ni ja.
Koji auto do 2000e
Collapse
X
-
brate, gde ih izvlacis...You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
"na deawoo tacuma pukla mu guma"
uzmes chevrolet tacumu , ima lepsi znak brend.
gledao sam ih i ja,to ti je GM sve, to jest Opel na neki nacin.nekako su bezveze spolja,a iznutra jos gori.
ali nisu ni nesto jeftiniji puni od "normalnijih " brendova.Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
-
Originally posted by IlijaGM View PostNeko da se javi?
Pa ... šta ti ga znam ... ne nešto (mnogo) popravljana (3-4 god.) ... delovi i nisu skupi.
Može da posluži. Sam vlasnik nije preterano zadovoljan ali nije ni totalno razočaran (svojevremeno platio oko 3000e).
Ajd' da ga ne cimam (možda mi spomene i familiju ako ga podsetim na "ljutu ranu"), mislim da bi dao ocenu "2,5" (od 1 do 5).
U počektu i ovako i onako, kako prolazi vreme sve mu više ide na živce. (klima još radi pa je još trpi)
Uglavnom još od jesenas planira za Holandiju za "nešto bolje".
* obrati pažnju na gume, moraju biti u perfektnom stanju i jednako napumpane. Auto je lagan i hoće da zanese ako se iole brže vozi kroz krivine (naročito ako nije ispunjen prethodni uslov ali više nego kod prosečnog automobila).
Na auto-putu je o.k. Ubrzanje solidno. Troši, ko što svi troše, cca. 7 lit. (po gradu 8-9, na otvorenom, uz penzos vožnju 6,5).
To ti je za benzin (za TNG dodaj 20%).Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Comment
-
-
Originally posted by IlijaGM View PostNe pitaj me nista,budzet je 2000e i za ove pare mogu samo punta da kupim,a on ce preci 2000 za registracijom,servisom,itd..Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
Comment