Renault Laguna LOŠE ISKUSTVO sa oglasom!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dzoni_mkv
    CBC Senator XXL
    • 29.04.2007
    • 875
    • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Re: Renault Laguna LOŠE ISKUSTVO sa oglasom!

Nisam znao za parkiranje na ulici.........Jbg neiskustvo
    @ deki bolja ti je varijanta da poneses peskirce prvih dana dok vozis novokupljeni auto, a posle toga ih odmastis ti i (dalje dopisi ako nisi ozenjen a i ako jesi dok te zena ne uhvati ). Ima dvostruki efekat sto za kozu (na kolima naravno) sto da se razbije maler a ne goji
    You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

nema brate potrebe za lakmus. cim vidis progoreno sediste znas da je tih dana imala kiselinu ovaj VI grupu
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Chubbs
        Everybody lies
        • 29.01.2006
        • 5807
        • Novi Sad
        • Audi A6 1.8T

Postovani korisnice gog11, Vas post je prosledjen nadleznima na uvid. Bicete blagovremeno obavesteni o ishodu.

Hvala na razumevanju.
        You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
        Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
        Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

pa super, sad si umeso i No1. ja bi vas obojicu meto u karantin na 7 dana ne bi pito ko je kriv. njega kao kolateralnu stetu a tebe jer se tuzakas !

Comment

• Chubbs
            Everybody lies
            • 29.01.2006
            • 5807
            • Novi Sad
            • Audi A6 1.8T

You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
            Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
            Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• lakilucano
              CBC Senator XXL
              • 31.08.2007
              • 421
              • Bezanijska kosa

kiselinu ovaj VI grupu gde ti ovo pade na pamet pooooookocio sam se
              bolje sto godina živeti kao bogataš ,nego sedam dana kao siromah.
              Ne predaj se nikad,osim kad moraš.

Comment

• djukic
                CBC Senator XXL
                • 27.03.2005
                • 2526
                • Beograd

Ja sam svojevremeno gledao jedan audi 80. Lik je toliko bio isciman od raznih gledaca - kupaca i nakupaca da mi je rekao e brate auto je mnogo gadan a ti dodji i vidi kakav je. Odmah sam otisao jer me privukao bas takav odgovor...

Kupac mora da se cuva a prodavac mora da proda... Ovo vazi od kad je trgovine - od samog pocetka
                https://t.me/pump_upp

Comment

• zverko
                  CBC Senator XXL
                  • 19.08.2005
                  • 7085
                  • BGD
                  • Audi A4

Originally posted by lakilucano
                  kiselinu ovaj VI grupu gde ti ovo pade na pamet pooooookocio sam se
                  brateeee... nista me ne pitaj, sve sam prelezao

@chubbs: daj bre koj vam je... mogao si to da ispeglas kao sto uvek uradis tj umes ti da budes diplomata kad oces. ovako ce dispadne tarapana bez ikakvog razloga.

Comment

• Wooodoo
                    CBC Senator
                    • 01.10.2005
                    • 214
                    • Beograd

Ja sam kupovao auto u Kraljevu, najbolji koji sam nasao u oglasu, od lika koji se ozbiljno bavi uvozom, ima veze zna politicare. Dva puta mi je slao broj sasije, dva puta sam isao dole da gledam auto, drugi put sam isao da ga kupim ali uz uslov da ga prethodno pregleda ovlasceni serviser u Cacku, 30 km dalje. Iscimao sam prodavca da uradimo probne tablice i naglasio da od kupovine nema nista ako ne pristane. Ispostovao me do zadnjeg iako sam bio zahtevan, sa druge strane i ja sam bio korektan, nisam pljuvao auto da bi spustio cenu i slicno. Nema veze da li je prodavac iz BG-a ili ne, svuda ima ******. Ko nema sta da krije i zeli da proda auto ispostovace kupca osim ako ovaj nije neka ******. Ovaj iz Valjeva je chobanchina nevidjena, posle onolikih pretnji ja bi ga posetio opet, da vidim tu kucu kad vec toliko insistira.
                    http://www.youtube.com/watch?v=GsfciiNU ... yUhUyImcwc

Comment

• low rider
                      CBC Senator XXL
                      • 03.04.2006
                      • 613
                      • Beograd

Haha posto je tema izasla na pravu stranu tj. vedru. Da napisem par iskustava sa prodavcima.

