HONDA CIVIC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • PINHEAD
    CBC Senator XXL
    • 30.03.2005
    • 373
    • BG, Vidikovac

@starac vujadin

Jel ti drugar kome si prodao Hondu nosi naocare,ima jedno 30-35 godina,ima malu bebicu ?
    zaboravio sam da pogledam table ali bih se zakleo da je isti auto u pitanju.90 godiste?

Startovao sam tog lika kod Metropolove perionice.
    Pitam ja jel na prodaju.
    "Aaaaa ne" kaze on.
    Reko znam niko nece da proda,pitam ga koji je motor i to,kaze on ima i klimu i tako ja krenem navise 5-6 metara.
    Kad on dovikuje "A koliko bi ponudio?"
    Aaaaaaa reko u tom chuchu grmi zeka!
    Vratim se nazad i malo smeknem auto (kao da ga nisam smeknuo ranije )
    Kazem 3 SOMA.
    On kaze aaaa neeee i krene u kola.
    Ja pitam pa dobro kolko?
    On kaze 4 !!!!!!
    JA reko mogu bre da uzmem jaje za te pare.I on tu krene ovaj je chasha,ima dve bregaste bla bla....
    I tako...........
    Jedino sam se zajebao sto mu nisam uzeo telefon.Skontao je covek da sam ovca pa da moze na meni da zaradi.Ali vremenom bismo sigurno dosli na neku realnu cenu
    EI9, EJ9, EK9......

Comment

• starac vujadin
      CBC Senator XXL
      • 27.08.2005
      • 2617
      • Stari grad

@PINHEAD
      Jeste, to je on, ali si pogresno procenio da bi mozda hteo da proda. Ne bi, bar ne sada. Malo se on "igrao" kao i ti. Inace ga stalno startuju za prodaju. Skuplja pare za CRV (dvoje dece ), auto sigurno jos godinu i po-dve nece biti za prodaju kako stoje stvari.
      A inace za 4000 se ne bi mislio 2 sekunde. Moj auto je u duplo boljem tehnickom stanju od svakog "jajeta" za te pare, a bolji je i auto kao auto. Nije sve u pocetnoj cifri...a kada vidis da se za Golfa II GTI trazi 3500-4000, sta reci...
      Pre nego sto sam ga prodao drugaru, dao ja kratko vreme oglas malo da vidim kako to ide (inace nikada nisam prodao svoj auto na oglas, uvek su prijatelji kupovali od mene). Prvo su se javljali neki koji su se iscudjavali kako mogu da trazim tolike pare ("mogu da kupim `97, `98 godiste", "decko ti si odlepio", "zvaces ti mene", bla, bla...) Posle dosli neki da gledaju...e onda krenu da se znoje i da iskolacuju oci (..."jao ja imam 3000, pa da li bi moglo"..."a da me sacekas metar dana"..."jebote kako ovo ide"..."jebote 15 godina star auto a nista se ne cuje, sve utegnuto"...)...Posle cujem ide kod Mileta pa se raspituju...Elem, posle toga prodam ja drugaru...a onda pocne faza III gde sam cak malo zazalio sto sam ga njemu prodao jer su se javljali (kao da su sa neke druge planete) ljudi koji su kukali sto sam ga prodao za tu cenu i koje sam mogao da oderem . Najsimpaticniji je bio jedan "`jel to bio 503-503" (pazi covek zna tablicu! ..."jeste"...muk s druge strane zice..."jebote ne mogu da verujem da se prodavao, pa za koliko..."pa za onoliko koliko sam trazio (sto je bilo istina)..."ako brate vredeo je svaku paru"
      Poenta nije sto sam ja i moj auto Bog zna sta, vec da je dobra Honda uvek lagana za prodaju, samo treba biti malo strpljiv. S druge strane kupac treba da odresi malo vise kesu jer ce mu se to isplatiti na duze staze. Moj drugar je za ovih godinu i po promenio jedan silen i nista vise. Sta je skuplje - kupiti krsinu za 2 soma (mislim na generaciju moje bivse Honde), pa ulupati u nju 1000-2000 i da stalno nesto treba i da nikad ne znas sta ce da rikne, ili da platis auto koji znas, koji ne zeza i s kojim si spokojan. Kad se sve to sabere onda znas koliko auto kosta

