Kako prepoznati eventualne limarske poduhvate pre kupovine?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • miroslavm
    CBC Senator
    • 13.02.2007
    • 208
    • Beograd, Zvezdara

Originally posted by neshaoct
    Originally posted by miroslavm
    Bez uvrede, ali sugestije za nabavku i preglede spravama, raznim uredjajima, nobelovskim metodima mi se čine preteranim- jedino ako kupuješ RR, ili Bentlija, pa ti je baš stalo.Oteraš kod majstora, pogleda ti malo, i to je to. Ili one stare fore- gledaš ujednačenost razmaka izmedju vrata i stubova npr,ili haube, svud gde se nešto uklapa celom dužinom mora biti podjednako udaljeno. Pozadi ako je udaran, trebalo bi da ima malo vlage iza kišnih dana u gepeku ispod tepiha.Mada, ako je dobro odradjen u celosti- uzmi ga,biće dobar
    Automobili koje si ti naveo nemaju problema sa udaranjem....ne parkiraju se po parkinzima i javnim garazama....vlasnik ima svoju garazu...cesto on ni ne vozi nego profesionalni vozac...I, kakve veze sa mozgom ima sada uvodjenje u pricu tih automobila ??? Takvi automobili se kupuju NOVI, i ostaju kod vlasnika zauvek....Jesi li nekad cuo da je neki bogatas trazio da kupi polovan RR..ili Bentli ??? Kupuju polovne samo ako im je prethodni vlasnik bio neki slavni glumac, ili pevac...
    To da ti majstor pogleda '' malo ''...ima veze samo kada kupujes neki krs od 1000 ili manje evra...A,kada za auto dajes po 7,8 ili 10000 evra, blage veze s'mozgom nema prica : '' neka ti MALO pogleda ''...Kada dajes malo para, neka malo i gleda...ali kada dajes vece sume...
    I, bice taj auto dobar...ali kada budes za godinu ili dve, primetio kako rdja pocinje da izbija, ali samo na jednom mestu..ili dva...e, to ce biti bas ta dva mesta koja su udarana...i kasnije sredjivana...
    Ceo svet bezi od automobila koji su udarani...ceo svet najvise to proverava...i, ispade da je ceo svet glup kada na to obraca paznju, jer ipak '' uzmi ga, bice dobar ''... !
    Prpustio si sushtinu onog što sam naveo.Naravno da sam mislio na majstora koji će da pregleda ljudski, ali bez rendtgena, ultrazvuka, spejstehnologija, itd- i on će to videti. Ako je auto odlično odradjen to znači odlično, i neće biti problema.

Comment

• neshaoct
      Banovan
      • 18.08.2007
      • 1754
      • Beograd, Rakovica

''...Ako je auto odlično odradjen to znači odlično, i neće biti problema...''
      Slazem se...ali je malo takvih primera da su odlicno uradjeni...
      Ni ja kada sam kupovao svog Stila nisam ga vozio na ultrazvuk...Proveravan je ovako od limara, farbara, bio na dizalici...zagledali ga...i nigde nisu videli da im je nesto sumnjivo, ali da je bilo takvih mesta za koja bi sumnjali da je nesto radjeno...merenje debljine farbe je onda najbolja potvrda...Kad bih kupovao neki polovan auto od 15 ili 20000 evra....ma vozio bi ga i na dva ultrazvuka...

Comment

• fox_mulder
        CBC Član
        • 21.11.2005
        • 74
        • Beograd, Srbija

Nije lose da se pogleda.

Dodao bih, ukoliko je vetrobran promenjen, onda se radi sigurno o srednjem/jakom sudaru, koji je sigurno ostetio zonu deformacije. I naravno, pravac kod dobrog, proverenog limara!

Bas lepa tema, kada se procita dobije se slika o tome sta treba odraditi kako bi se proverio auto, a to je i cilj

Comment

• prolupator
          CBC Senator XXL
          • 02.09.2005
          • 3968
          • Zemun

Ajde ne sviraj sa vetrobranom, moja Corsa ima trecu soferku, a trebalo bi da dobije i cetvrtu jer ova sadasnja ima vec jednu zvezdicu...
          Inace, Corsa nije ni ogrebana. Soferke su potrosna roba, zvizne te kamencic i ode...
          OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Nezki
            CBC Senator XXL
            • 04.01.2007
            • 409
            • Beograd

Jednom godisnje menjas soferku?!
            Opel Corsa C by Nezki

Comment

• prolupator
              CBC Senator XXL
              • 02.09.2005
              • 3968
              • Zemun

Menjao sam dva puta i to u razmaku od dva-tri meseca. Doleteo kamencic i eto... I pre 12-50 dana je opet jedan doleteo i opet imam zvezdicu.
              Nebitno za ovu temu, ali je bitno da promena soferke nema veze sa udaranjem, limarijom i sl.
              OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• mrki
                CBC Senator XXL
                • 08.11.2006
                • 550
                • nis, serbia

Comment

Working...
                X