XSARA PICASSO ili SCENIC -2000-2002

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Vicenco
    CBC Član
    • 03.07.2008
    • 35
    • Zemun

Re: XSARA PICASSO ili SCENIC -2000-2002

Da ogroman je ...i promenio je lik oglas umesto 1.8 stavio je 2.0 16v......za beli espejs u Inđiji..... tako da verovatno 1.8 i ne postoji....

Sad sam malo promenio razmišljanje,
    1. Picasso 1.8 ili 1.6 16v pa ili sa plijnom ili da ubacim ja naknadno;
    2. Zafira 1.8 ili 1.6 16v ista priča samo gledam one sa 7 sedišta skroz mi je gotivna ( često mi se dešava da mi zafali mesto više u kolima);

Iako je i scenic ok varijanta ipak mi je Picasso neuporedivo lepši.....

S"tim što mi je Picasso jeftinija varijanta za oko 4000e bi mogao da ga nađem i kupim ovde a Zafiru oko 4500e pa sad jebi ga videću......

Comment

• gogi11
      CBC Senator XXL
      • 26.10.2009
      • 790
      • Sever Srbije - Novi Sad

Moja preporuka da ako auto uzimas iz uvoza da probas da izbegnes sa vec ugradjenim plinom pogotovo onim iz Holandije i Beglije jer ovde
      majstori ili ne znaju ili nece da se bakcu sa tim sistemima i nema delova za iste !! Tako da znas da trgovci ovde navataju neupucene musterije bas na to : ima plin fabricki bla bla bla. No necu da kazem da ta kola ne valjaju ali kada se bude javio prvi problem sa plinskim uredjajem tek onda se shvata koji je to problem zapravo jer majstori nerado popravljaju a delova nigde .
      Pored toga ta kola su preko presla dosta kilometara jer ipak imaju pogon na gas koji je i preko mnoogo povoljniji od benzina pogotovo u poslednjih par godina.
      Lepo odaberes auto pa ti onda biras i majstora i sistem koji da ti ugradi .

Comment

• djukic
        CBC Senator XXL
        • 27.03.2005
        • 2526
        • Beograd

Ta dva dodatna sedista u Zafiri su neupotrebljiva osim za decu. Naravno nikada nebih dozvolio da mi deca sede u gepeku cisto zbog neke bezbednosti...
        Ako ti treba veci auto imas Grand Espace i Grans Scenic ali su oni i skuplji...
        https://t.me/pump_upp

Comment

• Vicenco
          CBC Član
          • 03.07.2008
          • 35
          • Zemun

gogi11:

Naravno bolja mi je varijanta da uzmem bez plina pa ga ovde ugradim gde je provereno i gde naravno mogu da reklamiram ukolikonešto ne radi.....

djukic:

Ne znam nisam još uživo video sedišta kako izgledaju i naravno da ne bih ni ja klinca stavljao u gepek da se vozi,nego sam mislio za kraću relaciju po BG-u za dve odrasle osobe mogu da prevezem na njima...nisam znao da su kao za decu....
          Zato mi je bio i espejs interesantan jer koliko sam video opet na slikama to su komplet sedišta ista kao za suvozača i postoje rupe u podu tako da mogu da se premeštaju ili ubacuju po potrebi, mislim da ovaj beli (ne vidi se baš najjasnije na slici)

http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... ce_20_16v/

ima 6 sedišta (ne znam ili ne vidim sedmo).. i gotivan je ali izgleda dosta veće od picassa i zafire ali ne znam da li je u stvarnosti i koliko duži od njih???

Opet to što ste komentarisali da je nekako plastičan iznutra i da mi je skuplje održavanje( od gore pomenuta dva) ali verovatno sa plinom bi mi trošio oko 12-13l plina što mi je opet ok....ali moram uživo da vidim kako to izgleda tj da vidim nekog espejsa i tu zafiru sa sedištima da vidim to kako izgleda....

Comment

• djukic
            CBC Senator XXL
            • 27.03.2005
            • 2526
            • Beograd

Espace je za klasu veci od ovih. Zafira zaista ima uh pomocna sedista. Ova dva se nalaze u podu gepeka i izvlace se. Odrasla osoba, moze da stane (ljudi su isli ficom na more i to njih cetvoro i stvari).

Espace ima jos caka, naprimer mozes okrenuti vozacevo i suvozacevo sediste za 180 stepeni i drzati sastanak u kolima

Uopste Expace je rodonacelnik ove kategorije automobila...
            https://t.me/pump_upp

Comment

• Vicenco
              CBC Član
              • 03.07.2008
              • 35
              • Zemun

Evo nađoh vremena i pogledah ovog picassa sa linka http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... icasso_18/
              Prvi utisak mi iskreno nije bio nešto posebno....
              Spolja je lep,linija auta savršena...ali mi se nije dopalo kada sam seo kao da sam seo na mnogo manje sedište nego kod mene u toyoti,kao da sam prekrupan za njega ili sam se istripovao ne znam.....i nije mi se svidelo što je točak ispod kola i kada bi trebao da ugrađujem plin morao bi bocu da ugrađujem.....i nekako prostor unutra mi nije nešto mnogo veći od moje carine,možda sam ja očekivao više nego pa sam se malo smorio...

Nešto mi se sve više čini da je zafira možda bolje rešenje ali moram da pogledam i nju na nekom placu.....

Comment

• mrki
                CBC Senator XXL
                • 08.11.2006
                • 550
                • nis, serbia

mozda si se istripovao za utisak u vozilu.
                bruka cena za ovakvo porodicno vozilo.
                ne ulazim u ukuse, ali mislim da se stvarno isplati.

Comment

• Car
                  CBC Senator XXL
                  • 07.07.2005
                  • 900
                  • Beograd

Originally posted by Cherokee_NS
                  Dosta delova su mu tako reci plasticni, ali to opet ne znaci da je auto nebezbedan i nesiguran, uradili su to francuzi solidno
                  Ne solidno nego odlično, pa svaki noviji renault spada u sam vrh po pitanju bezbednosti. Naravno, samo po pitanju bezbednosti.

Comment

• gogi11
                    CBC Senator XXL
                    • 26.10.2009
                    • 790
                    • Sever Srbije - Novi Sad

Upravu je vicenco za to sediste , nekako je omaleno tj ocekuje se vise konfora i kabastih stvari oko enterijera. No nije los auto , sto se mene tice s polja a i iznutra jedan od najboljih od ponudjenih.
                    Treba i zafiru da pogledas obavezno ja nekako potajno i za nju navijam . Jedini minus je zastarelost unuitrasnjeg enterijera ostalo je sve sasavim OK da ne kazem
                    ODLICNO !

Comment

Working...
                    X