Comment

• zilet
        CBC Član
        • 14.06.2006
        • 57
        • Beograd

ehh nadjoh lika u novom sadu koji je u fazonu da sve moze da uveze. Tako da za max 14 dana dolaze kola. Uvozi ono bolja kola sa full opremom. Sad je prodao Civic 1.4i crn 90 konja full oprema kozna sedista 2000 godiste za 7000 e. Kaze daje garanciju 100000 km ili 3 godine.

Sutra cu se cuti sa njime da vidim tacno na sta se odnosi ta njegova garancija i slicno.

Najjace sto on kao ima firmu ali mu ja ne znam ime trenutno, ali ostalo je da se cujemo sutra pa cem da izvestim.

Comment

• fiki
          CBC Član
          • 31.07.2006
          • 54
          • Pirot

Pre postavljanja bilo kakvih oglasa, red bi bio da se predstavite u sledecoj temi:

http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... &start=550

Moze i ovde:

Comment

• PINHEAD
            CBC Senator XXL
            • 30.03.2005
            • 373
            • BG, Vidikovac

Malo umrla tema a?
            Ja sam bas juce isao u Borcu da gledam nekog crnog Civica 95 god. 3800e moze i nize verovatno. Vlasnik se zove Danijel, odrzavana je kod Pileta. Malo je zapustena iznutra ali spolja je skroz kul, nema problema sa limarijom, vlasnik se kune u motor (ono dovedi majstora i te price )
            Jedina mana - 1.4i Nema ni obrtomer. Tako da sam ipak odustao......smrc. A bas je lepa.

Ali evo ga jutros u oglasima neki "V-teac" :
            HONDA Civic 1.6 V-Teac (1993), neudarana, 150.000km, tempomat, servo, CD, pojačalo, KN, remus, 4.350 EUR.

Odoh da telefoniram
            EI9, EJ9, EK9......

Comment

• -Vedran-
              CBC Senator XXL
              • 03.10.2004
              • 3255
              • Beograd

Ajde pa nam javljaj
              Power of dreams !!!

Comment

• PINHEAD
                CBC Senator XXL
                • 30.03.2005
                • 373
                • BG, Vidikovac

Ufffffff............dakle:

1993 godiste Civic Si

1.6 SOHC VTEC (D16Z6)

150.000 km

Neka tirkiz zelena boja ( bljak)

koliko sam ja video i osetio motor i trapovi ok.

limarija ok - osim jednog udubljenja na haubi, farban tu i tamo malkice ali se ne vidi (vodio sam strucnjake sa sobom ) - zadnji rubovi uglavnom, imao slabiji udarac od pozadi od napred sve fabricki, unutra sve fabricki ima cak i original patosnice, fabricke radkapne. Iz Kanade uvoz, prvi vlasnik (kod ovog drugog je od skoro, bar tako on kaze). Ima sve original papire, gde je kupljen bla bla.

Registrovan je na 1.300

Cena - 4200 ali cu zbog haube da mu spustim (nadam se) na 4k
                Treba i do majstora da odemo ali ne verujem da ce mu naci nesto previse bitno, stvarno je auto ok.

Eto toliko. Trebalo bi da znam da li ga uzimam ili ne u narednih 10-ak dana ( finansijski momenat )

Tako da ako mi ga neko od vas ukrade ispred nosa sram vas bilo!
                EI9, EJ9, EK9......

Comment

• sri98
                  Admin od Trpeze
                  • 24.10.2004
                  • 7262
                  • Republic of Konjarnik
                  • Toyota Corolla E 210

Da nije bio na CA tablama pre BG?
                  Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• PINHEAD
                    CBC Senator XXL
                    • 30.03.2005
                    • 373
                    • BG, Vidikovac

Ne bih znao. Moguce. Zasto?
                    EI9, EJ9, EK9......

