Sta kupiti za 1000 EUR?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • erazmo
    CBC Član
    • 14.09.2010
    • 47
    • Beograd

Re: Skoda 105/120 - Kakva su vam iskustva?

Te nashe masine sto su presle >350000km treba ponuditi fabrikama koje su ih proizvele da ih uzmu za muzej.
    Tako je jedan tip onomade pre Sankcija, prodao bubu iz 1965g na Bubanj potoku za smesno male pare (kolko da plati taxi do kuce), a tip koji ju je kupio ju je prodao WV za debele pare, i WV ga je kasnije izlagao na svetskim sajmovima kao dokaz kvaliteta i dugovecnosti...na bubi je sve bilo original , bukvalno samo sipano ulje i gorivo...

Comment

• legenda
      CBC Senator XXL
      • 28.03.2009
      • 1345
      • Beograd

Ni kod jednog vozila sa 20god.,nije dobra limarija...svaka cast japancima,ali ne dao ti Bog da se nesto pokvari...evo recimo uporedjivao sam astru 1.7 sa japanskim motorom isuzu(set zupcastog 17.000din),set pk kanalnog 13.000din plus ima hidraulicno kvacilo(tj.druk lager)-set LUK 24.000din...ford focus 1.8 tddi je u pojedinim stavkama jeftiniji(set zupcastog original motocraft 9.500din)iako ford vazi za vozilo kome je skupo odrzavanje...ne znam gde sam procitao ali "zena moze biti i sa sela,ali auto mora biti iz Nemacke"pozz

Comment

• kristina990
        Banovan
        • 13.04.2009
        • 1066
        • Srbija

ali stvarno...seda glava najbolje čuči u stojadinu...

Comment

• gorans
          CBC Senator XXL
          • 09.03.2010
          • 1525
          • Beograd

Kad si vec spomenuo Skodu,meni ova izgleda fantasticno
          http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... oda_105_l/

Comment

• erazmo
            CBC Član
            • 14.09.2010
            • 47
            • Beograd

Nisam bash toliko osedeo, al u Zastavi cu da nadoknadim

Hvala za uporedne cene, to me takodje interesuje, poredjenja cena delova/generalki za vozila tipa Yugo - pezo - Mazda itd...

Comment

• aleksabgd
              CBC Član
              • 04.12.2009
              • 84
              • beograd

Pa kad vec neces zastave da razmatras onda ovako nesto http://www.polovniautomobili.com/oglas6 ... 200_dizel/
              i da se vozis za sve pare

Comment

• gorans
                CBC Senator XXL
                • 09.03.2010
                • 1525
                • Beograd

A jel znas nekoga sto je na Coroli radio full generalnu? Drugar je pre 5 god radio ful generalnu na pezo 405 1,9d i kostala ga je 1000e ali je od tada pregazio 160000km i jos nema naznake istrosenosti motora.Na Yugu je generalna,sto neko rece,300e ali ces da je radis na 30000km i svaki put da ti stoji kod majstora po 20 dana.

Comment

• jaksa
                  CBC Senator XXL
                  • 23.10.2004
                  • 701
                  • Novi Beograd, SC

Originally posted by aleksabgd
                  Pa kad vec neces zastave da razmatras onda ovako nesto http://www.polovniautomobili.com/oglas6 ... 200_dizel/
                  i da se vozis za sve pare
                  Da nisu pomešali br oglasa i kilometražu?

Broj oglasa: 654843
                  Kilometraža: 270000

Comment

• gorans
                    CBC Senator XXL
                    • 09.03.2010
                    • 1525
                    • Beograd

Uzmes tu merdzu i preko zime ne skidas sajlu za slepanje jer ces svako jutro morati da cekas da naidje neki dobrocudni komsija sa jakim autom kako bih ta poslepao da upalis.

Comment

• erazmo
                      CBC Član
                      • 14.09.2010
                      • 47
                      • Beograd

re:aleksabgd

I tata bi sine....al ipak moram prvo malo da izvezbam sa nekim manjim, u ovo kad bi seo da vozim ne bih mogao ni tunel da potrefim, jedva sam povatao gde su mi coskovi od Yuga (sve sto mogu da dovatim rukom - mogu i da zakacim autom ).
                      A ove matore mecke su mi i dalje najlepse od svih ikada napravljenih, a narocito ako su kabriolet...da ne bi hebenih Sankcija, radio bi tri meseca preko studentske pa kupio i vozio ovako nesto po gradu. Tu definitivnoooooo ima mesta za noge...Ili jedan karavan sa oborenim zadnjim sedistima i bracnim dusekom pozadi, ne treba ti kamp prikolica/smestaj kad idesh na more.....mljac....

