Sta kupiti do 3300e?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Miodrag
    CBC Veteran
    • 31.08.2007
    • 184
    • Sremska Mitrovica

Sta kupiti do 3300e?

Dakle ovako, drugar bi da kupi neki auto do 3300e, znaci toliko ima. Ne znamo sta da gledamo za te pare, ali auto treba da ima plin ili toliko jeftiniji da on ugradi. Golf2 ne dolazi u obzir ili neki jako egzotican auto a majstora nigde...
  • M626
    CBC Senator
    • 12.01.2006
    • 200
    • Beograd, Konjarnik

Pa kakav auto trazi?
    Mali, veliki, za grad, za otvoren put, ima li neku starosnu granicu preko koje ne bi isao?

Ovako na prvu loptu, za tu cifru a ne toliko staro, recimo neki Fiat Punto ili Suzuki Swift.

Poz.
    Optimist and pessimist both end up dying. But they each use their lives in a completely different manner.

Comment

• Miodrag
      CBC Veteran
      • 31.08.2007
      • 184
      • Sremska Mitrovica

ne, bukvalno ni on ne zna sta bi,.. pa voleo bi on neki novi auto ali za te pare ne moze moj predlog je bio audi 80 jaje posto nisam upucen u zbivanja trazim pomoc od vas. Gledali smo lanchiu neku 2000ccm 90 godiste za 2000e, digitalna tabla, plin, malo farba otisla ali se to da srediti ali ne svidja mu se, kaze sta ako se to pokvari itd.
      Po meni najbitnije je uzeti neki auto od poznatog i pouzdanog prodavca i da je auto u dobrom stanju. Nema zelju da ga budzi i sl. vise mu treba kao porodicni, ekonomican zato zeli plin, da nije skup za odrzavanje i sl.
      Ako znate nekoga da ima dobar pouzdan automobil javite, jer najteze je naci dobar auto pa bilo koje marke da je.
      Predlozio sam i Punta, ali vidim da mu se ne svidja, valjda mu mali. Vozio je pre pezoa405

Comment

• prle
        CBC Senator
        • 04.09.2006
        • 223
        • Beograd - Konjarnik

prvo neka odluči šta mu treba, tj šta hoće, da ne bude na kraju, dala baba dinar da uđe u kolo, a posle daje dva da izađe

Comment

• Wiz
          CBC Senator XXL
          • 30.09.2004
          • 3104
          • Nish

Evo komsija prodaje 106d 96-7 za slicne pare

Comment

• miskovts
            CBC Član
            • 05.10.2007
            • 13
            • beograd

kupovina auta

peugeot 106d je dobar izbor ukoliko je motor ok.moj drugar ga je vozio i nije imao zamerki.

Comment

• LuccaGabazzi
              CBC Senator
              • 16.09.2005
              • 294
              • pole position

106 d je pravi auto za te pare.
              Billionaire Boys Club

Comment

• Marko001
                CBC Senator XXL
                • 09.09.2006
                • 1070
                • Belgrade

covek kaze da mu je punto mali jer je vozio pug 405, a vi mu predlazete pug 106 koji je klasa ispod i manji i od punta

Mogao bi mozda da uzme hyundai accent 96-98 godiste, znaci ona 1. generacija mislim da kosta tako oko 3500, pa ako malo obori cenu... ili recimo nek uzme ford mondeo 1993. ili tako neko godiste... jeste da nije mnogo noviji od 405-ice koju je pre vozio, ali jeste bolji auto i ima dosta opreme (mondeo)...

Comment

• Miodrag
                  CBC Veteran
                  • 31.08.2007
                  • 184
                  • Sremska Mitrovica

Lik je kupio auto i to znate kako, preko noci, nije se ni konsultovao i kupio kantu golfa2. Jeste da vozim isto to, ali ne bih kupio sada, kupio sam ga daaavno pa se opravdavam,...

I da platio ga je 3k e, a golf je 1.3 sa plinom, 88 godiste... los i raspao kao fica... moj golf je mecka za tog...

a sada onako diskusije radi, taj mondeo mi ne uliva poverenje jer koje znam da imaju svi kukaju... a moguce da ga lose odrzavaju!

Comment

• Marko001
                    CBC Senator XXL
                    • 09.09.2006
                    • 1070
                    • Belgrade

e pa ne znam, ja koliko sam se raspitivao za onog redizajniranog 98. godiste svi su zadovoljni, a za ovog prethodnog ne znam, ali pretpostavljam da je slicno i za njega jer mislim da je to ista platforma...

no sad nije toliko ni bitno, mislim da se mnogo vise zajebao sto je kupio tog golfa nego da je uzeo mondeo ili accenta sto sam ja predlozio...

Comment

• montoya
                      CBC Član
                      • 05.04.2007
                      • 44

Cekaj, GOLF II '88 godiste kosta 3000 eura ???? Pa gde ja zivim j.e.b.o.t.e ...
                      Zasto ste mi uklonili potpis ???

Comment

• Milorad90
                        CBC Senator XXL
                        • 26.07.2007
                        • 975
                        • Beograd

Davno sam ja prestao da se cudim sa tim da golfovi 2 kostaju oko 3000e iako su raspad i vecini je izvadjena dusa.Najskuplja smo zemlja...

Comment

• Trivo
                          CBC Senator
                          • 02.06.2005
                          • 202
                          • Bosanski Novi/Novi Grad/Novi Beograd

Ček malo,ja sam potpuni isti model golfa prije dve godine platio 1800€,jesi li siguran u informaciju?
                          Ako je dao 3000 da ja pričekam još koju godinu da skoči cijena
                          VW 1200 1972god.
                          VW Golf 1.3 1988god.
                          FIAT Punto 1.9 JTD 2001god.

Comment

• Miodrag
                            CBC Veteran
                            • 31.08.2007
                            • 184
                            • Sremska Mitrovica

e jebiga slagao sam vas za 100e jer me mrzelo da kucam 2900e, ali posto tu treba jos uloziti... to nije konacna cifra

pa sta se cudite, bilo je i skupljih kaze drugar

Ovaj nema nista od opreme izuzev pioneer kasetasa i nesto bednih zvucnika ima 5oro vrata i kuku i da ima one zavesice iza tockova to je sva oprema

Comment

• mugos
                              CBC Senator XXL
                              • 18.09.2007
                              • 555
                              • BG/sada Novi Beograd

Felicija 1.3, plin je oko 200-270 eura zavisi od boce.
                              Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.

Comment

Working...
                              X