Best Buy - 20.000 eur

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Caesar
    CBC Član
    • 28.01.2009
    • 13

Re: Best Buy - 20.000 eur

4 god garancije jeste prednost ali sam tek juce, kada sam bio do forda, saznao da je doplata za to 600 eur. Tako da Ford Focus 1.8 TDCi 115 ks 5b = 19.370 eur a Leon 2.0 TDI 140 ks 6b = 17.500 eur. Razlika je sada skoro 2000 eur a ja mislim da necu imati kvarove sa Leonom u 3 I 4toj god u ovom iznosu.
    U garanciju kod forda ulazi mehanika I elektronika. Potrosni materijal ne uzlazi

@srdjannissan
    Na stranu kvatlitet toyote, o njoj ni ne razmisljam. Njihov dizajn za mene je katastrofalan, ruzan. Opet stvar ukusa.

@subicd
    To sto oni kazu da je kasko besplatan to je cisto lupetanje. Sve to oni uracunaju u ratu. Kada mi je pravio ponudu za Leon sa njihovim lizingom ratu mi je racuo 279 eur, a meni ce rata za kredit da bude 155eur!!! + 620 eur kasko / 12 meseci = 51eur mesecno = 206 eur!!! Pa ti vidi. Znaci meni je rata sa sve kaskom 206 eur a kod njih 279 I kao fora kasko dzabe + na kraju placam otkup na moje ime kad zavrsim sa lizingom. Tako da svima savetujem za zaobidju lizing posto radim u Banci I ta tematika mi je I vise nego poznata.

Comment

• Marko001
      CBC Senator XXL
      • 09.09.2006
      • 1070
      • Belgrade

E i jos uracunaj da se sa lizingom auto vodi na pravno lice pa duplo vise placas registraciju svih tih godina dok je pod lizingom i tu dosta para puknes...

Nego na koliko je to godina kredit i sa kojim ucescem? posto mi to zvuci extra povoljno,mozda zato sto radis u banci.

Comment

• Ognjen
        CBC Senator XXL
        • 21.02.2008
        • 438
        • Novi Beograd
        • -

Caesar:
        Na stranu kvatlitet toyote, o njoj ni ne razmisljam. Njihov dizajn za mene je katastrofalan, ruzan. Opet stvar ukusa.
        Amen.
        I odvratan i bezličan i ..........

Comment

• Marko001
          CBC Senator XXL
          • 09.09.2006
          • 1070
          • Belgrade

Sta ste napali toyotu, corolla uopste nije bas toliko ruzna

Comment

• Ognjen
            CBC Senator XXL
            • 21.02.2008
            • 438
            • Novi Beograd
            • -

Ma srpska posla, čim je neko najveći mora biti i najgori, ili bar najružniji.
            Opet lepota je stvar ukusa.

U ovom izboru mislim da je Seat odlična kupovina. Ta razlika u snazi između tih motora bi mi bila sasvim dovoljna da odlučim.
            Za dve godine garancije će se pokazati sve fabričke greške i biće ispravljene u garantnom roku. Od druge do četvrte godine ne verujem da takav auto može da te iznenadi sa nekim kvarom. Svi su oni sada dovoljno kvalitetni da teraju po 150.000 km bez nekih većih kvarova.

Comment

• srdjanissan
              CBC Senator XXL
              • 20.11.2008
              • 720
              • beograd

razlikuje se malo japanski zahtevi i stil sa drugima,pa stoga su nasli kompromis neki ,mada je auris i lep auto ,lepsi nego grdni landcruiser,verso itd itd...
              ali lexus...nema ga ruznog!
              kad koči,cepa gume i prevrće se!
              papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• subicd
                CBC Senator XXL
                • 20.06.2008
                • 463
                • Novi Sad

Originally posted by Caesar
                To sto oni kazu da je kasko besplatan to je cisto lupetanje. Sve to oni uracunaju u ratu. Kada mi je pravio ponudu za Leon sa njihovim lizingom ratu mi je racuo 279 eur, a meni ce rata za kredit da bude 155eur!!! + 620 eur kasko / 12 meseci = 51eur mesecno = 206 eur!!! Pa ti vidi. Znaci meni je rata sa sve kaskom 206 eur a kod njih 279 I kao fora kasko dzabe + na kraju placam otkup na moje ime kad zavrsim sa lizingom. Tako da svima savetujem za zaobidju lizing posto radim u Banci I ta tematika mi je I vise nego poznata.

Nego koliko ti dajes ucesca i na koji rok otplacujes kad ti je rata 155e?
                Mnogo mi je to mala rata. Da je na 5 godina ne moze biti vise od 7500e suma koju potrazujes.

Comment

• little
                  CBC Senator XXL
                  • 04.10.2004
                  • 912
                  • BGD
                  • Lancia Ypsilon 1.2 8V

Obrati samo paznju na godiste automobila. Nazaost, jos uvek se prodaju oni koji su 2007. posebno ti koji su na popustu
                  "zensko si brate"

Some people are wise and some.. Otherwise..

