Poznaniku je trebao isto auto sa 7 sedišta i uzeo je Fiat Ulysse. Reče da je prezadovoljan sa njim.
Auto za porodicu - 5 ili 7 sedista?
Collapse
X
-
Originally posted by Eon View Post2.0 D4D se nije proslavio do poslednje verzije motora. I to ne govorim o snazi, već o otkazima. Ima veliku potrośnju ulja već od 100k, otkazi pumpi, dizni.... pa i potrebi za otvaranjem motora pre 150k. A nije mi jasno zašto, kada je 1.4 D4D top motor po svim aspektima.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Na komšijinom RAV-u 2,2 D4D u garanciji menjali klipove, sve vreme do tada dolivao ulje o njihovom trošku.Nije žurio sa zamenom klipova, pa je zapušio i DPF, a u garanciji sitnim slovima piše da delovi izduvnog sistema nisu predmet garancije. 2300, samo original postoji..."Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment
-
-
Samo 1.4 d4d je ok motor. Ostalo je propast u poslednjih 10 godina. Izlet sa BMWovim dizelom im nije dao rezultata u evropi.
@Sri
Ne znam odakle ti ta info, ali 2.0 i 2.2 su motori za bacanje posle 100k ili 150k.Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Originally posted by Eon View PostNe znam odakle ti ta info, ali 2.0 i 2.2 su motori za bacanje posle 100k ili 150k.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Originally posted by sri98 View PostMa pazari nesto sa 5 sedista, onda na put salji zenu, babu i decu, a ti uzivaj....
kupi motor ili veliki skuter i kazi da je to jedini nacin. Cak i ako idete zajedno na odmor, ne slusas dreku, ciku, uzivas u voznji.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
ja se nezezam ,za multiplu noviju , jeftinije su od parnjaka drugih marki ,prakticna,dobri i poznati svi motori bez obzira na gorivo.
to lep-nelep koga briga , i meni je golf ili meriva,zafira ruzni,pa koga brigaLakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Evo malo gledam multiplu redizajn, ima samo 2 motora 1.6 16v i 1.9 120 ks. Taj auto ima 6 sedista ali po meni je vrlo upitna upotreba tog sedista na prednjoj klupi. Ja sam relativno krupan i imam osecaj da ako neko bude sedeo pored mene necu moci da vozim. Druga stvar gepek od 420 litara nije bas nesto preterano izdasan. Karavani u golf klasi imaju blizu 500 litara tako da mi je bliza opcija onda da uzmem fokusa od suraka.
Comment
-
-
Pa pitanje za tebe je da li ti je značajniji gepek ili broj sedišta?!?!
@ Sri
Lično vozio službeno Superb, Octaviu, Avensis, Fluence, Passat, Civic, Jazz, C5..., žena službeno Focus, Passat CC, Octaviu, Fiat Tipo, Mondeo, Astru...., privatno MAZDU 626, astru, Vectru B i C, Golf, Yaris.... itd.
Mnogo km sa istim i steklo se iskustvo. Najbolji je nov, službeni i sa više opreme...., a takođe i onaj koji se manje kvari.Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Comment
-
-
Da potkrepim info. Jer definitivno se taj Toyotin dizel nije pokazao u nekom svetlu. A statistički znam po desetak službenih vozila koji su vozili ljudi oko mene.Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Comment
-
-
Originally posted by Eon View PostPa pitanje za tebe je da li ti je značajniji gepek ili broj sedistah Ali ako gledam auto sa 5 sedista onda je gepek jedna od vaznih stavki. Takodje cena auta, potrosnja, odrzavanje i cena registracije. U auto sa sedam sedista ne mogu blizanacka kolica da stanu l tako da sam sada vise za opciju karavana sa 5 sedista.
Ima li ko misljenje o Laguni 3? Znam da je prethodna generacija imala dosta musica ali cini mi se da trojka nema, ali nisam siguran.
Comment
-
Comment