Hocu Smarta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • spalemar
    CBC Početnik
    • 25.03.2010
    • 6
    • Beograd

Re: Hocu Smarta

E pa da vas obavestim da sam kupio Smarta 2002god, 800cdi, passion oprema... klima, alufelne, podizaci prozora, panorama krov u extra stanju......
    potroznja 3.5l i extra sam zadovoljan...

Comment

• starac vujadin
      CBC Senator XXL
      • 27.08.2005
      • 2617
      • Stari grad

Au, brate...katastrofa.

Comment

• 206
        Admin od ispočetka :)
        • 09.12.2004
        • 9548
        • Beograd
        • 206

Srecno.
        The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• djukic
          CBC Senator XXL
          • 27.03.2005
          • 2526
          • Beograd

Sa srecom, zdravo da se vozis i bolji da kupis...
          https://t.me/pump_upp

Comment

• spalemar
            CBC Početnik
            • 25.03.2010
            • 6
            • Beograd

jeste sve to dosta drugacije od ostalih automobila, mada je osecaj kada ga vozite kao da ste u nekom vecem autu tek kada pogledate iza sebe onda shvatite sta ustvari vozite.... ja sam stvarno zadovoljan, kupio sam ono sto sam hteo i mislim da sam nasao dobar primerak....
            kako ce da me sluzi videcemo... ako ne bude valjao uvek moze da se da on i doplati za nesto bolje...

Comment

• djukic
              CBC Senator XXL
              • 27.03.2005
              • 2526
              • Beograd

E za ovo je napravljen...

Comment

• marijano
                CBC Član
                • 12.12.2009
                • 17
                • Beograd

Vozim SMART CDI preko dve godine. Visok sam 190 i ima vise nego dovoljno mesta za mene i jos jednu osobu. Potrosnja mu je 3,2 litra i to stvarno, a bez turbine ide i ispod 3 litra. Parkiras se gde god hoces i nema vise pesacenja od kola i do kola. Gepek je ogroman za dve osobe tj zapremine 300 litara a recimo Fiat Bravo ima 360.
                Najbolja stvar koju sam kupio i ne bih ga menjao za Brava nikad. Problem su skupi delovi. Temu sam nasao trazeci lamelu za njega koja je oko 260 Eur + rad
                Kad se sve sabere i oduzme koriscenje kosta kao i kod drugog vozila samo sto si mnogo slobodniji sto se tice parkinga i sto je dobar za zezanje tj zene ga gotive opasno
                Uzmi ga slobodno i nema greske. Ja sam moj platio 6.300 pre dve godine. Bio je star 6 godina.
                Ono sto mogu da napomenem je da iz mesta cepa golfa IV SDI koji je vise nego duplo jaci (1900 ccm) i to ga ostavlja dobro zahvaljujuci turbini, a zastavin punto je mala maca za njega iako ima samo 800 ccm i to dizel.
                PS. Moj nije na prodaju i nece biti jos neko vreme sigurno

Comment

• djukic
                  CBC Senator XXL
                  • 27.03.2005
                  • 2526
                  • Beograd

Sve sve al gde nadje gepek od 300L. Ono iza sedista a iznad motora je mali prostor...

Comment

• starac vujadin
                    CBC Senator XXL
                    • 27.08.2005
                    • 2617
                    • Stari grad

Comment

• spalemar
                      CBC Početnik
                      • 25.03.2010
                      • 6
                      • Beograd

Vozim se nekih 3 nedelje od kako sam kupio Smart-a. Navikao sam se u potpunosti na auto, ne izlazim iz njega, napunim rezervoar i zaboravim kad sam sipa... Veliko olaksanje sa ovako malom potrosnjom, ja imam dva metra i imam vise mesta nego u drugom autu koji vozim Kia Rio 2008god.
                      Sta reci, da sam znao da je Smart ovakav auto sigurno bi ga i ranije kupio ali dobro nikad nije kasno...
                      Danas idem kod majstora da ga kompletno pregledam i isproveravam...
                      Uskoro cu nakaciti slike...

