Passat B5 ili Laguna 2?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gti16v
    CBC Senator XXL
    • 05.08.2007
    • 343
    • BGD
    • VW PASSAT 1.8T, BMW E46 318Ci 105kw

Re: Passat B5 ili Laguna 2?

Originally posted by IlijaGM
    ...ali to je otishla samo elektronika na njoj...
    Koja je cena te elektronike. Jel tacno da je cena oko 700e da se sredi, znaci ne nova? Ne znam, pitam, tako sam cuo od coveka koji vozi Astru 1.7DTI, ali ako je tacno...

Comment

• MirkoDamnjanovic
      CBC Senator
      • 26.09.2008
      • 291
      • Srbija
      • Cetvorotockas

@IlijaGM - molim te nemoj pogresno da me shvatis ali sednes i provozas passata od 115 ili 130ks pa onda kazes da li vektra ide dobro ili ne.

Comment

• subicd
        CBC Senator XXL
        • 20.06.2008
        • 463
        • Novi Sad

Originally posted by gti16v
        Originally posted by IlijaGM
        ...ali to je otishla samo elektronika na njoj...
        Koja je cena te elektronike. Jel tacno da je cena oko 700e da se sredi, znaci ne nova? Ne znam, pitam, tako sam cuo od coveka koji vozi Astru 1.7DTI, ali ako je tacno...
        Drugar je menjao skoro elektroniku na Astri 2000 2.0 DI presla 190.000km, dao je 450e sa skidanjem pimpe, kod Vilica u NSu i dobio godinu dana garancije. Mislim da se malo cenkao za skidanje, jer se dodatno naplacuje bar jos 50e jer je pumpa katastrofa zavucena.
        A simptomi su mu bili nikakakvi, uvece parkirao ujutru nije upalio.

Comment

• Car
          CBC Senator XXL
          • 07.07.2005
          • 900
          • Beograd

Za 5500 evra (u prvom postu piše da je toliki budžet) se teško može naći i dobra laguna, a kamoli passat. Tako da ste temu odvukli u pogrešnom smeru... Koliko god passat bio korektan auto, za te pare ga u Srbiji neće naći a da nije prešao ko zna koliko kilometara.

Comment

• MirkoDamnjanovic
            CBC Senator
            • 26.09.2008
            • 291
            • Srbija
            • Cetvorotockas

Na polovnim automobilima imas bar 10 passata ispod 5000 evra 1998.godiste. Ako tu nema nijednog dobrog e onda propala Srbija

Svaka roba ima svog kupca, ne mora da znaci da je auto los ali da treba DOOBRO da ga pregleda - treba.

Prijatelj iz ENG uvezao A6 koji je na satu 160 000 milja ( 256 000 km ). Uradjen mu chiptuning i ima oko 160 ks. Presao je 50 000 km na nasim putevima i sa nasim gorivom i nikakav problem nije imao. Gram ulja ne trosi motor a ide ispod 8 sek do 100km/h - bolesno

Sve zavisi kako je odrzavan. Zato sam rekao obavezno na proveru kompresije i gasova. A mogao bi i na proveru trapa. Nisu bas jeftini delovi za passata.

Jos jedna stvar za razmatranje je da su uvezli iz engleske gomilu passata i cena delova za prebacivanje je minimum 1200 evra tako da je passat na meti lopova. Proslog leta su komsiji pokusali da deknu engleskog passata kom je prebacen volan ali nisu uspeli jer su glavnu bravu trazili na levim vratima a ostala je na desnim . A prosle nedelje je nestao passat sa parkinga, znam da je imao lavlju kandzu.

Comment

• prolupator
              CBC Senator XXL
              • 02.09.2005
              • 3968
              • Zemun

A ostali se kao ne prepakuju ?! Na parkingu ispred moje zgrade su Laguna i Vektra C i eng. varijanti na BG table ...
              OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• MirkoDamnjanovic
                CBC Senator
                • 26.09.2008
                • 291
                • Srbija
                • Cetvorotockas

Istina prepakuju se ali su delovi mnogo jeftiniji kao i sami automobili. Ja sam uzeo za vektru b delove za 400 evra. Lopovima se ne isplati da kradu auto za tako male pare. Za lagunu su delovi 600 evra. Ne znam za c vektru ali mislim da je oko 700.

