Re: Renault Laguna LOŠE ISKUSTVO sa oglasom!
Nisam znao za parkiranje na ulici.........Jbg neiskustvo
@ deki bolja ti je varijanta da poneses peskirce prvih dana dok vozis novokupljeni auto, a posle toga ih odmastis ti i (dalje dopisi ako nisi ozenjen a i ako jesi dok te zena ne uhvati
). Ima dvostruki efekat sto za kozu (na kolima naravno) sto da se razbije maler a ne goji
Nisam znao za parkiranje na ulici.........Jbg neiskustvo
@ deki bolja ti je varijanta da poneses peskirce prvih dana dok vozis novokupljeni auto, a posle toga ih odmastis ti i (dalje dopisi ako nisi ozenjen a i ako jesi dok te zena ne uhvati
). Ima dvostruki efekat sto za kozu (na kolima naravno) sto da se razbije maler a ne goji

ali, u isto vreme bila jedna u Temerinu. Dogovorim se - pošto dolazin iz BG-a da isti dan pogledam sa majstorom OBA auta. Međutim, ovaj lik iz Temerina se nešto izjalovi - kao žena mu bolesna, nema ko da čuva dete ... trt mrt. Majstor pogledao ovaj prvi auto, kaže, motor je OK, fali to i to... ja kažem SUPER, ali ipak bih da pogledam i ovaj iz Temerina. Ne možemo danas do Temerina (već je bilo veče kad smo završili gledanje), pa ajd da ostavimop za neki drugi dan... Ok, sutra dan saznam da je ovaj prvi (što sam gledao) prodat, jeb ga, tu prežalim malo, zovem ovog lika iz Temerina ponovo. Kaže čovek, jesi ozbiljan kupac - jesam, odgovaram, ok, kad dolaziš - tad i tad. Samo, zaboravio sam da ti kažem - auto je ENGLEZ
Kako bre, na slikama je LEVI volan - ma to sam ga JA PREPRAVIO! Prepravljenog Engleza NEĆU da gledam, kažem. I zbog budale, odeoše meni lepa kola, E, došlo mi da...
Comment