Mrtva trka. Seat vs VW?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • iwcham1979
    CBC Senator XXL
    • 17.07.2007
    • 741
    • Nis
    • Seat Altea 2.0Tdi

Da, Skoda nema kurblu, ali ovaj njen protivkandidat je ima, a ostalo i nije bas basic paket opreme. I puno audija a4 sam video bez podizaca nazad. Mislim da je sramota za Audi ovo!

Comment

• gti16v
      CBC Senator XXL
      • 05.08.2007
      • 343
      • BGD
      • VW PASSAT 1.8T, BMW E46 318Ci 105kw

Originally posted by bakara
      Octavia je limuzina sa 4 vrata, mislim da je samo octavia mk1 bila u HB verziji sa 5 vrata.
      Sto se tice opreme, pre mazde sam imao fabiu u elegance opremi, i znam da je to odlicno opremljen model. (nema samo kozu i navigaciju)
      Octavia mk1 ima 5 vrata isto kao i Octavia mk.2, ne vidim razlog zasto bi mk1 imala 5, a mk2 4 vrata

Originally posted by bakara
      Originally posted by gti16v
      Sve Octavie imaju 5 vrata
      5 vrata imaju samo octavie HB i karavani, gepek na limuzini se na racuna kao vrata

Ocigledno brkas pojmove, pa ne bi bilo lose da pogledas u saobracajnu neke limuzine.
      Gde si ti video limuzinu.... Ja u zivotu nisam video ni jednu... Sve gde gepek vrata idu u kompletu sa staklom uvis kad otvaras gepek je za mene HB

Comment

• zoranbg
        CBC Senator XXL
        • 23.03.2005
        • 4098
        • Rooster's Hill , Beog
        • Grande Punto 1.2

za takve"lazne" limuzine, mislim da je naziv za ta peta vrata..LIFTBACK
        Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• mishkom
          CBC Senator XXL
          • 07.08.2007
          • 591
          • N/A
          • N/A

Originally posted by iwcham1979
          Zamalo se danas ne isposvadjasmo ja i otac. On zapeo za Audi, ja ga ubedjujem da je Skoda bolja.

Pa bolji ja Audi naravno , ali mislim da jes koda razumnije resenje. . .

I takodje da taj model sto si naveo da je spustena cena na 16500 ili 16200, zaboravio sam vec, odlican, i mislim da ces bolji tesko naci , spusti na 16+500za registraciju iii osnovni servis. . . iiii nove gume iiiiii prodje 3-4godine, pa ponovo dilema

Comment

• iwcham1979
            CBC Senator XXL
            • 17.07.2007
            • 741
            • Nis
            • Seat Altea 2.0Tdi

Prica, prica, al nemam kome! Matori zapeo Audi pa Audi! Moze to 1000000 da predje, ko lutka je za Skodu. Sutra u Auto komerc da se vidi da nije vec presao 10000000, pa u Suboticu. Tedo da ga pustim sam da ide, ali, ne mogu, s obzirom da bi sa mojom profesorskom platom sad vozio peglicu da nije caleta :x

Comment

• Rocky Balboa
              CBC Veteran
              • 11.06.2007
              • 165
              • Novi Beograd, BKII

Vidim da se cudne rasprave vode ovde. Nikada Skoda i Seat nece imati kvalitet VW i AUDI jer je to po prirodi nemoguce. Nikada VW ne bi ugrozio Golfa ili bilo kojeg Audija. Pa sama razlika u cenama govori da se mnogo vise novca ulaze u nemacke modele nego u Ceske a narocito Spanske. Mislim da je tvoja rasprava sa caletom bespotrebna, naravno ovaj put je cale u pravu.

Comment

• bakara
                CBC Senator XXL
                • 29.01.2005
                • 977
                • nBGd

Originally posted by Rocky Balboa
                Nikada Skoda i Seat nece imati kvalitet VW i AUDI jer je to po prirodi nemoguce. Nikada VW ne bi ugrozio Golfa ili bilo kojeg Audija.
                A kako mislis da skoda ili seat ugroze bilo sta kad je sve to VW, njima je apsolutno svejedno i odgovara im dobra prodaja i seata i skode a boga-mi i audija posto na njemu ipak imaju najvecu zaradu.