I razmatram Zastave i dalje - svaki auto ima svoje prednosti i svoje mane, samo je pitanje koje cu mane da prihvatim, tj koje cu mane biti u mogucnosti finansijski da prihvatim...

re:gorans

A ako se mecki ugradi TBG, negde sam citao da TNG moze i na dizel samo je skuplje/komplikovanije pa nece/ne umeju svi majstori to da rade...bas cu sad da odem da vidim dal ima kombinacija BMW/TNG, Mercedes/TNG...

Comment

• gorans
                        CBC Senator XXL
                        • 09.03.2010
                        • 1525
                        • Beograd

Zaboravi tu kombinaciju dizel-tng.Naj lepsa i ujedno jedina prava Mecka,po meni,je W126! Bio na pijaci jedan iz 85god sa plinom,klimom,alu felnama i automatskim menjacem i uopste nije bio los a devojka koja je vlasnik trazila je 1000e.Isao sam taj dan da ubijem dosadu ali sam se pored njega zadrzao 3 sata i malo je falilo da pozovem caleta da mi donese pare i da ga vozim.Prelomilo je to sto je bio V8 i 5000ccm a ja para za registraciju i gorivo za takav auto nemam

Comment

• erazmo
                          CBC Član
                          • 14.09.2010
                          • 47
                          • Beograd

Evo ga, luche tatino...i to sa automatskim menjacem...voznja ko na kompjuteru, volan, gas, kocnica....

http://www.polovniautomobili.com/oglas6 ... nz_190_18/

ili ovaj, kosta manje nego Yugo iz 2000 i neke:

http://www.polovniautomobili.com/oglas6 ... nz_190_20/

Dodushe pretpostavljam da far na ovim mechicima kosta ko ceo Yugo...

Uh, 5000cc - em skupa registracija, em treba tu snagu kontrolisati, mogo bi na trke formule 1....
                          Moracu da povadim automobilcice iz podruma da vidim sta sam ja to voleo ko klinac, ne secam se koji je model bio onaj kabriolet, al sam ga vidjao u filmovima tipa James Bond na Azurnoj obali itd...

Dizel+TNG ne razmatram, nego nisam znao da je izvodljivo, a vidim da ima i TNG i Metan, s tim sto na pumpi nisam video da imaju Metan, a ovaj Yugo na kojem ucim da jacam zivce ima TNG i ide OK rekao bih, mada cu da propitam malo i instruktora kolko trosi. A pretpostavljam da je zivlji sa benzinom nego sa TNG-om, inace bi valjda TNG bio skuplji od beznina

Comment

• gorans
                            CBC Senator XXL
                            • 09.03.2010
                            • 1525
                            • Beograd

Gresis,far za te meckice uopste nije skup.Po pitanju delova limarije uopste me ne zanima koliko kosta ako ce mi ta limarija spasiti glavu.Pre neki dan me pita kolega koji vozi juga:Meni far za yuga kosta 200 din,a koliko bi tebe kostalo da udaris u nesto sa tvojim Touranom? Posto je pre toga bio bezobrazan ponudio sam mu da se raspalimo direktno jedan u drugog pa da vidimo ko ce skuplje da prodje.

Comment

• erazmo
                              CBC Član
                              • 14.09.2010
                              • 47
                              • Beograd

Originally posted by gorans
                              Zaboravi tu kombinaciju dizel-tng.Naj lepsa i ujedno jedina prava Mecka,po meni,je W126! Bio na pijaci jedan iz 85god sa plinom,klimom,alu felnama i automatskim menjacem i uopste nije bio los a devojka koja je vlasnik trazila je 1000e.Isao sam taj dan da ubijem dosadu ali sam se pored njega zadrzao 3 sata i malo je falilo da pozovem caleta da mi donese pare i da ga vozim.Prelomilo je to sto je bio V8 i 5000ccm a ja para za registraciju i gorivo za takav auto nemam

Evo ga moj ljubimac u odgovarajucoj boji, pa sad zamisli josh i da je kabriolet:
                              http://www.polovniautomobili.com/oglas6 ... z_200_123/

Comment

• gorans
                                CBC Senator XXL
                                • 09.03.2010
                                • 1525
                                • Beograd

Ne izgleda lose.Mozda nisam bio na tom casu ali se nesto ne secam da W123 postoji u kabrio verziji.Znam za karavan i kupe.

Comment

Working...
                                X