Polozio sam pre dva meseca i treba mi pomoc oko kupovine

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Cherokee_NS
    CBC Senator XXL
    • 08.02.2009
    • 802
    • Novi Sad

Re: Polozio sam pre dva meseca i treba mi pomoc oko kupovine

Ovo je tek samoubistvo...
    Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• deki-ascona
      Bio nam je drug! RIP
      • 10.04.2007
      • 2118
      • NI , Trosharina

al nisam ja porodican covek, mlad sam i ove godine treba najlepse da prozivim.
      A mi ozenjeni nek' pomremo odma' , da ne zauzimamo mesto ???!!!

E stvarno, sto rece zoranbg, cim kupujes 1. auto svi te teraju da kupis golfa, "za njega ima delova i pored puta"... i slicne ******stine.
      Treba covek da kupi ono u cemu se oseca lepo, vidi se da je lepo vaspitan i da zna da ceni momacku slobodu, skupljanje devojcica na auto se danas podrazumeva. Proslo je ono vreme kad smo ribe birali u odnosu na to u kom delu grada zive (da ne bi morali da se vracamo peske celu noc kad ih otpratimo).
      Originally posted by Valent Vudriga
      ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
      Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• Bane R
        CBC Senator XXL
        • 27.03.2006
        • 1769
        • Beograd

Pa nije čovek rekao da voli da se oblači ko moćni rendžer

Comment

• deki-ascona
          Bio nam je drug! RIP
          • 10.04.2007
          • 2118
          • NI , Trosharina

A mi sto volimo da nosimo kisne mantile na golo telo i sto povremeno presretnemo neku snajku, sta nama fali ?
          Originally posted by Valent Vudriga
          ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
          Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• prolupator
            CBC Senator XXL
            • 02.09.2005
            • 3968
            • Zemun

sex ?!
            OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Jesse Jane
              CBC Senator XXL
              • 28.02.2007
              • 355
              • Zemun

Ovo je auto za tebe!
              http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... e_R/177135
              Honda all the LAG none of the BOOST..

Comment

• BGILLEGAL
                CBC Senator XXL
                • 22.05.2006
                • 653
                • Beograd

Imam ja dobrog Pezoa 206 za tebe

Comment

• AlexRS
                  CBC Senator
                  • 27.10.2007
                  • 234
                  • Borca

Koja sprdacina...

Comment

• Alekre
                    CBC Senator XXL
                    • 12.09.2005
                    • 780
                    • Smederevo

Ma i ja sam tako razmisljao pre, GTi GSi, GT/E samo konji brzina 'vo - ono da bih kasnije ipak shvatio koliko je Clio 1.5 dCI mnogo dobar auto kao i ostali mali potrosaci
                    Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.

Comment

• Bane R
                      CBC Senator XXL
                      • 27.03.2006
                      • 1769
                      • Beograd

Pa Celica uopšte nije veliki potrošač.

Comment

• skijash
                        CBC Senator XXL
                        • 07.09.2007
                        • 1354
                        • Beograd
                        • wrx

Niko ne može da ti da konkretan savet šta da kupiš jer to zavisi samo od tebe. Neko će samo gledati da ima prevozno sredstvo i da što jeftinije prolazi mesečno, a nekome nije muka da daje sve pare na kola u kojima uživa.

Comment

• TokyoDrifter
                          CBC Član
                          • 23.08.2008
                          • 39
                          • Novi Sad

Originally posted by Bane R
                          Pa nije čovek rekao da voli da se oblači ko moćni rendžer
                          Originally posted by deki-ascona
                          A mi sto volimo da nosimo kisne mantile na golo telo i sto povremeno presretnemo neku snajku, sta nama fali ?
                          Originally posted by prolupator
                          sex ?!
                          Aha To mi se najvise svidja na ovom forumu, sto se toliko sprdate i ********te, koji kvalitet

