trazicu od fijata da uplate koji dinar za ovo silno reklamiranje punta.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Sa dizelom za 2000 eura baš se i ne bi navozao. Za te pare ne gledaš po marki i boji, nego da je što manje loše stanje...
"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
budi precizniji, uglavnom ulazis i izlazis iz kafane
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Moji voze Korsu 1.2 vec evo 4ta godina, auto se ne gasi... Ima lanac koji smo promenili posle 3 godine i set kosta oko 11 000 din. Prezivela je i poplavu, i jos svasta nesto. Ako se uklopis u te pare, neces se pokajati.. A za Punta je 10 u celo. Evo bas sredjujem jednog unutra 2005 god sa pravih 100 000km koji se raspao iznutra. Znaci kvalitet materijala unutra velika 0. Svaka plastika sklona lomljenju i pucanju, ocajni materijali od kojih prave sedista.
I ja sam razmisljao o korsi 1.2, ali tesko da cu se uklopiti u tu cenu, mada znam da e dobar auto...
Neki mi predlazu i pola, mada mi on nije nesto..
Gledao sam po netu sve aspekte i opel je najbolji izbor zbog svega...
Comment