Golf IV 1.6 16v

Collapse
X
Collapse
+ More Options
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • fedor
    CBC Član
    • 19.02.2009
    • 11
    • crna gora

Re: Golf IV 1.6 16v

Ja jesam novi ovdje,ali to tebi Zverko ne daje za pravo da procjenjujes moje znanje i sa par termina pokusas da dokazes svoju "strucnost".Nisam ovdje da bi se prepirao.Ja citam ovaj(kao i mnoge druge forume) vec nekoliko godina,ali sam se nedavno registrovao.Ovo sto si napisao za mineralno ulje u turbaka..... razmisli tj.procitaj malo o tome pa diskutuj onda,a za ovo da lade turbinu poslije gazenja,pa prijatelju,turbina se mora ladit-ostaviti na leru cca 2min bez obzira na ulje koje,to je osnovno za svaki turbo motor.Koliko se motor moze cipovati na 200-300 ks,to nije upitno,samo koliko ce da predje tako napregnut???Bilo bi dobro da malo obratis paznju na ponasanje,jer to sto si duze na forumu ti ne daje pravo da nekoga omalovazavas.

Comment

• fedor
      CBC Član
      • 19.02.2009
      • 11
      • crna gora

Kod kupovine polovnjaka je gotovo uvijek pametnije uzeti jaci atmo benzinac,od turbaka,jer se ne zna kako je vozen prije.1.8T zahtijeva savrsenu brigu,a danas je rijetkost naci auto koji je solidno odrzavan.U principu turbina uvijek strada znatno prije motora,a njena reparacija nije jeftina.
      Originally posted by Madison
      Da se ispravim, pogledao sam, golf mk4 1,6 8v i 16v imaju skoro istu konjazu...Mada i dalje ne znam zasto su tako odradili...

A za taj motor 2.0 nisam bas cuo pohvale...U svakom slucaju je bolje 1.8t, manja registracija, manja potrosnja, mnoogo bolje ide
      2.O je sigurno jedan od najizdrzljivijih vw motora uopste(ako je iole odrzavan)

Comment

• mrki
        CBC Senator XXL
        • 08.11.2006
        • 550
        • nis, serbia

drustvo, kako vam se cini ovaj auto>

http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... GTI/161436

kakva su vasa misljenja?
        kolika je potrosnja ovog motora pri voznji auto putem na 140 kmh?

mali edit>
        kako da znam da li je u auto sipana sintetika i kako da proverim stanje motora?
        gde se gleda oznaka motora?

drugari, aj pomazite!
        sutra idem da vidim auto!!!

Comment

• mrki
          CBC Senator XXL
          • 08.11.2006
          • 550
          • nis, serbia

iskopao sam ovu staru temu, zbog ovog oglasa:

http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... _4_16_16v/