srecno i da se navozas sa njim !
Polovnjak za 2500-3000 evra
Collapse
X
-
Hteo bih nesto sto moze da ''potegne''. Inace to bi mi bila prva masina. Nije da mi treba da bih se kacio sa ******ma i tako to, jednostavno, volim da ima dobru masinu.
Razmisljao sam od 205GTi, Scirocco, mozda neki CRX ali me brine cena delova.Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.
Comment
-
-
Originally posted by AlekreHteo bih nesto sto moze da ''potegne''. Inace to bi mi bila prva masina. Nije da mi treba da bih se kacio sa biiiip! i tako to, jednostavno, volim da ima dobru masinu.
Razmisljao sam od 205GTi, Scirocco, mozda neki CRX ali me brine cena delova.
inace i da mu je neko izvadio dusu nadjes lepo drugi motor za 150-200eu i ubacis, broj je na plocicu tako da .....
imam lika koji dovozi strance iz svice i prodaje ih za 400-600eu !
Comment
-
-
JBG, pa svaki auto je opasan. Hvala Bogu dovoljno sam sazreo i kapiram da cu divljanjem samo oterati sebe u grob.
Imam vise masina u izboru do 3000 - 3500
Svift GTI
205 GTI
CRX
Kadett GSI 16v'
Uno turbo
Sta mislite?Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.
Comment
-
-
Za te pare koje imas na raspolaganju,mozes da kupis Kadeta GSI 16V,i da ga sredis i limarijski i ako treba malo motor i da imas perfektan prevoz.Takodje za te pare mozes da kupis i Astru GSI,ako ti je Kadet suvise mator izbor...
Razmisli o tome!
Comment
-
-
Swift gti je ok, al paziljivo treba sa njim, stvarno zna malo vise da se nagne kad se pila pri ulasku u jacu krivinu...stvarno fino ide, ima ga jedan kolega sa foruma, cesto se grebem od njega za autocrx je strasan auto, samo ne znam koliko je verovatnoca da nadjes dobrog, ali za te pare koje si naveo mora biti kao casa...uno turbo mislim da ces jos najteze naci od svih gore navedenih, mozda gresim, ali bolje ti je da se orijentises na pug, swift, crx...
Mislim da je kog Pug-a skoro svaki broj "na plocicu" al proveri jos...cisto da ne kupis "napakovanog" po redovnoj ceni, cisto da ne zarade na tebi
Btw.Raspitaj se kod "Hondista" za crx, verujem da znaju nekog ok za prodaju...Old school...
Comment
-
-
http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=25698
dobar i kvalitetan auto, doticni sa slike ne znam kakav je ali moze se pogledati !
Comment
-
-
hehe u oglasu pise da je boja teget plava, a na slici je bordo, na slici je model a2000 sa 150 ks, a u oglasu stoji da je 2.0 8v
izgleda da se ne prodaje auto sa slike
mislim da taj auto nije vredan gledanja, cena je suvise niska za dobru vektru, a i da valja ja bih je vec primetio (jbg. mala je Rakovica)
Comment
-
Comment