Comment

• overspeed
                  CBC Senator XXL
                  • 24.05.2005
                  • 2779
                  • Kosovska Mitrovica

O čemu se ovde priča... A ona Mazda 626, kupljena ovde, od prvog vlasnika, sa servisnom knjižicom, još stoji tamo...

kez
                  http://www.bmw.tv

Comment

• TECA
                    CBC Senator XXL
                    • 14.10.2007
                    • 2355
                    • Oz

...mozda nije odgovarajuce boje!

Comment

• Millan
                      CBC Član
                      • 25.12.2009
                      • 39
                      • Nis

Drugari hvala svima na pomoci...to sto se ne javljam,ne znaci da ne pratim temu,tu sam svakog dana i citam sta mi pisete,i jos se mislim...tako da...slobodno nastavite...ja vas pratim..pozz

Comment

• MirkoDamnjanovic
                        CBC Senator
                        • 26.09.2008
                        • 291
                        • Srbija
                        • Cetvorotockas

E niko ni reci o mondeu.

Poznajem lika koji je vozio nekoliko godina omegu 2,2 turbo dizela. Iz omege je presao u mondea 2.0 turbo dizela. One nema reci hvale za taj auto. Extra mu vuce, udobniji od vw i opela. Lanac umesto kaisa, oko 9 000 din servis. 2 puta ga je zestoko slupao i kaze da su delovi za mondea dosta jeftiniji od opela i vw. Kupovao je od nekog lika iz Sapca.

A pitao si i za boljke renoovih benzinskih motora. 1,6 i 1,8 su extra trajni motori. Od boljki znam da na oko 100 000 crkavaju bombine. 4 ih ima, 100 evra je jedna a menjaju se u paru. Mom kumu je na 1,6 motoru roknula jedna. Zamenio taj par. A sledeceg meseca mu roknula jedna od drugog para pa je i njih menjao. Identicnu stvar sam video na pezou 206 1,6 16V. Pozdravljam kupovinu renoovog benzinca

Comment

• Millan
                          CBC Član
                          • 25.12.2009
                          • 39
                          • Nis

Jel istina da taj Mondeo 2.0 TDCi ide bolje od Passata B6(B5.5)?Citao sem na u nekom posti kako ima bolje performanse...Zna li neko nesto o tome?

Comment

• djukic
                            CBC Senator XXL
                            • 27.03.2005
                            • 2526
                            • Beograd

Kako su stvari krenule i kako se neko vrati na tu 1998 godinu, jos par dna i pocece da ti preporucuju Golf II 1.6GTD 1992, duboki branici, alu fenle, ko casa

Svaki auto stariji od 10 godina je KRS. Kako neko pametniji od mene rece, kad uzimas polovan uzimas da je prelazio preko 50.000km godisnje i male su sanse da je pogresis. Svaki stariji od 5 do 6 godina ima oko 300.000km...

Najbolje je ako mozes i imas strpljenja naci auto do 5 godina koji je kupljen kod nas sa kakvom takvom istorijom... Ima takvih malo su skuplji od ovih sa placeva ali su neuporedivo bolja kupovina.
                            https://t.me/pump_upp

Comment

• MirkoDamnjanovic
                              CBC Senator
                              • 26.09.2008
                              • 291
                              • Srbija
                              • Cetvorotockas

@djukic - pa sta da ti kazem sem evo ti 5000 evra i kupi mi passata do 5 god i malo preko 50 000 km
                              Eeeee a zamislite kad bi u A8 stavili neprevazidjeni 1,6 diesel

Race time

Oba stvarno bolenso vuku ( mondeo ima 4 putnika btw )

Comment

• djukic
                                CBC Senator XXL
                                • 27.03.2005
                                • 2526
                                • Beograd

Pa i poenta je da kupi auto ciljne velicine, u sto boljem stanju i sto noviji. Odbaci u startu one najskuplje i one najjeftinije i bira zlatnu sredinu. Nema gledanja ADACa i slicnih internet baljezgarija. Gleda konkretan automobil, bio on mondeo, C5 laguna ili nesto slicno cak i ona mazda 626. Gleda da bude u sto boljem stanju. Onda razmisli sta moze da odrzava bez onih prica da se nista nekvari...
                                Automobili istih klasa i godista slicno kostaju za odrzavanje (redovno). Cena plivajucih zamajaca je dovoljno pala da nisu vise bauk. Bolje dobra vektra od izlizanog passata pet godina starijeg. Bolje odican C5 od osrednje lagune...
                                https://t.me/pump_upp

Comment

Working...
                                X