Sto se tice kvaliteta...nadam se da znas da se motori i vecina delova proizvode na istom mestu za sve brandove u vag grupi.
                Lako je proveriti recimo po brojevima motora...
                pozdrav

Comment

• Rocky Balboa
                  CBC Veteran
                  • 11.06.2007
                  • 165
                  • Novi Beograd, BKII

Naravno. Motori i trapovi su isti. Platforme automobila su iste sem za Audi tako da sto se tog dela tice tu nema razlike ali kvalitet zavrsne obrade, plastike i ostalih stvari se vidno razlikuje. Slazem se ja da je njima prioritet zarada ali imidz golfa je i za njih pre veliki da bi ga ugrozili.

U svakom slucaju moje misljenje je da u koliko zeli da kupi polovan automobil za priblizno istu cenu da uvek izabere nemacki auto jos bolje ako moze da priusti sebi Audi jer je on korak ispred svih vagena.
                  Na kraju kada bude prodavao taj automobil imace primetnu razliku u ceni.

Comment

• iwcham1979
                    CBC Senator XXL
                    • 17.07.2007
                    • 741
                    • Nis
                    • Seat Altea 2.0Tdi

Kako hoce. Ja sam mu rekao svoje. Nisu svi veverice sto kupuju nove Octavie. Ovaj auto bi imao jos 14 meseci garanciju, presao je samo 20k km, bukvalno ko nov, Elegance, neki dobar alarm ugradjen u ovl. servisu. 16200e plus 500 za prenos bi bio. A ovde 17000e, nekih 130k km plus veliki servis verovatno, pa zeder pa alarm. Da se uvatis za glavu.

Comment

• iwcham1979
                      CBC Senator XXL
                      • 17.07.2007
                      • 741
                      • Nis
                      • Seat Altea 2.0Tdi

Evo sad mi javio otac rezultate iz Autokomerca. Audi A4 presao 150k km, zadnji servis u ovlascenom servisu je bio juna 2006g. Znaci ljudi, CETVORE oci ko kupuje polovni auto. Sreca sto znam coveka u Autokomercu. Do sada bi u Bg dao 15000din. samo za provere km! Ovo je katastrofa, znaci. Jos 20 da proverim, potpisujem da bi svi bili vracani.
                      Sutra po Octaviu!

Comment

• Dren
                        CBC Senator XXL
                        • 24.08.2005
                        • 1068
                        • Sarajevo

Reci starom da je demokratija u kuci ukinuta !

Ne misli valjda on u svojim ozbiljnim godinama da je neko toliki "lero" pa da prodaje takvog "idealnog" Audija, vama na lijepe oci, za te pare, ako ga u isto vrijeme moze prodati skuplje nekome ko je siguran da je taj auto zaista toliko presao...

Ja mislim da bi se ta Octavia trebala moci "skinuti" koju stoju, ipak u oglasu pise dobiven u nasljedstvo, a vec je i relativno dugo prodaje... Da je bila zaista jeftina, vec bi je neko uzeo...

Comment

• iwcham1979
                          CBC Senator XXL
                          • 17.07.2007
                          • 741
                          • Nis
                          • Seat Altea 2.0Tdi

Skoda Octavia 1.9Tdi 77kw 2006g servis

Pretpostavljam da se servisi vrse na 10000 km. Octavia presla 24000. Znaci trebalo je da je drugi servis radjen pre 4000km. Ako drugi servis nije radjen, zanima me da li to narusava garanciju auta?

Comment

• Dren
                            CBC Senator XXL
                            • 24.08.2005
                            • 1068
                            • Sarajevo

Zavisi kad je radjen, ako opet uhvatis "ritam" mislim da ne bi trebalo biti nekih velikih problema...

Comment

• Darko
                              CBC Senator XXL
                              • 29.03.2005
                              • 528
                              • Beograd

Ajde dosta vise sa otvaranjem tema za svaku sitnicu!

Sve to moze u onoj tamo temi da se pita.

Comment

• sri98
                                Admin od Trpeze
                                • 24.10.2004
                                • 7262
                                • Republic of Konjarnik
                                • Toyota Corolla E 210

Prebaceno u onu tamo temu.
                                Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

Working...
                                X