Pade covek sa konja na magarca(citaj prodao PUG 405 i uzeo G2),licno nikad necu razumeti ljude koji za ritu koja je presla nekoliko stotina hiljada kilometara daju 3000e i jos u losem stanju.
Primera radi Opel astra f je oko 3000e a neuporedivo je bolji auto od G2,lepsi,udobniji,jos ako je karavan neuporedivo veca,a nije skupa previse za odrzavanje(pod uslovom da se redovno odrzava).
...no way da nadje primerak Astre F za 3000 evra a da je normalna....evo, ja vrtim oglase, jer mislim skoro prodati moju Astru F iz 92 , karavan, sa plinom i kojekakvim josh dzidza-bidzama....dobijam koliko sam je i platio...3500 evra..... mozda se uspe naci za 3000 evra, ali takav primerak je zreo za ozbiljnije ulaganje ( ili su u pitanju CG tablice )...
...shto se tiche motora, i moj glas ide za 1.6i 8v 55kw ako trazi izdrzljivost, jednostavnot i jeftinocu....
Posle dugo citanja odlucih da pripitam nesto.
Kao student samofinansijer shvatih da mi treba jos jedna omca oko vrata te resih da potrazim automobil. Posle duzeg traganja shvatih da bi idealan izbor za mene bio golf 3 turbo dizel 1.9,zatim opel astra F 1.6i benzika i uleteo je kao izbor i seat i cordoba i ibica. Trebam da idem da pogledam dve cordobe sa 1.6 benzinskim motorima 1996 godiste. jedna cak ima i plin. Ali pojma nemam kakvi su to ni motori a ni automobili. da li su skupi za odrzavanje ima li delova i slicne stvari.
Cak sam zvao neke prodavnice autodelova kukajuci kako mi treba ovo ili ono i zakljucio da je astra dzabalesku za odrzavanje. Znam da imaju problem sa limarijom ali imamo vec corsu A kojoj smo sredili limariju i koja ce da se vozi jos pet godina. Auto je kao metak. Zato sam planirao astru da uzmem i ubacim u nju plin jer sam cuo da ti astrini motori dobro primaju plin. Sa druge strane cene astri golfova su bezobrazno visoke to je strasno i zato je svoje mesto u mom izboru pronasao i seat ali stvarno nemam pojma kakv je to auto. zato bih molio da mi neko kaze nesto vise o toj generaciji seata i njihovih motora.
Jos nesto bih dodao da cu najverovatnije ako kupim auto uz njega da uzmem jedan dzak alata i krknem ga u gepek da se nadje na putu. Na takvim automobilima moze mnogo da pomogne.
Razmisljao sam o pezpu 306 ali su skuplji delovi za nekih 25% i tezi za ugradnju pa sam ga poceo zaobilaziti. Cak sam jedno vreme gledao Corse C ali sam zakljucio da takav ili noviji auto da mi neko da dzaba morao bih da ga odbijem,barem dok ne osnujem ednu holding kompaniju pa da mogu da e frljam sa po kojom hiljadarkom eura za sitne delice. To nije normalno koliko su skupi delovi za novije automobile. jos je tu corsa C medju malo pristupacnijim.
Znaci mnogo bih bio zahvalan za savet o ovom seatu,kakav je za odrzavanje,kakav je limarija,gde mu se nalazi broj sasije,da li moze plin da se ugradi...
Moja supruga je imala Ibizu 1.4se 60ks iz 1996. godine. Autić nije loš, ne odiše nekim luksuzom, delovi pašu sa Pola iz tog perioda, bilo mehanika, bilo limarija. Lepo ide za tu snagu, potrošnja oko 7-8l na 100km. Napred su ‚‚kadice'' sedišta , lepo drže u krivinama.
Auto je tvrd kao i svaki VW, ako voliš to nemoj mnogo da razmišljaš, ali ako preferiraš vožnju na tng, onda pokušaj sa Cordobom, jer je to isti auto u sedan izvedbi, veći gepek.
Hvala dejane,ako budem pazario nekog benzinca sigurno idem na kombinaciju ugradnje plina jer mi se cini da su benzinci iako tog godista laksi za odrzavanje a i ugradnja plina nijevise skupa. i meni se cini da je cordoba bolje resenje jer je mnogo veci gepek ali nemam neko iskustvo sa tim njihovim motorima.
Jos jednom hvala
Comment