Comment
-
-
Ja sam imao keca pre Astre, tj nisam imao nego ga vozio pre Astre otprilike 2 godine. Da nije bilo pune generalke koja je izbila iz dzepa 400 evra, ko zna kakav bi imao utisak o njemu
Elem, potrošnja posle pune generalke je bila 8 litara u kombinovanoj vožnji ( naravno benzina ), ali nikad iznad 80-90 km/h se nije ganjalo. Onda slobodno računaj 10 litara plina.
Što je jeftiniji? Nemam pojma, ali mnogi navode kao argument da je ružniji od Yuga, i da je "mekši" po pitanju školjke...mada po udobnosti nemogu se porediti...
Elem, na kraju kada pogledam vožnja kecom je nekako bila OK. Naravno ako ga središ i normalno održavaš, služiće te, al u tvom slučaju potrošnja ti koliko ja mogu pretpostaviti ne odgovora.
E sada, pre keca sam ganjao Renault 5 1.3 TR ( takva oznaka bila a ja je nemogu naci nigde na netu da postoji ). Vožnja njima je bila "tečna" i udobna za supermini klasu. Ne bi poverovao koliko ima mesta u njemu ( mada nije on tako ni mali, kao npr Twingo i R4, iako i Twingo daje enomrno mnogo prostora unutar kabine ). Što se tiče potrošnje ona je takođe išla oko 8 litara kombinovane vožnje. Manju potrošnju su imali modeli Campusa sa 1.1 motorom i naravno sa manjom tečinom, tj 3 vrata
Obavezno pogledaj Citroen AX i u benzinskoj i dizel varijanti. Dizel je jako privlačan obzirom da mu je zapremina oko 1400 ccm. Onda Kia Pride ( iako je cena oko 2900-3000 dobijaš malog potrošača sa relativno velikim unutrašnjim prostorom i relativno novijeg, oko 2000 godišta ) itd..
P.S.
Evo nemogu da verujem da sam jednog 1.3 TR nasao
http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=81386
Comment
-
Comment