Re: ...buba...lajka...campus...
Jbt, i ja sam mnogo bolestan onda, povremeno imam kijavicu. a jednom u 3 godine me hvata grip...
To su sve sitnice, u osnosu na eventualne kvarove koje nose 15-tag godina stari automobili iz tog cenovnog ranga
Jbt, i ja sam mnogo bolestan onda, povremeno imam kijavicu. a jednom u 3 godine me hvata grip...
To su sve sitnice, u osnosu na eventualne kvarove koje nose 15-tag godina stari automobili iz tog cenovnog ranga
Moj savet ako ti nije toliko frka oko potrošnje je 1.4 monopoint verzija. Mnogo komfornija za vožnju od kampusa, a i motor je rasterećeniji pa lepo podnosi velike kilometraže.
), da stvarno ne znam od kakvog lima su je Rusi pravili. No obične Lade se mnogo bolje drže, naročito ako se ima u vidu da su ih penzioneri rado kupovali, pa se mogu naći odlične Rive za malo para. Troši dosta, ali je pouzdana i što reče jedan Rus; retko se kvari, a lako se popravlja
. Uglavnom imaju gas ugrađen. Ovo naravno ne važi za pijačarska groblja, za koja ne veruješ kako uopšte idu
Ta sedišta su bukvalno - fotelje i nikada se ne zaglavljuju. Svetlo u pepeljari je toliko jako, da pola kabine osvetli, a bogami ni otvaranje haube se baš ne pronalazi iz prve
Comment