Muz i ja planiramo da kupimo reno do 5000e,ali ne znamo koji model najmanje trosi,najmanje se kvari i itd...Za sada se dvoumimo izmedju clia i megana.Svaka pomoc i komentar je dobrodosao.Unapred hvala.
Do 5000, mozes da trazis Megana 1 phase 2 (to ti je restilizovani model) link
A od Clia mozes da trazis 1 i 2 (phase 1 i phase 2) link
Sto se tice Megana, prica je sledeca:
- Posedujem ovaj auto, mogu reci da je dosta prijatan za voznju, i udoban.... Mesta ima solidno, i prtljaznik je velik....
- Benzinci su neunistivi, prelaze dosta velike kilometraze... Imas 1.4 16v motor sa 98 konja, 1.6 16v sa 107, 2.0 16v sa 136 konja.... Ja licno posedujem ovaj model sa 1.6 motorom... Prosecna potrosnja je izmedju 7 i 8 litara... Boljke benzinaca su bobine ako su fabricke (svetloplave kapice), kosta 30-60 eura jedna da se zameni (a preporucuje se da se sve 4 zamene), hoce ponekad da se zaprlja senzor polozaja radilice pa auto mora duze da se vergla da bi upalio (a problem se resava ciscenjem senzora)... Malo su motori osetljivi i na benzin (s obzirom na cinjenicu kakvo smece od goriva se prodaje u Srbiji), pa je preporucljivo ponekad sipati aditiv za preciscavanje sistema ubrizgavanja kako bi se malo procistio.... E sad cene malog i velikog servisa ne znam tacno jer odrzavam kod prijatelja, ali racunaj da te materijal za mali servis kosta oko 50 eura, dok materijal za veliki kosta oko 200-210 eura ... Inace mali servis radim na 10.000km ili jednom godisnje, dok veliki servis se radi na 60.000km ili na 4-5 godina, nisam siguran...
- Dizeli nisu losi... Ali da razjasnimo .... Postoje 2 vrste dizel motora kod ovog Megana, jedan nosi oznaku DTI, drugi nosi DCI ... Ako se vec resi uzimati dizelas, preporuka je uzimati Megana sa DTI motorom, jer DCI motor je common-rail motor prve generacije koji ima podosta boljki ... E sad kod dizelasa je potrosnja od 5 do 7 litara, cene servisa ne znam (mislim da su malo skuplji od benzinaca), ali treba obratiti paznju na stanje turbine, i treba cistiti cesce EGR ventil koji moze da stvori knedlu pri voznji, a zapustenost moze da dovede i do havarije turbine pa te ceka minimum remont koji kosta najmanje 400 eura...
Sto se tice Clia, situacija je sledeca:
- manji je auto od Megana, ali opet zna da bude komforan...
- benzinci - ista prica kao kod Megana, nose iste motore...
- dizeli - ovde se javlja serija koja ima 1.5 dCi motor, snage od 60 do 105 konja.... Kod njih se javlja problem krte pumpe za ubrizgavanje goriva (mislim da je to delphi), od koje mogu da se odlome parcici koji mogu biti cak i velicine mikrona, i da naprave karambol sa diznama (bukvalno da eksplodiraju)... Remont je onda skup, mislim da ide oko 400 eura dizna (a imas 4), ali se predlaze kompletna izmena sistema ubrizgavanja sto bi kostalo preko 1000 eura.... E sad, ne mora znaciti da ce ovo zadesiti svaki Clio, ali u slucaju da vas neki zainteresuje, predlaze se ispitivanje sa menzurama.... Ovaj motor je smesno mali potrosac, a odrzavanje je isto za nijansu skuplje od benzinca.... Takodje, treba obratiti paznju da dosta ovakvih Clia je u Srbiji uvezeno kao van (dostavno vozilo), i da su preradjena u putnicka vozila, sto dovodi do mogucnosti da su presli dosta veliku kilometrazu...
- po broju sasije mozes da trazis kod nekog ovlascenog servisera za Reno da ti daju uvid u servisnu istoriju dok je auto bio u garantnom roku, sto bi ti pomoglo da steknes ideju o otprilike kilometrazi auta koji bi gledala... To je narocito vazno za dizele, jer ovde u Srbiji je svaki dizel presao navodno 120.000 a ima 3x vecu kilometrazu...
Ja bih za te pare najradije ganjao Megana, i to sa 1.6 16v motorom u kombinaciji sa plinom .... Ne zato sto ja vec imam taj auto, vec mi se cini kao najpouzdaniji, i odrzavanje nije skupo...
mala napomena za plin: ako bi gledala Megan sa plinom, nemoj da gledas one koji imaju navodno fabricki ugradjen gas (jer je to zabluda), ili su uvozeni od negde preko (Belgija, Holandija itd) koji imaju njihove sisteme, jer u Srbiji je jako, jako mali broj servisera koji odrzavaju takve sisteme ....
Hvala Cherokee sad mi je jasnija razlika.I mi razmisljamo o kupovini benzinca mada smo uvek bili za dizel,u svakom slucaju je benzinac isplatljiviji.Znate li mozda koliko se krece audi A4 tdi,95?
Sta ce ti A4 iz 95. godine kad mozes kupiti i 5-6 godina mladji auto?
Nemam nista protiv Audija, ali za te pare smatram da treba traziti sto bolje i mladje...
Benzince Renoa mozes naci sa 110-150.000 km za plafon 4500 eura (a racunaj da moze jos minimum 200.000 preci), s tim da cena ima jos i tendenciju pada... Skoro sam video Megan karavan 1.6 16v 2001. godiste koji je prodat za 3700 eura...A na oko mi se cinio ok....
Kad bih moj auto prodavao, nemam pojma ni koju cenu bih stavio, a auto besprekoran, jos ga ja platio 5600 pre 2 godine
Uzmi benzinca, stavi plin i uzivaj Neces gresku napraviti... A tu u Uzicu (posto vidim da si odatle) imas servis za Reno, mislim da se Modus zove, dosta preporuka sam cuo za njega, i da je cena servisiranja vise nego prihvatljiva
Pogledaj malo oglasnik, mada mislim da je najbolje auto traziti u Beogradu ili Novom Sadu.
Od skora i ja imam Thaliu. U početku mi bila ružna, al~ sto je duže gledam sve mi je lepša
Šalu na stranu, odličan je automobil, pouzdan, udoban kao i svaki Renault, a u gepeku može čuuudo da stane. Ja imam onaj stariji, neuništiv 1.4 motor, sa 8 ventila. Ako mu ne vidiš zadnjicu, spreda je potpuno isti Clio 2.
Comment