Pozz svima na forumu...Nov sam na forumu,procitao sam dosta tema,pa rekoh i da postavim jednu...Doslo vreme da se ponovim,ali nikako ne znam cime....Budzet mi je oko 5500 e...Izbor sam suzio na Passata B5 ili Lagunu 2....Pasata po ovoj ceni i nema bas mnogo,dok Lagune 2001,2002 godiste ima na kilo po ovoj ceni...Iskreno vise mi se svidja Laguna,i mladja,ali citam da se ljudi i dosta zale oko problema sa elektonikom,diznama,turbinom....Opremom je dosta bogata///S druge strane tu je VW passat B5, 98,99 godiste....Ima manje opreme nego laguna,ali...kako kazu...TO JE NEMAC...
...Procitao sam hiljadu tema do sada i zaista nikako da se odlucim,koji od ova 2 automobila....Nemam neku konkretnu zelju za jakim motorom,ili nekim posebnim nivoom opreme,ali imam zahtev da se to cudo koje kupim relativno malo kvari...ako je to ikako moguce...Naime novac sam nekako skupio da kupim auto...A svi znamo da je to samo polovina puta,i da se isto toliko koliko auto kosta,trosi i na njegovo odrzavanje...E sad ne znam kolko cu moci da izdrzim da stalno finansiram te sitne kvarove,dijagnostiku...i te decije bolesti,koje malo po malo uzimaju danak...kazite mi koji je od ova 2 zahvalniji za odrzavanje,kojem cu morati manje da mislim,i da ne visim stalno kod majstora,kao sto se desava?U krajnjem slucaju,kad uzmemo sve u obzir,ne samo kvalitet,vec i izgled,opremu,pouzdanost i sl,STA BI STE VI UZELI OD OVA 2?Nadam se da cete mi pomoci oko konacnog izbora,pa hvala unapred i pozdrav za sve..
))

Comment