@starac vujadin
Jel ti drugar kome si prodao Hondu nosi naocare,ima jedno 30-35 godina,ima malu bebicu
?
zaboravio sam da pogledam table ali bih se zakleo da je isti auto u pitanju.90 godiste?
Startovao sam tog lika kod Metropolove perionice.
Pitam ja jel na prodaju.
"Aaaaa ne" kaze on.
Reko znam niko nece da proda,pitam ga koji je motor i to,kaze on ima i klimu i tako ja krenem navise 5-6 metara.
Kad on dovikuje "A koliko bi ponudio?"
Aaaaaaa reko u tom chuchu grmi zeka!
Vratim se nazad i malo smeknem auto (kao da ga nisam smeknuo ranije
)
Kazem 3 SOMA.
On kaze aaaa neeee i krene u kola.
Ja pitam pa dobro kolko?
On kaze 4 !!!!!!
JA reko mogu bre da uzmem jaje za te pare.I on tu krene ovaj je chasha,ima dve bregaste bla bla....
I tako...........
Jedino sam se zajebao sto mu nisam uzeo telefon.Skontao je covek da sam ovca pa da moze na meni da zaradi.Ali vremenom bismo sigurno dosli na neku realnu cenu
Jel ti drugar kome si prodao Hondu nosi naocare,ima jedno 30-35 godina,ima malu bebicu

zaboravio sam da pogledam table ali bih se zakleo da je isti auto u pitanju.90 godiste?
Startovao sam tog lika kod Metropolove perionice.
Pitam ja jel na prodaju.
"Aaaaa ne" kaze on.
Reko znam niko nece da proda,pitam ga koji je motor i to,kaze on ima i klimu i tako ja krenem navise 5-6 metara.
Kad on dovikuje "A koliko bi ponudio?"
Aaaaaaa reko u tom chuchu grmi zeka!
Vratim se nazad i malo smeknem auto (kao da ga nisam smeknuo ranije

Kazem 3 SOMA.
On kaze aaaa neeee i krene u kola.
Ja pitam pa dobro kolko?
On kaze 4 !!!!!!
JA reko mogu bre da uzmem jaje za te pare.I on tu krene ovaj je chasha,ima dve bregaste bla bla....

I tako...........
Jedino sam se zajebao sto mu nisam uzeo telefon.Skontao je covek da sam ovca pa da moze na meni da zaradi.Ali vremenom bismo sigurno dosli na neku realnu cenu

Comment