Stari modeli su bili poznati po tvrdoci i neudobnosti. E sad ovaj "Hunter" je kao malo smeksan i modifikovan. Bilo kako bilo, ako kupis ovaj model, imas gomilu tuning-styling kuca u Moskvi koje ce ti uraditi sa autom sta hoces. Pre par meseci sam gledao ugradnju nekih specijalnih opruga i amortizera za ovaj auto. Sustina je sledeca: kada se vozis po gradu, stisnes dugme i auto se spusti. Drugim dugmetom regulises tvrdocu oslanjanja. U prirodi, naravno podizes auto. Komplet sa ugradnjom mislim da je kostao oko 2000$. Udobnost mozes da popravis i ugradnjom boljih sedista. (350$-...)
Grejanje mu je dobro. Zadovoljava i na extremno niskim temperaturama.
Potrosnja? Velika naravno. Cak i sa novim motorom, na hladnoj zimi trosi od 16 litara benzina.
Pa dobro, duplo je jeftiniji nego kod nas. Resenje je u ugradnji instalacije za CNG. U rusiji tocionica ima mnogo, gas je gotovo za dzabe. Mislim da je 6 rubalja kilogram (15 dinara)
Grejanje mu je dobro. Zadovoljava i na extremno niskim temperaturama.
Potrosnja? Velika naravno. Cak i sa novim motorom, na hladnoj zimi trosi od 16 litara benzina.
Pa dobro, duplo je jeftiniji nego kod nas. Resenje je u ugradnji instalacije za CNG. U rusiji tocionica ima mnogo, gas je gotovo za dzabe. Mislim da je 6 rubalja kilogram (15 dinara)
Comment