VW Touareg v6 tdi 2005-2007g

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nikola_VUK
    CBC Senator XXL
    • 20.09.2005
    • 317
    • Podgorica - Novi Sad
    • Mercedes vaneo 1.7

Re: VW Touareg v6 tdi 2005-2007g

Jos jedna stvar koju treba da imas na umu je da je kod njih krenula akcija gde drzava subvencionise kupovinu novih kola, tako da je polovnih sve vise na trzistu i cena im pada jer se subvencije odnose na nova vozila, tako da samo napred u cenkanju uvek nudi mnogo manje nema veze da li je cena vec dobra....srecno

Comment

• maki
      CBC Senator XXL
      • 03.10.2004
      • 878
      • Budva, CG

kupljen je x5 3.0d 2006.god., metalik bez boja, 19'' felne sa toyo gumama koje su skoro nove,ima one alu.pragove, zatamnjeni zadnji red stakala,bi xenon svijetla,unutra je bez koza,ima radio cd(nema navigaciju),trokraki volan sa komandama za radio i tempomat, manuelni je mjenjac(prvo sam mislio da je veca mana ali nije toliko strasno),preso je oko 138000km, redovno servisiran u ovlascenom servisu sa servisnom knjigom, na oko 120000 mu je promjenjen komplet mjenjac takodje u ovlascenom servisu na koji ima garanciju jos godinu dana,takodje mu je uradjen veliki servis, promjenjeni prednji i zadnji diskovi sa plocicama,sve u svemu mislim da sam dobro prosao,tamo sam ga platio 17800 eur,s tim sto treba da mi vrate pdv oko 2000 eura, i uzeo sam za 400 eura 4 felne 17'' sa zimskim gumama miselin koje su isto skoro nove imaju 8mm dubinu sare, auto je sad na carini pa cekam ponedeljak da mi obracunaju carinu i da idem na registraciju pa da vidim koliko ce sve da me izadje,ali mislim sa ovim povratom pdv-a nebi trebalo da bude preko 20000 eur + troskovi putovanja i prevoza.
      HSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM

Comment

• nikola_VUK
        CBC Senator XXL
        • 20.09.2005
        • 317
        • Podgorica - Novi Sad
        • Mercedes vaneo 1.7

Ekstra, mislim da si prosao super, jer za te pare nije bilo sanse da ga uzmes u CG!

Comment

• mishio
          CBC Senator XXL
          • 29.05.2007
          • 1204

au bravo, za te pare ne verujem kako dobar auto i mlad si uzeo.

uzivaj i u sreci ga lepo vozio !

Comment

• 206
            Admin od ispočetka :)
            • 09.12.2004
            • 9548
            • Beograd
            • 206

Za te pare solidan auto, ali mislim da si se ipak zestoko za**bao povodom odabira menjaca jer u toj klasi, itekako je bitan automatik. Ne znam da li si vozio uporedo isti auto sa automatskim menjacem, da jesi garantujem ti da ti na pamet ne bi palo da uzme manuelac, to sa tom klasom jednostavno NE ide. Zato si ga i dobio tako povoljno, manuelce niko nece da takne.

Na tvom mestu obavezno bih birao automatik + navigaciju, mislim da si za 1-1500 eur razlike u ceni mogao da dobijes oba, ili cak i za ovu cenu da si trazio malo duze, ali ako si ti zadovoljan to je jedino bitno
            The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• maki
              CBC Senator XXL
              • 03.10.2004
              • 878
              • Budva, CG

pravo da ti kazem nisam imao bas previse vremena da razgledam,obisli smo 3-4 placa,bilo je i automatika ali je ovaj bio neuporedivo bolje ocuvan od ostalih,a i ta navigacija originalna mi nebi bila bas od koristi jer je na njemackom jeziku i trebali bi mi cd-ovi sa mapama,kupio sam kod nas onu prenosnu koja mi sasvim zadovoljava moje potrebe,znam da je automatik bolje rjesenje ali nije ni ovo toliko lose, u 3. brzini je dosta elastican u rasponu od 25-30kmh pa na vise sto mi je najbitnije za moju gradsku voznju,e sad me samo zanima koje ulje ide u mjenjac,znam da je to bmw namjenio bez zamjene ulja ali je prosli mjenjac upravo zbog toga i riknuo,a i negdje sam citao da bi ipak trebalo da se zamjeni ulje na svakih 70-80 kkm.

P.S. Hvala svima na lijepim zeljama.
              HSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM

Comment

• Dzoni_mkv
                CBC Senator XXL
                • 29.04.2007
                • 875
                • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Nadovezacu se na ovu temu da ne otvaram bezveze novu:
                Dakle drugar kupuje X5 3.0d. Auto smo pogledali i na oko izgleda jako dobro. Odvezli smo ga kod majstora, podigli na dizalicu ispod izgleda sve ok, na trapovima nista ne fali, sve je kako treba nema nigde lufta itd. Motor radi jako lepo, lepo vuce, turbina ima normalan zvuk i na dijagnostici nema gresaka, svi parametri su u predvidjenim okvirima. Auto ima automatski menjac koji je zamenjen skoro u servisu (radulovic) i to je to. Unutra je jako lepo ocuvan ima kozu, navi, xenon, webasto i jos dosta opreme. Vozili smo auto i ja i on i nemamo primedbi zaista auto deluje jako dobro, vuce lepo, menjac radi odlicno i u automatskom i u manuelnom modu. Jedini problem je kilometraza 220 000 (zadnji servis na 210 000). Auto je 2002 godiste i u Srbiji je vec poduze (mislim od 2005), doduse dosta je vozen po inostranstvu (ima dosta vinjeti izlepljenih a i znamo vlasnika). Na sta jos obratiti paznju ako smo nesto propustili?
                You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• 206
                  • 09.12.2004
                  • 9548
                  • Beograd
                  • 206

Pa niste propustili nista. Jedini problem bi bilo to sto ste sada otprilike na kilometrazi kada ce sve to sto ste gledali i tako lepo radi, lagano poceti da crkava.

Comment

• Dzoni_mkv
                    CBC Senator XXL
                    • 29.04.2007
                    • 875

Sta prvo otkazuje? Turbo? Dizne? Ili nesto drugo? U principu to je neminovno, opet je to polovan auto... Mada nije lepo kada posle 2 dana od kupovine nesto ne valja. Sve drge koji smo gledali su takvi lomovi ili je cena naucna fantastika. Ovaj je zlatna sredina.

Comment

• 206
                      • 09.12.2004
                      • 9548
                      • Beograd
                      • 206

Turbo, dizne, konverter na menjacu, centralni diferencijal, poluosovine...

Za tu kategoriju i klasu automobila, ako se vec kupuje polovan, upravo se biraju oni sa naucno-fantasticnim cenama.

Comment

• Dzoni_mkv
                        CBC Senator XXL
                        • 29.04.2007
                        • 875

Nismo se razumeli (ja sam napisao lose) auta koja smo gledali su bila i jedno i drugo, cene nenormalne a krsevi. Ovaj je zlatna sredina. Mada, ovi iz uvoza ko zna koliko su presli... Ne znam, prenecu mu pa neka odluci pregledan je auto sve je sada ok, sam kuva corbu uzimajuci taj auto i te klase. Uostalom, malo mi uliva poverenje sto predhodni vlasnik nije stedeo na odrzavanju (ima mogucnosti pa mu to nije problem) a novi vlasnik opet nema problema

Comment

Working...
                        X