Malo mesto pored BG, svratio sam kod drugara, planirao da sredi auto pa limar dosao da pogleda. Kroz pricu limar mi preporuci nekog tu komsiju koji prodaje auto koji bi meni bio interesantan. Najavim se telefonom i prosetam 5 min do kuce prodavca, udjem u dvoriste, tamo zena u****va taj auto. Predstavim se, kaze ona sacekajte 5 minuta da zavrsim bio je kao svinjac dva dana ga per... nije stigla da dovrsi recenicu kad je stize zauska. Njen muz, prodavac, je klepio u glavu i oterao u kucu. Debeli, celavi, glavonja u gacama, sa kilo zlata utopljenog u salo vrata. Pomislio sam da nije skrivena kamera.

Auto nista posebno, presao boga oca (naravno 110.000 na satu), napred radjena limarija, nov volan , ipak deluje odrzavano, mozda sluzbeni.
                      Ali ide prica: kupio licno u Holandiji od uciteljice u penziji. Ima 4 kod kljuca, jer je baka senilna pa mislila da je izgubila oba, pa narucila jos dva, retko vozen, garaziran...
                      U to stize i onaj limar, hvali auto, kaze nikad cukan...
                      Rekoh samo price radi, da ako sam zainteresovan za auto po mom trosku ga pregledam u servisu. Kad celavi buknu, to ti nije dobra ideja, zadnjeg majstora sam nokautirao kad je hteo da spusti cenu... Ipak je bilo, pas koji laje, ne ujeda...

Nije proslo dva dana, ispred perionice negde u Zemunu, provalim lika koji ispred dovezao sleper automobila i poceo da ih rasprodaje preprodavcima na licu mesta. Zainteresuje me jedan auto, vidim deluje sve ok, reko da svratimo kod majstora da pogleda i da pravimo posao. Ali nece nikako moze samo ovlasceni. Glupost, al ajde... Dodjemo u ovlasceni servis koji je prodavac odabrao, kad majstor-nesposoban. "Majstor" prvo nije video da curi ulje na 2-3 mesta, pa je rekao da je crkla turbina, pa posle da nije crkla, na kraju ne zna, menjao je misljenje svakih 2 minuta, pa je lupio da je interkuler hladnjak za motorno ulje?!... Rekoh ovome, ne kupujem ovako, ovo je sprdnja, ako hoces da pregledamo u mom servisu.
                      Kad ovaj da nisi ti gledao taj i taj auto pre par dana (kod onog celavog), reko jesam otkud znas, kaze bio sam kod njega doterao mu juce neki auto, kaze i taj auto sto si ti gledao celavi je kupio od mene, a ja sam ga kupio krece neka 15-ta baronska prica... Sav uvredjen odlazi.

Ali najjaci mi je bio neki car iz, zaboravio sam ime sela, na ~50km od BGD. Pozovem ga i pitam sto je tako jeftin auto, za to godiste, kaze dugo prodaje, niko nece da dodje u selo da gleda, sve je ok, trebaju mu pare, itd... ne bih ga nikad razmatrao da nisam isao u tom pravcu, pa reko ajde usput je.
                      Prvo je lagao za udaljenost od auto puta, ispostavilo se 20km dalje. Posto sam ga jedva nasao, udjem u dvoriste, a auto havarisan ...
                      KAd sam se nekako smirio ipak pogledam detaljno automobil, kad auto prakticno nov. Ali bukvalno, u salonskom stanju. Preleteo je preko nekog stubica, sva limarija netaknuta. Fale branici, hladnjaci, razne plastike...
                      Sedoh kod njega u dvoriste da se preracunam, okrenem neke telefone. Dok sam cekao da mi jave cene delova ovaj je pobegao u kucu, a ja se zezao sa njegovim kucetom, madjarski puli, prepametan dzukac. Zovnem ja njega kad sam saznao cene delova koji se moraju kupiti, kazem mu preskupo je, jedino da vrlo ozbiljno koriguje cenu.
                      Kaze lik ovo je moja ponuda:
                      cena auta ostaje ista ali,
                      dacu ti nove gume sa mog auta
                      sta god vidis u mom dvoristu uzmi (?!)
                      i za te pare dobijas i mog psa.

