passat B5 i Audi A4 hitno jako.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • darkec357
    CBC Početnik
    • 11.05.2010
    • 8
    • Novi Sad

passat B5 i Audi A4 hitno jako.

jel moze neko da mi pomogne,treba da kupim kola ja sam zagrejan za pasata b5,ali mom caletu su natrpali u glavu da ne uzima pasata kao skupi su delovi jako puno trosi,pa mi treba pomoc dali su skupi delovi za pasata b5...prosecna plata mog oca je 40 000 din.hitno mi treba pomoc.
    problem je ne znam koji pasati b5 imaju euro 3 motor od koje godine!cuo sam za diesele ako je TDI DI CRVENO ONI IMAJU EURO 3 ali ne znam za benzince sada dali je to istina!nebitno dali diesel ili benzin...pa ako mozes da mi kazes ako znas koji ima euro 3 motor i koji je skuplji za odrzavanje!!!!pricao sam sa ujakom on kaze npr.kad bi ga udario malo s`preda ako probijem hladnjak i od klime neki djavo da kosta jako puno!god passata i audija od 98 do 2000...
    pa dali mozes da mi pomognes i da mi napises ukratko cene delova!!!!!!
    xvala unapred !
  • Vidan KV
    CBC Senator XXL
    • 24.10.2007
    • 432
    • Kraljevo
    • vozim onaj koji trenutno ima više goriva

Re: passat B5 i Audi A4 hitno jako.

......izvini ali ako hoćete B5 i platu od 40 soma onda bolje kupite Yuga ili Ladu(Riva)......oni nisu skupi za održavanje.....ja za sve ove godine nisam video jeftin auto za održavanje a da je primeren srpskom (porodičnom) budžetu.....većina i krene u shoping auta sa idejom "aj da ga kupimo pa ćemo posle da vidimo kako i šta"......to "posle" obično znači parkiranje auta u dvorište pa sakupljanje para za popravku ili kukanje majstoru.......a ujaka pozdravi i kaži mu da i Yuga kad malo čukneš ume "đavo da košta"..............

Comment

• Davor
      CBC Senator XXL
      • 02.03.2005
      • 498
      • Novi Sad

^^^

Potpis na komentar.

Comment

• darkec357
        CBC Početnik
        • 11.05.2010
        • 8
        • Novi Sad

xaxaxaxa....jeste u pravu si,ali sada krecemo ja i moj brat da radimo pa ce novcani budzet da poraste pa ja mislim da bi mogli da odrzavamo ta kola cale 40 soma ja 40 burazer 40...pa mislim da mozemo da odrzavamo!!

Comment

• gti16v
          CBC Senator XXL
          • 05.08.2007
          • 343
          • BGD
          • VW PASSAT 1.8T, BMW E46 318Ci 105kw

Jeftino i skupo nisu definisani pojmovi. Sto je nekome jeftino, drugome je skupo. Svaki noviji auto kad udaris kosta, ako tako racunas ili ne treba da vozis auto ili treba da imas full kasko. Benzinac je jeftiniji za odrzavanje od dizela. A sad da predjemo na konkretne cifre, listam evidenciju sta je sve radjeno kod mene i koliko je kostalo, za skoro 30.000km i 2 god sa Passatom B5.5 benzinac na redovno odrzavanje (veliki servis, ulje, svecice, disk plocice) je otislo ~600eur i jos oko 300eur na neredovno odrzavanje . Mislim da je u toj klasi auta definitivno jedan od jeftinijih za odrzavanje, jedino sto je skuplje su delovi trapa koji je osetljiv mada ni on nije ne znam koliko kvarljiv, za 30000km po nasim putevima sam promenio jednu sponu i jedno rame.

Comment

• zverko
            CBC Senator XXL
            • 19.08.2005
            • 7085
            • BGD
            • Audi A4

tri vozaca na jedan auto... teska epizoda... kupite caletu daciu logan . najjeftiniji auto za odrzavanje
            deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• M-power
              Moderator
              • 10.01.2005
              • 10060
              • Bg; Banovo Brdo
              • CorsaC, astra H,

Cekaj ti i burazer pocinjete da radite pa bi odmah platu kao cale 40 soma izvini morao sam.
              Mislim tesko pa i sa svim vasim platama lagodno voziti taj auto, mada ne poznajemo celu materijalnu situaciju pa je malo glupo diskutovati o svemu.
              To date there has never been a faster car built for the public road and,
              it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• zverko
                CBC Senator XXL
                • 19.08.2005
                • 7085
                • BGD
                • Audi A4

ja imam platu cca 40k i nisam siguran da bih mogao da priustim sebi taj auto. mozda na misice i dramu u kuci...