Comment

• Caesar
                    CBC Član
                    • 28.01.2009
                    • 13

Dragi moji...LEON KAPARISAN!!!! Bice u mom vlasnistvu za 2-3 nedelje..cena spustena za jos 200 eur! Mislim da za ovaj novac prosto nije moguce naci bilo sta sa ovim motorom ispod 20k eur. Znaci sledece:

Seat Leon 2.0 TDI 140ks 6b STYLE
                    Cena: 17.304 eur
                    Metalic crni
                    Duzina: 4315
                    Sirina: 1768
                    Visina: 1458
                    Tezina: 1315
                    Potrosnja: 7.6l po gradu, Na otvorenom 4.9l, Prosecna 5.8l
                    Oprema:
                    - Eksterijer: 5 vrata, Alu felne 16", srafovi za kradju, Spoljni retrovizori sa el.podesavanjem, zagrevanjem i preklapanjem, rezervni tocak sa ustedom unutrasnjeg prostora, branici u boji karoserije, tonirana tamno-zelena stakla, kucista retrovizora i rucke na vratima u boji karoserije.
                    - Enterijer: Automatski sigurnossni pojas u tri tacke, kozni volan, rucica menjaca presvucena kozom, prednja sedista podesiva po visini, Deljiva zadnja klupa, nasloni za glavu pozadi 3 kom mogucnost podesavanja po visini, nasloni za glavu napred, sistem za pricvrscivanje decijeg sedista ISOFIX standard, drzaci za case u srednjoj konzoli 1 kom napred 2 kom nazad, svetla za citanje napred, prostor za odlaganje stvari ispod sedista vozaca, sedista napred sa stofanim presvlakama.
                    - Fukcionalnost: Progresivni volan trokraki, volan podesiv po visini i dubini, vazdusni jastuk za vozaca i suvozaca, bocni vazdusni jastuci napred i zavesasti vazdusni jastuci, radio CD/MP3 plyer i 6 zvucnika, brisac zadnjeg stakla sa funkcionisanjem u intervalima, "intiligentno" unutrasnje osvetljenje sa zakasnelim i postepenim iskljucivanjem, centralna brava daljinskom komandom i otvaranjem prtljaznika (3 dugmeta), elektronska blokada pokretanja (EWS), kontakt kljuc za centralnu bravu sa radio upravljanjem, merac spoljne temperature, ABS + TCS (sistem protiv proklizavanja), predjni brisaci sa podesavanjem intervala (4), signal za vezivanje pojasa, multimedijalni prikljucak (AUX-IN), putni racunar (Boardcomputer), Coming home funkcija, tempomat, integrisani farovi za maglu, climatronic, EPS, el podizaci prozora napred i nazad sa komfornim ukljucivanjem, kozni naslon za ruku, 12v ulaz...itd
                    + Groove paket: MF volan sa 2 dodatna zvucnika, pusacki paket, dodatno zamnjena bocna i zadnje staklo, parking senzori.

Sa ovom opremom i ovim TDI motorom za ovu cenu tesko da cu da najdem jeftinije.
                    Godiste je kraj 2008. Prva registacija februar 2009.

Sto se tice kredita ucesce dajem 9000 eur + 9000 eur mi je kredit na 6 god...rata 155 eur sa mogucnoscu prevremene otplate. Pri tom kola se odmah vode na mene, tako da kasnije nemam nikakvo placanje kao kod lizinga. Kasko za prvu god 620 eur. E sad najpovoljniji su Viner stedisa. DDOR NOVI SAD, DUNAV kod njih je preko 750 eur ne znam zasto. Ako ne budem koristio kasko, sledece godine je za 15-20% nize...

Sve u svemu mislim da sam skroz OK prosao...lep, fin mladalacki auto za veoma korektnu cenu...

Comment

• little
                      CBC Senator XXL
                      • 04.10.2004
                      • 912
                      • BGD
                      • Lancia Ypsilon 1.2 8V

dobar izbor! Neka te sluzi dobro
                      "zensko si brate"

Some people are wise and some.. Otherwise..

Comment

• DovlaK
                        CBC Senator XXL
                        • 24.07.2008
                        • 560
                        • Beograd

A najbolje mi je ono - ''šrafovi za krađu''

Inače, stvarno svaka čast, baš ima dosta opreme, motor ne vredi komentarisati tako da sve najbolje
                        Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• Marko001
                          CBC Senator XXL
                          • 09.09.2006
                          • 1070
                          • Belgrade

a u kojoj boji si ga uzeo?

jesi, kad se sve sabere i oduzme odlicno si prosao verovatno je taj leon ipak bio best buy. Cestitam na kupovini i puno km da predjes sa zadovoljstvom i bez ikakvih problema

inace i meni je odmah to zapalo za oko "srafovi za kradju"

Comment

• Ognjen
                            CBC Senator XXL
                            • 21.02.2008
                            • 438
                            • Novi Beograd
                            • -

Znači kriza trese opasno. 200 evra, malo li je na onu hiljadarku od pre.
                            Dobar izbor.

Comment

• Caesar
                              CBC Član
                              • 28.01.2009
                              • 13

@marko
                              Crna metalik...bio je jos sivi i crveni...uzeo sam crni jer vec 4 god vozim siva pa reko da promenim...

a za srafove, tako ljudi napisali pa reko da prepisem sve !

Hvala svima...nadam se da ce dobro sluziti...cim ga uzmem pisem utiske...a verovatno cu i na odmor jedno dve nedelje..treba da se vozi

Comment

• ada
                                CBC Senator XXL
                                • 04.06.2005
                                • 2375
                                • Novi Sad
                                • Svasta nesto

Posto je auto kupljen neka je sa srecom a svaku narednu diskusiju nastavite u temi previdjenoj za to.
                                Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
                                Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
                                Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
                                Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

Working...
                                X