Ova tri lika su na uzorku od 6 prodavaca.

Automobili se prodaju i kupuju, ali zivci, ne. Sve to gledajte sa vedrije strane , proverite ono sto je u vasoj moci ali ne zaboravite, ipak je to polovnjak.

Comment

• somi_kac
                        CBC Senator XXL
                        • 03.04.2009
                        • 796
                        • Kać

@low rider

Ala sam se nasmejao... Meni je najjace bilo kada sam kupovao Kadett, pa zvao nekog lika u Zabalj.
                        - Kaze on: "Ima 2 komada, na jednom nemaju instalacije pa ne moze da se upali, a drugi je odlican, zena ga vozila"
                        Meni nesto bilo usput, pa svratim bas da vidim to...
                        Prvi nije imao nista sem karoserije i bloka motora pokrivenog kesom, a na drugom (sto ga je vozila zena) je ceo enterijer bio urinsan, iskidan i prekriven masinskim uljem, tako da je bilo nemoguce odrediti sta je sta, a ne dezen!!! Limariju necu da komentarisem, ali je motor bio dobar, da ne gresim dusu.
                        - Nisam mogao a da ne prokomentarisem: "A, kakav je onda muz, ako je ovo zena"?
                        - On me samo bledo pogledao i rekao: "Evo ti i 500 Evra nize, samo ga nosi molim te"...

Sto se tice ove teme, i godista oko kog vodite nedoumicu, 95% ljudi ne zna da ga nadje na broju sasije ili na nekom drugom delu. To je sasvim normalno, da svuda pise datum prve registracije, jer je od tada vozilo u upotrebi.
                        OPEL Astra 1.6i
                        OPEL Kadett 1.6
                        ŠKODA Favorit

Comment

• plocica
                          CBC Član
                          • 22.12.2009
                          • 38
                          • BG

Originally posted by low rider
                          Automobili se prodaju i kupuju, ali zivci, ne. Sve to gledajte sa vedrije strane , proverite ono sto je u vasoj moci ali ne zaboravite, ipak je to polovnjak.
                          Tačno, samo ne bih da neko naleti na NASILNIKa magarca (kao ovog iz Valjeva) pa da se, nedaj Bože, još lošije provede. Zato sam i rekao - dal' da čekam da mu neko drugi razbije glavu Ceo post je pokrenut zbog LOŠEG ISKUSTVA, a svakako, dobrodošla su i ostala loša iskustva, što nas je više - to bolje, da se još više 'naučimo+ sa čim sve možemo da se sretnemo mi, koji kupujemo POLOVAN auto

Još nešto, da skroz pojednostavimo stvari, osim PRETNJE - da tako kažem, ne ostaje mi ništa (osim naravno LAŽI, kojima se većina prodavaca koristi - to smo zaključili). E sad, vredi li pominjati pretnju - po meni vredi (kao 'loše iskustvo') jer je ta pretnja bila nešto KONKRETNO, ili da ćutim pa ko što reče Wooodoo - da ga posetim u tu njegovu 'kuću' i da ga...

