a Nisan nije odavno pravi japanac,maznuo ga Reno. nisu to automobili iz 90' ih
Automobil za pocetnika do 80kw i 1800e
Collapse
X
-
Originally posted by megan82 View PostKoji automobil preporucujete sa jeftinim odrzavanjem i potrosnjom a da nije suvise mali?
Ja sam preporucio yaris 1.0 ali mu nalaze manu da je mali,mozda clio,twingo 1.2,peugeot 307 1.4hdi,polo 1.9sdi,seat ibiza 1.9tdi...?
Comment
-
-
u auto od 1800e ubaciti jos cetrvtinu ili trecinu vrednosti za lpg? malo mi cudna racunica + bi trebalo da se predje jeno 15-20k km godisnje da bi se za par god ispaltila investicija. Pride se ubije i ono malo gepeka sto imaju navedeni automobilcici.
Cini mi se da je ovde budzet max nategnut sa sve uracunatim prenosom ili reg i 20lit goriva uz molitve da nista ne rikne u narednih 6 messeciKids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Originally posted by sri98 View Postu auto od 1800e ubaciti jos cetrvtinu ili trecinu vrednosti za lpg? malo mi cudna racunica + bi trebalo da se predje jeno 15-20k km godisnje da bi se za par god ispaltila investicija. Pride se ubije i ono malo gepeka sto imaju navedeni automobilcici.
Cini mi se da je ovde budzet max nategnut sa sve uracunatim prenosom ili reg i 20lit goriva uz molitve da nista ne rikne u narednih 6 messeci
Ranije (pre 30 godina) se znalo da treba izbegavati auto sa 4 vrata jer je mogao biti taksi, a danas sa pojavom ovih kurirskih službi ljudi upravo kupuju male automobile sa 2 vrata i mali motorima.
Ja kad sam prodavao Stila 1.2 sa plinom većina potencijalnih kupaca koji su došli da ga gledaju su hteli da ga koriste za Glovo, Wolt i te gluposti. Takvi ljudi sve gledaju kroz cenu kilometra.
Comment
-
-
Složio bih se da je najbolja varijanta malolitražni benzinac bez plina i onda prema potrebama i pređenim kilometražama godišnje naknadno ugraditi TNG ako je zaista neophodno. Ako se prelazi manje od 10000 km godišnje za tako jeftin auto onda nema potrebe ugrađivati plin.
Comment
-
-
Ja sam u sličnoj situaciji pošto vozam ženinu fabiu 1.4 i troši mi oko 10 litara po gradu i računao sam po Dorinom kalkulatoru da mi se sa ovim cenama goriva i mojom kilometražom ugradnja isplati za oko 13-14 meseci što je po meni ok iako me fabia koštala sa registracijom oko 2500. Nekako mi draže da mi ostane 3500-4000 dinara mesečno za neke druge stvari
Comment
-
-
Originally posted by megan82 View Post
Moze jeftinije vozilo
Ako čovek prodaje auto za 1000 evra i kaže može zamena za jeftiniji šta misliš kako je ovog održavao?
Vlasništvo
Ne vodi se na prodavca
Ja ni ne gledam automobile koje ne prodaje vlasnik
"srecna kupovina a meni prodaja"
Šta znači ova rečenica uopšte? Daj Bože da nađem nekog ko neće mnogo da zakera, da ga zeznem i zaradim koju stotinu jer sam auto kupio za 800 a prodajem za 1000.
Na drugoj slici slikao neki BMW verovatno i njega uzeo "u kombinaciji" pa da pokaže kako ima para, prodavanje auta od 1000 evra mu je eto usputLast edited by The Punisher; 17.01.2022, 10:47.
Comment
-
Comment