Re: Pomoc pri kupovini GOLFA II
Nadji nekog majstora u blizini koji je spreman da za hiljadu, dve dinara poregleda auto i kaze u kakvom je stanju ako se vec ne razumes. Jos se nije rodio taj koji ce preko par slika i prenesenih reci prodavca reci e to valja, kupuj, ja ti garantujem. Na prvu loptu meni deluje kao turbochino, 3u1, napabirceni delovi pa sklopljen. Proveri slazu li se brojevi sasije i motora sa saobracajnom, na kome je auto, moze li da se prepise i sl...
Nadji nekog majstora u blizini koji je spreman da za hiljadu, dve dinara poregleda auto i kaze u kakvom je stanju ako se vec ne razumes. Jos se nije rodio taj koji ce preko par slika i prenesenih reci prodavca reci e to valja, kupuj, ja ti garantujem. Na prvu loptu meni deluje kao turbochino, 3u1, napabirceni delovi pa sklopljen. Proveri slazu li se brojevi sasije i motora sa saobracajnom, na kome je auto, moze li da se prepise i sl...
h
. Ali ovde sam da svojim savetom pomognem coveku oko izbora vozila iz nekog licnog iskustva posto covek ima skroman budzet da potrosi na kupovinu. Da novija tehnologija na vozilima podrazumeva i bolje vozne karakteristike u svakom pogledu ALI...udobnost...startnost....je direktno povezana sa kolicinom novca....primera radi super je auto PAssat B5 dizel 2003 godiste recimo ...malo trosi a ubrzava i vuce kao benzinski motor ALI obzirom da su brizgaljke za naftu na tom vozilu jako skupe (reda velicine 75 000 din /kom bez majstorske usluge) tako da sve kosta .....
Comment