Sta od ovoga za ukupno 7000E

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • LaMar
    CBC Veteran
    • 01.03.2006
    • 140
    • Beograd

Re: Sta od ovoga za ukupno 7000E

Spala knjiga na dva slova, konacno. Renault Modus 2005. 1.5 i Renault Megane 1.9 2005 Odlucio sam se definitivno za jedan od dva automobila, oba imaju dosat zajednickih stvari: prvi vlasnik, kupljeni u Srbiji novi, dizeli, ista godista, odrzavani, papir iz servisa o uradjenim popravkamam i servisne knjige, garazirani...

Detalji su:
    Megane - 120000km, 120KS, 6 brzina, digitalna klima, metalik, nema ESP, nema kozu ali to mi je i plus jer je ne volim, Alu felne...5900 nece da spusta cenu!
    Modus - 30000km SAMO!!!, 70KS, AC klima, metalik, nema ESP, Alu felne, nema kozu, podizaci samo za prednje...6750 nece da spusta cenu!

Ja bih zbog opreme i velicine radije Megana ali mi nekako srce ide na stranu Modusa jer izgleda svezije iako je siromasniji sa opremom. Koji ima vise mana ili prednosti po pitanju odrzavanja, koji ima poznate boljke, ipak oba su se patila sa nasim gorivom i nasim putevima pa verovatno nisu bas kao novi, posebno ovaj Megan. Modus je kao nov, kao da ga je stvarno vozila baba da pijace

Samo neki savet brzi i idem da kupujem jer vise ne mogu da se cimam oko ovoga, sledeci auto menjam kada poludim

Comment

• Dzoni_mkv
      CBC Senator XXL
      • 29.04.2007
      • 875
      • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

KUPUJES DIZELA! OBRATI PAZNJU! Tu kvarovi papreno skupi. Taj Megan je spreman za veca ulaganja ako je vlasnik znao da ga ceka prodaja, nije sigurno uradio sve i sada ga prodaje. Neko ce ti reci sta vec mora da se uskoro menja. 30 000 km na dizelu je 30000 km. AKo si SIGURAN u kilometrazu i gabariti ti nisu problem (mada je Modus prostran auto) uzimaj modus. Jeste Megan veci ali manja kilometraza znaci da ces se bezbriznije voziti i sutra lakse prodati.
      You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• gogi11
        CBC Senator XXL
        • 26.10.2009
        • 790
        • Sever Srbije - Novi Sad

Ja sam za modusa jer ako je vec moguce proveriti km onda je to ali bukvalno nov auto, nek spusti 50 evra za srecu i ti budi srecan i kupuj... (sto bi u sali rekli spustice ti 50 e za srecu i shutaj se u **** ovo je protiv uroka )
        ajde pici kupuj i srecno . Javljaj odma sta si resio i da zalijemo.
        Modus je ok ali je motor malo slab mada neces imati NIKAKVIH problema sa tim . Ima da ide ko zmaj i prede ki singerica.
        SRECNO!!!

Comment

• LaMar
          CBC Veteran
          • 01.03.2006
          • 140
          • Beograd

OK, znaci ipak kilometraza presudjuje
          Pa jeste zanimljiva kilometraza i mislim da je to normalna cena za taj auto ali me nervira sto nema digitalnu klimu Sve ostalo moze da se ugradi ali digitalna klima... Provera kilometraza je obavezna ali kada bi videli taj auto, ma kao da je sada iz salona izasao iako je 5 godina star. Ima menjac na meni cudnom mestu ali cu se verovatno naviknuti na njega. Onda sledece nedelje idem da ga detaljno probam i verovatno kupujem. Ma 100% kupujem ako ne vidim nesto lupano i slicno, zaista sam se smorio kao plovak vise oko nabavke drugog auta. Hvala na savetima i javljam da sam kupio pa da zakljucamo temu

Comment

• GadGet
            CBC Senator
            • 15.08.2007
            • 206
            • Nbgd, Vozdovac

Ja bih za 7 somica pogledao neku Cromu

Comment

• LaMar
              CBC Veteran
              • 01.03.2006
              • 140
              • Beograd

Kasno je sada, zaista ne mogu vise da izdvajam vremena niti zivaca da gledam automobile.
              Zovem telefonom "Dobar dan...da li je prava kilometraza...da li ste prvi vlasnik...da li je auto bez ulaganja..." na sve odgovore "da,da, auto kao casa (sta god to znacilo)" onda odem i vidim da je gori nego moj stari auto. Onda pitam zatso me je lagao preko telefona i da li je svestan da sam pukao vreme i novac da dodjem da ga pogledam a on kaze "pa kupujes polovan auto, sta ocekujes" i jos se on ljuti
              Da ne bih nekoga robijao jer me pravi idiotom radije cu kupiti ovaj Modus koji posle mogu ostaviti zeni bez bojazni da ga nece umeti parkirati. Sve je dogovoreno, u ponedeljak ako sve bude kako treba cu i da ga prevedem i gotovo...ako sam se sjebao sa autom od 30000km platio sam skolu i treba kupovati samo novo!

