Re: Golf IV 1.6 16v
Ja jesam novi ovdje,ali to tebi Zverko ne daje za pravo da procjenjujes moje znanje i sa par termina pokusas da dokazes svoju "strucnost".Nisam ovdje da bi se prepirao.Ja citam ovaj(kao i mnoge druge forume) vec nekoliko godina,ali sam se nedavno registrovao.Ovo sto si napisao za mineralno ulje u turbaka.....
razmisli tj.procitaj malo o tome pa diskutuj onda,a za ovo da lade turbinu poslije gazenja,pa prijatelju,turbina se mora ladit-ostaviti na leru cca 2min bez obzira na ulje koje,to je osnovno za svaki turbo motor.Koliko se motor moze cipovati na 200-300 ks,to nije upitno,samo koliko ce da predje tako napregnut???Bilo bi dobro da malo obratis paznju na ponasanje,jer to sto si duze na forumu ti ne daje pravo da nekoga omalovazavas.
Ja jesam novi ovdje,ali to tebi Zverko ne daje za pravo da procjenjujes moje znanje i sa par termina pokusas da dokazes svoju "strucnost".Nisam ovdje da bi se prepirao.Ja citam ovaj(kao i mnoge druge forume) vec nekoliko godina,ali sam se nedavno registrovao.Ovo sto si napisao za mineralno ulje u turbaka.....

Comment