Originally posted by zverko
                          i drugo, koj s emoj vatate vise za taj VIN i SMS kad covek nii je reko prodavcu da ce da ga salje SMSom niti ga je slao pred njim a trece jel rece car da je VIN dostupan svima i ne samo na laguni nego na vecini automobila (na mom takodje) dakle, VIN nije nesto za kriti i treba traziti svakom VIN zbog radi provere u MUP-u a ne ovlasenom servisu jer od te informacije nema mnogo vajde ali od ove prve ima i tekkako. to sto je plocica naleteo na dilkosa je druga stvar.
                          Slažem se u potpunosti. E bre, stvarno, prekinite (ovo NIJE pretnja) sa tim VIN-om zaista - ko da je to sveto pismo, a ne nešto to se može uzeti, poslati SMS-om i proveriti. Još će da ispadne kako sam već uradio 2 rezervne kartice za njegovu Lagunu i da mu je

i hvala na svim komentarima i vašim 'LOŠIM ISKUSTVIMA', stvarno sam se nasmejao

Comment

• plocica
                            CBC Član
                            • 22.12.2009
                            • 38
                            • BG

Evo još jednog iskustva: Gledao neku Lagunu u NS - auto 2002 ko bombona ali, u isto vreme bila jedna u Temerinu. Dogovorim se - pošto dolazin iz BG-a da isti dan pogledam sa majstorom OBA auta. Međutim, ovaj lik iz Temerina se nešto izjalovi - kao žena mu bolesna, nema ko da čuva dete ... trt mrt. Majstor pogledao ovaj prvi auto, kaže, motor je OK, fali to i to... ja kažem SUPER, ali ipak bih da pogledam i ovaj iz Temerina. Ne možemo danas do Temerina (već je bilo veče kad smo završili gledanje), pa ajd da ostavimop za neki drugi dan... Ok, sutra dan saznam da je ovaj prvi (što sam gledao) prodat, jeb ga, tu prežalim malo, zovem ovog lika iz Temerina ponovo. Kaže čovek, jesi ozbiljan kupac - jesam, odgovaram, ok, kad dolaziš - tad i tad. Samo, zaboravio sam da ti kažem - auto je ENGLEZ Kako bre, na slikama je LEVI volan - ma to sam ga JA PREPRAVIO! Prepravljenog Engleza NEĆU da gledam, kažem. I zbog budale, odeoše meni lepa kola, E, došlo mi da...

Comment

• plocica
                              CBC Član
                              • 22.12.2009
                              • 38
                              • BG

Originally posted by aleksabgd
                              E citam ovo i moram da napisem par stvari
                              1.Cim si video da je auto 2001 godiste , da nema tu opremu koja je napisana u oglasu i da je ogreban zasto si trazio broj sasije?
                              2.Zakljucujem auto ti se svideo i hteo si da ga proveris
                              3.E u tom slucaju ja odmah ponudim odredjenu sumu koju mislim da dam za taj auto naravno pod uslovom da se uputimo u servis i sve proverimo pa ako se utvrdi da je auto bas u takvom stanju kako prodavac tvrdi onda isplata
                              4.U slucaju da ima neki kvar opet cena sve pegla tj ili kupujem auto ili ne
                              5.Naravno ja placam proveru u servisu jer naravno ja kupujem auto
                              i da voleo bi da cujem i pricu prodavca...
                              Da, može i ovako...

Comment

• ada
                                CBC Senator XXL
                                • 04.06.2005
                                • 2375
                                • Novi Sad
                                • Svasta nesto

Mrzi me da čitam sve redom, ali da se ja pitam ja bi odustao pri samoj informaciji da je iz Holandije, a kamoli nešto drugo.
                                To što je na staklima 2001 neznači inače ništa posebno. Stakla fabrika poručuje serijski primera 100000kom i radi se gravura podataka na staklu i normalno je da i u sledećoj godini koriste ista stakla, a ne da bacaju sve. U krajnjem slučaju pregledajte leptir stakla na svojim kolima i videće te da je u 98% slučajeva staklo starije od drugih za godinu dana!
                                Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
                                Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
                                Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
                                Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

Working...
                                X