Comment

• legenda
                  CBC Senator XXL
                  • 28.03.2009
                  • 1345
                  • Beograd

Druze sto se mene tice kupi i bmw-a,ali mislim da sa 20 god. zivota nije jos uvek passat ili audi za tebe...da sam na tvom mestu kupio bih kadeta gsi ili dvojku gti i malo testirao sta moze i kako moze...i kadeta da razbijes to je skupo...mene je kostalo farbanje haube,prednjih krila i vozackih vrata+ prednji i zadnji branik,maglenke,vezni lim,greda i farovi 80.000din

Comment

• zverko
                    CBC Senator XXL
                    • 19.08.2005
                    • 7085
                    • BGD
                    • Audi A4

e kad covek napise ovako nesto stvarno si legenda...

ako pre nego da kupi auto vec razmislja o tome kolko ce da ga kosta ako ga polupa onda nemoj ni da ga kupuje. ne passata nego ni jedan auto. napisao je vec neko gore... a drugi to sto ima 20god nema nikakve veze sta ce da vozi. sto, i ja sma vozio audi sa 20god i to A100 2.8 ali tada sam mogo sebi da priustim tako nesto. savet da kupi GSI ili G2 GTI ne bih da komentarisem... jednostavno posto je napisao sa kolikim budzetom raspolazu ja mislim da to nije dovoljno za taj auto u njihovoj situaciji jer od auta se ne zivi i u autu se ne spava. a obaska sto je reko da ce ga voziti njih trojica (tuca i drama u najavi). bolje je da on i burazer kupe sebi auto a cale da kupi sebi. imem neki osecaj da matori nije zahtevan i da je njemu auto prevozno sredstvo. tako da bi se sigurno on i gospodja zadovoljili i puntom ili nekom korsom i super bi se vozili a momci vec nek se dogovore ali... uh, znam dva brata koji dele ne passata nego fiat stilo pa je povuci potegni. ko je potrosio svo gorivo, ko je vise sipo, ja sam kupio dve gume, sta si ti uradio, ko je udario juce auto i td i td...

Comment

• sasha015
                      CBC Veteran
                      • 29.02.2008
                      • 153
                      • LOznica
                      • Hyundai i-20

Ja bih prvo sacekao da tvoja i bratova plata pocnu da pune kucni budzet.Bar 2-3 meseca.Onda cete vise ceniti novac koji ce se dati za auto.Ako je auto bas hitna potreba,ja bih uzeo nesto jeftinije,za prvo vreme,sto se finansijski moze uklopiti u kucni budzet i sto se u ovoj besparici moze brzo prodati,uz manji gubitak ulozenog.
                      Pa kad kucni budzet za koji mesec ojaca preko 100+,onda razmisljati o pasatu.
                      Ja sa 60++ crvenih platom muku mucim sa odrzavanjem stila(fiat je sr....).Ali se ne brinem,sta god da crkne,sutra ili za koji dan kupim.Ali to nije poenta.Nije auto sav zivot,ima i drugih stvari.

Comment

• legenda
                        CBC Senator XXL
                        • 28.03.2009
                        • 1345
                        • Beograd

Kako mislis nema veze sto ima 20god...ja sam do 20-te imao vise kilometara na krovu nego na tockovima...kupice audija ili passata da ga vozi polako...to ce da bude testiranje...ko ce brze da udje u krivinu,koliko moze prvom,piste li gume drugom,onaj sa 1.8t potpisuje i trecom,daj da ga chipujemo itd,itd...vidis da su napali matorog da ne zna gde se nalazi

Comment

• Millan
                          CBC Član
                          • 25.12.2009
                          • 39
                          • Nis

E ljudi ljudi mislim da ga malo preteraste...Svi pricaju samo o nemackim vozilima,medju njima i VW naravno(kod god pitas),kada je u pitanju kvalitet i odrzavanje(pristupacno),a sad odjednom ni primanja od 100 000 nisu dovoljna za odrzavanje passata..mislim...

Comment

• zverko
                            CBC Senator XXL
                            • 19.08.2005
                            • 7085
                            • BGD
                            • Audi A4

to sto si ti terao na krovu ne znaci da ce i oni. nista pasatu nece da fali ako ga budu cepali i izivljavali se ali zna se koliko takva voznja kosta. ako ce da testiraju i jugo ce da ih kosta, goriva, kocnica, guma i td... napali su matorog da kupe sto veci i lepsi autio posto verovatno matori vec danima prica kako oce da kupi auto i to nesto tipa zastava 10 ili dacia logan a oni sve vreme prevcu ocima i mole boga da ga ubede da kupi limuzinu. od te rabote nema nista i takve kucne kombinacije samo izaivaku kurcslus. ko sto rekoh, cale sebi auto a oni sebi... nema tog caleta koji ce ladne glave da da sinovima auto da voze. znam po sebi nas je tri brata i kad god sam seo u caletov auto izaslo mi na nos.

@milan: ti sto pricau da je pristupacno voze G2-3 a u najboljem slucaju starog pasata. u svakom slucaju voze mator auto. ovde pricamo o autu koji u startu kosta 6-7K eura.

Comment

• legenda
                              CBC Senator XXL
                              • 28.03.2009
                              • 1345
                              • Beograd

Pa zato sam i rekao da kupe gsi-a ili gti-a,a naravno matori ce sebi sta oce...u sred noci u deset razlicitih tema postavlja pitanje i to urgent...gleda Ivanovog passata od 200 konja i navodno ce da vozi normalno,a pretpostavljam nema ni 20.000km iza sebe

Comment

Working...
                              X