Citroen 2CV Spaček - pomoć pri kupovini
Collapse
X
-
Originally posted by FlavioPO
Zvala sam ovaj oglas i Spacek je prodat ... Smrc
Hvala u svakom slucaju ...
Comment
-
-
Izgleda da razmena privatnih poruka ne funkcionise. Na mail mi je stiglo obavestenje da imam privatnu poruku, a u inboksu nema nicega... Ako nije problem, posalji mi poruku direktno na kacapilence@yahoo.com
Comment
-
-
Ukazala se nova prilika... Prodaje se Spacek iz Panceva, vlasnik je predsednik Citroen kluba Panceva... Vozio ga je pet godina i kaze da je isao na skupove... Pristojna cena, jos samo da ga vidimo kako izgleda.. Prodaje i dosta rezervnih delova uz njega... Rekao nam je da su njegovi prijatelji na ovom forumu.. Pa prijatelji, jevite seVerovatno cemo u subotu da odemo da ga pogledamo
Comment
-
-
Evo ovako...
Bio je moj decko sa caletom da vide Spaleta...
U dobrom je stanju, malo je korodirao na donjem delu vrata. Treba da se menja lamela i jos po nesto... Ne znam da li bi mogli da ga oteramo kod nekog majstora da ga pogleda pre kupovine... Uostalom, sutra cemo doci na skup kod Sava Centra pa cemo se videti i ispricati
Comment
-
-
Dobro, 'ajmo malo detaljnije...
Ako je neko počeo da sređuje auto, pa stao, i ima još dosta toga da se uradi, onda nije obavezno da auto bude skup... ali, ako je neko uradio limariju i ofarbao ga, ojačao ili zamenio šasiju, zamenio krov, sredio motor, stavio dobre gume itd. i prodaje Spačeka za 1000 evra! E pa izvini, onda znači da mu sve ostalo vredi 0 evra.
S druge strane, za 2000 evra dobićeš zdrav, ODLIČAN primerak, kome će faliti samo neki detalji, a to ćeš vremenom sa velikim zadovoljstvom uraditi!C2 VTR
GS PALLAS
2CV6 Dolly
Comment
-
-
Pa, ostalo su sedišta i volan. Sve ostalo si nabrojao što je osnova da Spaček bude dobar.
Onda dolazimo do one teorije, da li uzimati odličnog za pristojne pare, ili očuvanog a ne sređivanog, za male pare, a onda sam uložiš ostatak i znaš šta si i kako uradio.Citroen GS club 1976.
Citroen AX image 1991
Comment
-
-
Vlado, nisi me razumeo... kome se isplati da uloži 1000 evra (a manje od toga sigurno ne može u ono što sam nabrojao) i da proda auto za tih istih 1000 evra? Ne računam svo maltretiranje i nerviranje. Zar nije bolje pokloniti auto ili dati ga u delove?
Znači da je Spaček vredeo 50 evra, i uloženo je u njega još 500 za sve pobrojano (dakle FUŠ) i čovek mora malo i da zaradi ako je već gubio vreme.
Treba li bilo kome tako nešto?C2 VTR
GS PALLAS
2CV6 Dolly
Comment
-
-
Naravno! Tu si u pravu.
Ja sam mislio u kontekstu da je bolje ne uzimati takav auto. Jedino onaj koji ti je 100 posto proveren i poznat.
Zato bolje lošiji za male pare.
Evo, ja već čeprkam, ne bi li pronašao neku Dianu za delove.
Pre pola godine mi nalete neka u Zemunu, al žena tražila celih 200 jevreja.
Neće da spusti, a auto bukavalno za delove, šasija pukla, gume krš, zakačena sa svake strane.
Al, baba ljubitelj u ostavci, pa zna za delove. Nudila kamaru delova, čak i rezervni menjač.
Jbg, puno za krš.
Druga mi pobeže, jel nije žena htela da proda, a ubio sam se dok sam došao do nje.
Mislio sam da je svršena stvar, dam 50-60 jevreja i gotovo.
Al prc, kaže obećala sam nekome pa da ga ne slažem. Nije vredelo ubeđivanje. A imala je tako dobre gume 135x15 Mišelinke.
Tuga, osim ovih što vozimo, nema se više gde naći neka za delove. Uništiše nas Cigani.
EDIT 021: Ne citirati post iznadCitroen GS club 1976.
Citroen AX image 1991
Comment
-
Comment