Comment

• LaMar
                        CBC Veteran
                        • 01.03.2006
                        • 140
                        • Beograd

Druze, bas mi je drago sto si na kraju ipak kupio. Ja planiram kupovinu auta ali posle dosta para potrosenih na obilaske Srbije odlucio sam se za dve varijante. Posto idem uskoro za Pariz a odatle za Berlin, mozda se vrati iz Berlina sa nekim kolima koje bih tamo kupio (mada kada vidim da su tamo nelupani modeli skuplji nego ovde odmah shvatim sta se ovde prodaje) kibicujem neku Corsu od '07 - '08 1.3. Druga solucija je da sada kupim Smart a novcem koji mi pretekne zapusim neke druge rupe i onda da sa njim izguram do sledece godine kada bih kupio ovde nov auto (verovatno Toyotu Yaris). Kod nas i Smarta ima u jako malom broju (racunam samo pristojne primerke jer je vecina bila neke firme u inostrantsvu i presli su DOSTA kilometara reklamirajuci po metropolama). Nasao sam jedan za sada koji mi uliva poverenje i to bas benzinac iako sam vise bio za dizel. U Srbiji je vec pet godina pa verujem da je proveravan do sada od strane MUP-a. Porodica od koje kupujem ima njega kao treci auto u kuci i vozen je po gradu dosta ali je i lepo i korektno odrzavan u Mercedes servisu. Ono sto ti meni kao osobva koju tu nema nikakvog interesa mozes pomoci je da mi kazes par stvari. Realna potrosnja? Kakav je osecaj kada pored tebe prodje neki veliki auto, da li zanosi i slicno (mada ovaj moj ima ESP)? Posto je za tebe dovoljno veliki i za mene je a i ja sam visok ali me zanima kakva je udobnost kada provedes neko duze vreme u kolima? Svidja mi se i pozicija vozava ali mi se ne svidja sto nema board komp koji bi pokazivao trenutnu potrosnju (barem ovaj nema), ima li tvoj? Da li je moguce ugraditi iPod prikljucak na njegovu fabricku muziku? Znam da te dosta toga pitam ali me bas zanima ova varijanta da sada kupim dobrog Smarta a da mi on kasnije ostane kao drugi auto. Unapred ti hvala a ako ti je lakse mozes mi poslati i mejl, mada mislim da nbi tvoje iskustvo znacilo i drugima.

Marko obrtomer@gmail.com

Comment

• Mobtel063
                          CBC Član
                          • 30.11.2007
                          • 95
                          • Subotica

I meni i zeni se svidja smart i ako ne ove godine sledece ga uzimamo!
                          Ionako imamo i sada dva auta,vectru i bravo tako da ce ovo biti zamena za bravo.
                          Bilo bi lepo kada bi se javilo jos vlasnika smarta sa svojim iskustvima...
                          na plin se vozi na dizel se greje a benzinom ispolivaj i zapali krntije na drumu

Comment

• Mobtel063
                            CBC Član
                            • 30.11.2007
                            • 95
                            • Subotica

jel ima neko od vlasnika da se javi sa svojim iskustvom sa smart autom?
                            na plin se vozi na dizel se greje a benzinom ispolivaj i zapali krntije na drumu

Comment

• scarab26
                              CBC Senator XXL
                              • 27.09.2006
                              • 353
                              • bgd

Originally posted by marijano
                              Vozim SMART CDI preko dve godine.
                              Ono sto mogu da napomenem je da iz mesta cepa golfa IV SDI koji je vise nego duplo jaci (1900 ccm) i to ga ostavlja dobro zahvaljujuci turbini, a zastavin punto je mala maca za njega iako ima samo 800 ccm i to dizel.
                              PS. Moj nije na prodaju i nece biti jos neko vreme sigurno
                              a od golfa SDI nema lenjeg auta da je napravljen poslednjih 20 godina, ko je vozio sigurno zna...

Comment

• nikola_VUK
                                CBC Senator XXL
                                • 20.09.2005
                                • 317
                                • Podgorica - Novi Sad
                                • Mercedes vaneo 1.7

Mozda je malo off ali vezano za izbor auta, kupio sam pre par meseci Pandu 1.2 staru tri godine, kupljena nova presla 55.000, cena joj je bila 3.100 registrovana citavu godinu, plava metalik, klima abs servo podizaci, uglavnom ono sto treba da ima. Autic ide sasvim pristojno, potrosnja oko 5-7 l, odrzavanje smesno, a u njoj prostora koliko hoces, cetvoro moze skroz pristojno da se vozi, jedino sto preko 100 imas malo gadan osecaj, u stvari onda ukapiras da vozis auto od 800-900 kg.

Comment

Working...
                                X