Pozdrav za sve na forumu...
Kao sto vidite iz naslova, potrebna su mi neka misljenja u vezi ova dva auta (planira se skora kupovina) pa rekoh da se cujem sa strucnjacima...
Leon Tdi 110,cuveni VW motor i menjac, sasija A3-ke( cak je i unutrasnjost prekopirana), vozio A4 sa tim motorom ide kao nevreme -trosi ko upaljac. Na stranim sajtovima nisam nasao nista negativno od komentara sem zalbi Engleza kako im stalno curi voda u auto kroz dihtunge vrata
, ali rekose da se to lako resava... Ima ih na placu u Novom sadu, flota rent a car vozila sa kanarskih ostrva, sem sto su malo grebani i cesani (#ebiga rent) nisam naoko primetio neke nedostatke. 2005 god. Kilometraze su oko 90-100k sto moze biti i tacno s obzirom da su vozeni po ostrvu. Cene oko 6800.
Druga opcija cuveni Fiat Stilo JTD karavan, bestseler polovnjak na nasim prostorima sa svim svojim bubicama i nedostacima, sa kojima vidim, ljudi ipak izlaze na kraj
Mislim da za 5500-6000 trenutno najisplativija opcija samim tim sto ih ima mnogo u ponudi. Da li neko moze da kaze koje su revizije napravljene na Stilu do 2005 god? Znam da je resen problem sa senzorom airbaga suvozaca, nosac motora, jos nesto? Kolega vozi 2004 god. i za sada je vrlo zadovoljan, takodje jos jedan koji vozi Multijeta 2005. Preporucite nekog dobrog majstora u NS-u za Fiat, koji bi hteo (naravno uz nadoknadu) da pregleda auto i ocita (pravu) kilometrazu...
Stavke koje su mi najbitnije pri izboru su pouzdanost, cena odrzavanja i potrosnja. Za udobnost ne marim...oba su dovoljno udobna za mene
Kao sto vidite iz naslova, potrebna su mi neka misljenja u vezi ova dva auta (planira se skora kupovina) pa rekoh da se cujem sa strucnjacima...
Leon Tdi 110,cuveni VW motor i menjac, sasija A3-ke( cak je i unutrasnjost prekopirana), vozio A4 sa tim motorom ide kao nevreme -trosi ko upaljac. Na stranim sajtovima nisam nasao nista negativno od komentara sem zalbi Engleza kako im stalno curi voda u auto kroz dihtunge vrata
Druga opcija cuveni Fiat Stilo JTD karavan, bestseler polovnjak na nasim prostorima sa svim svojim bubicama i nedostacima, sa kojima vidim, ljudi ipak izlaze na kraj
Mislim da za 5500-6000 trenutno najisplativija opcija samim tim sto ih ima mnogo u ponudi. Da li neko moze da kaze koje su revizije napravljene na Stilu do 2005 god? Znam da je resen problem sa senzorom airbaga suvozaca, nosac motora, jos nesto? Kolega vozi 2004 god. i za sada je vrlo zadovoljan, takodje jos jedan koji vozi Multijeta 2005. Preporucite nekog dobrog majstora u NS-u za Fiat, koji bi hteo (naravno uz nadoknadu) da pregleda auto i ocita (pravu) kilometrazu... Stavke koje su mi najbitnije pri izboru su pouzdanost, cena odrzavanja i potrosnja. Za udobnost ne marim...oba su dovoljno udobna za mene
...
Elem, za te pare ima poprilicno generalno boljih auta na trzistu, samo par godina starijih. Posto vidim da ti je imperativ godiste necu o njima detaljno ali navescu samo na primer Lagunu 1,9 dCi i Mondeo 1,8 TDCi, koji su u svakom pogledu kompletniji, opremljeniji, bezbedniji, udobniji, komforniji, (dodaj po zelji) od ovih modela o kojima razmisljas. U svakom pogledu budi oprezan jer su intervencije na tim modernim CR motorima (izuzev tog u Leonu, posto mislim da je to jos uvek PD) paprene.
Comment