Pozdrav za sve na forumu...
Kao sto vidite iz naslova, potrebna su mi neka misljenja u vezi ova dva auta (planira se skora kupovina) pa rekoh da se cujem sa strucnjacima...
Leon Tdi 110,cuveni VW motor i menjac, sasija A3-ke( cak je i unutrasnjost prekopirana), vozio A4 sa tim motorom ide kao nevreme -trosi ko upaljac. Na stranim sajtovima nisam nasao nista negativno od komentara sem zalbi Engleza kako im stalno curi voda u auto kroz dihtunge vrata
, ali rekose da se to lako resava... Ima ih na placu u Novom sadu, flota rent a car vozila sa kanarskih ostrva, sem sto su malo grebani i cesani (#ebiga rent) nisam naoko primetio neke nedostatke. 2005 god. Kilometraze su oko 90-100k sto moze biti i tacno s obzirom da su vozeni po ostrvu. Cene oko 6800.
Druga opcija cuveni Fiat Stilo JTD karavan, bestseler polovnjak na nasim prostorima sa svim svojim bubicama i nedostacima, sa kojima vidim, ljudi ipak izlaze na kraj
Mislim da za 5500-6000 trenutno najisplativija opcija samim tim sto ih ima mnogo u ponudi. Da li neko moze da kaze koje su revizije napravljene na Stilu do 2005 god? Znam da je resen problem sa senzorom airbaga suvozaca, nosac motora, jos nesto? Kolega vozi 2004 god. i za sada je vrlo zadovoljan, takodje jos jedan koji vozi Multijeta 2005. Preporucite nekog dobrog majstora u NS-u za Fiat, koji bi hteo (naravno uz nadoknadu) da pregleda auto i ocita (pravu) kilometrazu...
Stavke koje su mi najbitnije pri izboru su pouzdanost, cena odrzavanja i potrosnja. Za udobnost ne marim...oba su dovoljno udobna za mene

Kao sto vidite iz naslova, potrebna su mi neka misljenja u vezi ova dva auta (planira se skora kupovina) pa rekoh da se cujem sa strucnjacima...

Leon Tdi 110,cuveni VW motor i menjac, sasija A3-ke( cak je i unutrasnjost prekopirana), vozio A4 sa tim motorom ide kao nevreme -trosi ko upaljac. Na stranim sajtovima nisam nasao nista negativno od komentara sem zalbi Engleza kako im stalno curi voda u auto kroz dihtunge vrata

Druga opcija cuveni Fiat Stilo JTD karavan, bestseler polovnjak na nasim prostorima sa svim svojim bubicama i nedostacima, sa kojima vidim, ljudi ipak izlaze na kraj

Stavke koje su mi najbitnije pri izboru su pouzdanost, cena odrzavanja i potrosnja. Za udobnost ne marim...oba su dovoljno udobna za mene

Comment