Pricao sam sa roditeljima i uzom rodbinom, i odustao od ideje da uvozim iz Nemacke, kazu da im je to jako nesigurno.Dobio sam 7500e da potrosim na kola, ostalo ostaje da imam za servis i registraciju, i ne moram uzimati kredit sto mi je super.Posto za te pare kod nas ne mogu da uzmem Celicu S, a sto bih uzimao obicnu Celicu kad imam puno vise para nego sto vrede ove kod nas, bolje da uzmem neki bolji auto kao na primer Audi A3.Ovaj sto je Jevtic predlozio: http://www.polovniautomobili.com/aut...3_1.8_T/173360 mi se jako svidja, al me nervira boja.
                          Koliko kosta da se prefarba ceo auto? Voleo bih da ga malo smajlingujem jel ima neko iskustva sa stylingom A3-ojke? Kakav je Audi A3 kao auto, cujem da su servisi dosta skupi i da se puno prekucava kod nas? Sta mislite o konkretno ovom oglasu? Nesto mi se cini malo predjenih 100k za 2001. godiste

PS: Hvala vam svima na savetima i predlozima, stvarno ste mi puno pomogli!!!

Comment

• Cherokee_NS
                            CBC Senator XXL
                            • 08.02.2009
                            • 802
                            • Novi Sad

Zasto ti se cini malo predjeno? To je u proseku 10-15 hiljada km godisnje ... To je realno - ako neko se vozika uglavnom po gradu, odradi neki put u neki drugi grad i mozda sa 1-2 putovanja u inostranstvo godisnje....

Sto se tice farbarije - da ti neko promeni boju na autu nemoj racunati ispod 1000 eura minimum, ali ovde je pitanje ko ce to odraditi kvalitetno jer konkretno u okolini NS imas milion nazovi "auto farbara" ... A i to sa menjanjem boje na nekom novijem autu, jednostavno tu ideju batali! Racunaj da ces jednog dana auto prodavati, a bolje je da ga prodas u stock izdanju nego u nekom smajlerskom izdanju ... Ovaj audi ima gotovo sve sto treba, jedino eventualno da ubacis neko pojacalo i woofer, i mozda plin da ugradis, vidjao sam da moze, i da se sutas u **** od srece....
                            Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• sri98
                              Admin od Trpeze
                              • 24.10.2004
                              • 7262
                              • Republic of Konjarnik
                              • Toyota Corolla E 210

E jbg, ja verovatno prodao civica, a to bi ti bas leglo, jefino odrzavanje, mala kubikaza, jedino treba znati da se vozi u vtec-u
                              Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• TokyoDrifter
                                CBC Član
                                • 23.08.2008
                                • 39
                                • Novi Sad

Originally posted by Cherokee_NS
                                Zasto ti se cini malo predjeno? To je u proseku 10-15 hiljada km godisnje ... To je realno - ako neko se vozika uglavnom po gradu, odradi neki put u neki drugi grad i mozda sa 1-2 putovanja u inostranstvo godisnje....
                                Hmm, u pravu si!

Originally posted by Cherokee_NS
                                Sto se tice farbarije - da ti neko promeni boju na autu nemoj racunati ispod 1000 eura minimum, ali ovde je pitanje ko ce to odraditi kvalitetno jer konkretno u okolini NS imas milion nazovi "auto farbara" ... A i to sa menjanjem boje na nekom novijem autu, jednostavno tu ideju batali! Racunaj da ces jednog dana auto prodavati, a bolje je da ga prodas u stock izdanju nego u nekom smajlerskom izdanju ... Ovaj audi ima gotovo sve sto treba, jedino eventualno da ubacis neko pojacalo i woofer, i mozda plin da ugradis, vidjao sam da moze, i da se sutas u **** od srece....
                                Ma ova glupava plava me nervira, kad ga pogledam podseca me na golfa 3 od komsinice A mislio sam da mu dodam neki lepsi prednji branik, pragove i eventualno zadnji, ovako klot mi je nekako kockast Kad budem prodavao skinucu i vratiti stare ako treba

Najvise bih voleo da nadjem metalik crni ili sivi sa belim koznim sedistima, e to bi bilo savrsenstvo Onda ne bih nista ni menjao ostavio bih ga stock. Koliko kosta da se presvuku sedista?

A sta je problem sa plinom? Vidjao sam i ja.

Comment

Working...
                                X