Comment

• gogi11
                CBC Senator XXL
                • 26.10.2009
                • 790

Ma ne moj da te digitalna klima nesto baca u nedoumicu, nemas je pa sta , hiljade ljudi to nema , pa cekaj jesi je pre imao pa ti toliko znaci ??? U ostalom to moze da bude i briga vise tako da... Skroz je ok auto, proveri ga i ako je to sve uredu sa servisnom istorijom i km kupuj, jednostavno to je ta cena za taj auto sa 30.000 km , no mnogi ce reci jooooj za te pare mozes kupiti i ovo i ono i jacu kubikazu i vise konja i oprema ovakva i onakva ali je fakat da auto sa tom kilometrazom jaaako tesko mozes naci. Nista , ja bih taj kupio bez razmisljanja, i imas bukvalno nov auto. Jesi gledao ti u opste taj auto?? Jel ima servisnu ? Ne bi ni trebao nesto da je bio u kvaru cesto sa tom km a i ulje je tu menjano mozda 3 puta maximalno ne zbog km koja je predjena vec zbog vremenskog perioda za koji je predvidjeno menjanje Posto je auto kupljen nov onda zbog garancije moras raditi servis na primer do 15.000km ili godinu dana.
                Sve u svemu bolje nego megan sa 120.000. mislim ni to nije mnogo ali sto da ne kupis sto ocuvaniji auto sa (nadam se) sto manje odrzavanja. Jebga ako si do sada cenio svoj novac ne bi bilo lose da i nastavis tu praksu , plati ali budi siguran u ono sto kupujes i mirna Backa .
                Jesi li mozda resio da kaparises auto ?? Ovaj vikend malo kvari planove jer tek u ponedeljak mozes auto na proveru da vozis ako se ne varam ??

Comment

• LaMar
                  CBC Veteran
                  • 01.03.2006
                  • 140
                  • Beograd

Zahtevao sam vise slika i to sam i dobio. Vidi se da je kao nov. Kupio bih auto sa digitalnom klimom jer mi se svidja da nikada nista ne podesavas vec samo greje/hladi/odmagljuje stalno na istu temperaturu. U ponedeljak cu ga videti i odvesti na pregled. Covek nece da spusti ni dinar pa onda placam pozamasan put i prenos vlasnistva a uzeo bih i kasko.
                  Ovo uzimam najvise jer bih ga posle ostavio zeni a ona se ne opusta u velikpm autu dok je vozac. Ovo joj je super i za parking i sve. Ja znam koji cu auto sebi kupiti i ne postoji konkurencija BMW X1

Comment

• Dragon
                    CBC Senator XXL
                    • 15.11.2006
                    • 963
                    • Beograd

Ne mora da bude digitalna klima da bi to tako funkcionisalo. Dovoljno je da ima automastku klimu, odnosno da ima mod AUTO, ili to ovaj nema?
                    Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• LaMar
                      CBC Veteran
                      • 01.03.2006
                      • 140
                      • Beograd

Ovaj nema. Ima ukljuci/iskljuci i brzinu ventilatora

Comment

• gogi11
                        CBC Senator XXL
                        • 26.10.2009
                        • 790

Druze digitalna klima ce ti u svakom momentu hladiti (bilo leto ili zima) i odmagliti stakla a sto se tice grejanja ono je motorno tako da neocekuj da ti zimi cim upalis auto "digitalna klima ugreje auto" , znaci i pored toga ta klima greje motorno !! samo sto ima eto tu varijantu za podesavanje sto je i dobro u letnjim danima da te ne preseca extra rashladjen vazduh.
                        Inace ne moj da te toliko brine klima!!! Bitnije je ono sto smo vec razmotrili. Ne moj da propustis dobru priliku, no za sada je to samo na slici i papiru dobra prilika a kada proveris znaces sta kupujes , javljaj sta i kako si uradio !!!

Comment

• LaMar
                          CBC Veteran
                          • 01.03.2006
                          • 140
                          • Beograd

Isao sam do Vojvodine iz Kragujevca za dzabe. Onaj Modus iako u super stanju nije "prvi vlasnik" vec "prvi vlasnik u zemlji", jeste presao 30000km ali je uvezen navodno sa 25000km. Ne kapiram zasto bi neko kupio auto i za 5000km ga prodao. Vozila ga je devojka do posla i natrag i to je to. Ali opet, necu uvezenauto vec PRVI VLASNIK. Poludeo sam, necu nista ni kupovati...ici cu biciklom kao neki kinez i gotovo. Neko te cima da povedes majstore i odes 250km u jednom pravcu da bi ti onda video da je prva registracija u saobracajnoj (godina uvoza) 2008. i kada pitam zasto mi to nije rekla preko telefona kada sam pitao da li je prvi vlasnik ona kaze da je mislila da je to prvi vlasnik. Da nije zensko jos bi i batine dobila, pukao sam oko 200E bez veze.
                          Odlucio sam da cekam da samo po sebi naidje vozilo od poznatog kupca a do tada cu se voziti taksijem jer sam svoj auto prodao. Za 200E sam mogao DOSTA da se vozim taksijem ali ja verujem da su ljudi posteni i onda mi novcanik mrsavi bez razloga. Hvala svima i javljam se kada budem kupio auto a to sada moze da bude i Dacia Sandero bas me briga

Comment

Working...
                          X