Comment

• sri98
                      Admin od Trpeze
                      • 24.10.2004
                      • 7262
                      • Republic of Konjarnik
                      • Toyota Corolla E 210

Imao JaPaNaC jednu takvu, pa reko da nije ta. Ili je njegova bila 1.5, bem li ga, bila je zelena i iz kanade

Comment

• JaPaNaC
                        CBC Veteran
                        • 07.07.2005
                        • 128
                        • srbija

da moja je bila 1.5 i uzasno zelena...kanadjanka...klot bez opreme(za siromasne kan.studente)razmisli pre kupovine...specificna je za odrzavanje!!!

Comment

• PINHEAD
                          CBC Senator XXL
                          • 30.03.2005
                          • 373
                          • BG, Vidikovac

U kom smislu specificna?
                          EI9, EJ9, EK9......

Comment

• sri98
                            Admin od Trpeze
                            • 24.10.2004
                            • 7262
                            • Republic of Konjarnik
                            • Toyota Corolla E 210

Pojedini delovi su u inchima, ne u cm, tako da ne pasuje od evropskih modela.

Comment

• PINHEAD
                              CBC Senator XXL
                              • 30.03.2005
                              • 373
                              • BG, Vidikovac

Probao sam pre dve nedelje Alfu 146 od kolege sa posla. 1.6TS 120 ks
                              Ovako na prvi utisak motor je bas simpatican.Naravno Honda lezi jedno milion puta bolje u krivinama. I naravno o Alfi cuo sve negativno vezano za cenu odrzavanja.

E sad, nazovite me izdajicom ali se tu i tamo premisljam da uzmem eventualno pezo 306 U slucaju da ne nadjem Civica koji mi dovoljno odgovara......

Jel moze neko malo na temu Civic VS ALfa 145/146 VS Peugeot 306 ?
                              Cisto da se nabedim jos malo da je Civic "one and only"
                              EI9, EJ9, EK9......

Comment

• starac vujadin
                                CBC Senator XXL
                                • 27.08.2005
                                • 2617
                                • Stari grad

Ja sam vozio 145 1.6 od 120ks, a znas i sam da sam imao Hondu, a sada imam Alfu...a probao sam i 5. generaciju Civica. Alfa 145 bolje lezi od Civica u krivinama, dok je Civic bolji na pravcima. Alfa je sigurno mnogo bolja po vlaznom kolovozu od Honde. Alfa bolje koci, Honda ima bolji menjac...unutra mi je bolja Honda od Alfe 145/146...Honda manje trosi...lakse ces prodati Hondu nego Alfu...Da se razumemo, ovo sto kazem "bolji" ne znaci da je ovaj drugi los...nego upravo da je nesto samo bolje od drugog.

Cena odrzavanja...Alfini potrosni delovi su jeftiniji od Hondinih. Mile Pile je bolji majstor za starije Honde nego bilo koji majstor za Alfe te generacije, tako da je odrzavanje lakse za Hondu (Mile pravi razliku, inace bi bila mrtva trka...)

Peugeot 306 koji bi perfomansama bio u rangu sa Hondom ili Alfom od oko 120-130ks je model XSi i on ima 2000 kubika, te su davanja za njega skuplja. Ali, XSi je po meni bolji auto i od Alfe 145/146 1.6 ts i od Honde. Lezanje je super, proporcije, kocnice, sedenje, motor izdrzljiv, elastican (mislim na stariji ohc, ne noviji dohc motor), jedino menjac nije na nivou...Odlican auto! Slabije verzije ne mogu prineti Alfi i Hondi po perfomansama. Mogao da se kupi u Veranu, ali uglavnom bez klime. Uvezeni primerci su krsevi 99%.

Sto ne razmislis i Bravu 1.8 gt...vrlo dobar auto, sa odlicnom opremom i finim motorom. Takodje i Lancia Delta 2.0 je vrlo interesantna...

Ovo ti pricam jer si spomenuo 306, a tu ulazis u kategoriju skupljih kola, nego sto je Honda `92, `93...Mozda bi ova druga kola bila preteran zalogaj (a da nisu krsevi...)

Comment

Working...
                                X